2011 haziran & temmuz anneleri buraya..

gonulirem

2. meleğim sağlıkla gel..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
880
3
118
Bursa
Merhaba Arkadaşlar,ben temmuz 2 yada temmuz 12 tarihlerinden birinde 2.kez anne olacağım kısmetse,benimle aynı anda anne olacak hamişlerin bu başlık altında toplanmasını diledim... :49::71:
birlikte bu uzun yolu yürüyelim,birbirmize destek olalım istedim sevgiler..

Merhaba
Ben de haziran 12 gibi bebeğime kavuşacağım inşallah.
Dün kontrole gittim ama dr.cinsiyeti konusunda yine net bir şey söyleyemedi.İkinci hamileliğim.5 yaşında kızım var.Hayırlısı bakalım...

Merhaba
Ben de haziran 12 gibi bebeğime kavuşacağım inşallah.
Dün kontrole gittim ama dr.cinsiyeti konusunda yine net bir şey söyleyemedi.İkinci hamileliğim.5 yaşında kızım var.Hayırlısı bakalım...

hg aramıza ..:71:ne hoş ,2.kez anne olacağız.:49:kızın nasıl karşılıyor gebelğini,benimkisi maşallah (daha3 yaşında)beni koruyor,bir tehlike görürse benim için ''ANNEMİN KARNINDA BEBEK VAR''diyor:1::nazar:büyük ihtimalle kızın olabilir yine:1:

mrb kizlr bnde hzrn 18
21 gibi bebegime kovscm inss kizm olackms hep kiz diydm ve istiydm yni yni hissedyrm bebisimi ins hepmz hyrlsyla kavusurz amin

mrb kizlr bnde hzrn 18
21 gibi bebegime kovscm inss kizm olackms hep kiz diydm ve istiydm yni yni hissedyrm bebisimi ins hepmz hyrlsyla kavusurz amin
canım maşallah hoşgeldin aramıza:71:benimde ilk çocuğum kız,3 yaşında bunu erkek istiyordum erkek olacak inş.:7:
bende temmuz annesiyim inş ilk bebeğim 20 ila 27 temmuz arası en son temmuz annesi oalbilirim yanı :)
kuvvetle muhtemel temmuzun son annelerinden olacaksın hoşgeldin aramıza canım:71:hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize..

prensesime 20-25 haziran gibi kavuşucam inş. isim telaşına düştüm şimdiden.

merhaba bende haziran sonu en geç temmuz 2 de kızıma kavuşcam inşallah,darısı bütün isteyenlerin başına inşallah:49:

hg aramıza ..:71:ne hoş ,2.kez anne olacağız.:49:kızın nasıl karşılıyor gebelğini,benimkisi maşallah (daha3 yaşında)beni koruyor,bir tehlike görürse benim için ''ANNEMİN KARNINDA BEBEK VAR''diyor:1::nazar:büyük ihtimalle kızın olabilir yine:1:

Merhabalar cevabım biraz geç oldu ama çok yoğun 2 hafta geçirdim.Kızım kardeş konusunda çok istekli maşallah.Bu günlerde bana daha da düşkünleşti.Kız kardeşinin olmasını bekliyor.Hayırlısı bakalım:49:

nasıpse inşallah ben de 26 hazıran or 7 temmuz arasında bebeğimle buluşucam ....bu benım ilk bbeşim...kız olacakmıss inşallah:D doktor teyzemız öyle dedi:D:69:

merhaba anneler bende 2. kez 2 erkek anası olucam temmuzun 4 den 7 sine kadar kısmetse insiyetini dün öğrendik hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah:49:

merhaba canım formun hayırlı olsun ama ben bır anlam veremdım sabah şaşkınlığı olsa gerek bız zaten temmuz da doğum yapıcaklar olarak bır formda toplandık neden boyle bır formu tekrar acma gereğı duydun anlamadım :(

Back
X