ay sorma canım yaa ben de çok isterim seninle tanışmayı karşılaşmayı. cuma günü sözde adet olmam lazım. olursam başlıcaz hemen. aksilikler peşimi bırakmıyo. iki haftadır ayıptır söylemesi makatımdan kan geliyo. kabız değilim. ağrıda yapmıyo. doktora sormam lazım. ilaçlar kabız yapıyo zaten. iyice kötü olursa diye korkuyorum. bir ay daha beklemeye gücüm yok. yarın ola hayrola diyorum.
tayfun bey fazlasıyla zaman ayırıyo canım. ilk başta bi eğitim vermişti. bir aile daha vardı. sonra özel görüşme yaptı. yarım saati bulmuştur. zaten soracaklarımız için yetti süre. yeterince aydınlattı. arkadaş gibi konuşuyo. çok özenli. kelimeleri bile cımbızla çekip konuşuyo. aile dostu gibi geldi bana çok sıcaktı. elvan hanım var istersen numarasını özelden yazabilirim. çok şeker biri. her konuda o da yardımcı olur. yani ön görüşmeden önce. dediğim gibi teknolojisi çok yeni. ama biz ön tedaviyi eskişehirde uygulıycaz. yumurta toplama transfer aşamasında tayfun beye gidicez. ortamı biliyorum doktoru tanıyorum o yüzden çekinmiyorum. fiyat konusunda biraz bastırırsan daha da indirim yaparlar. biz pazarlığı eskişehirdeki doktorumuzla yaptık. uzun zamandır hastasıyım. kendi muayenehanesinde bile indirim yapıyodu.
ne zamana denk geliyo canım adetin. yumurta toplama transfer aşamasında kavacıkta teyzemde kalıcam. bakarsın görüşürüz ha ne dersin....
amma uzun yazdım heeeeeee