eşimle konuştum,anlayışla karşıladı.ama yinede bir kırgınlığı oldu sanırım.çünkü bu ay pas,haziranda tatil planımız var.pas.temmuzda başlarsak ağustosa sarkacak.onu da istemiyoruz.çünkü ramazan 1 ağustosta başlıyor.kaldı eylül ayına.benim kafamdan geçen en uygun ay da eylül aslında.ama eşim çok geç olduğunu düşünüyor.ne yapacağımı bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar bende geçen yıl ankara anatolya da 2 tüp yaptırdık olmadı. ben 26 eşim 30 yaşında. 2 yıllık evliyiz. bende pko eşimde sperm sayı ve harekette azlık var. anatolya da prof. hakan beye gittik ilgi normal biz doktorla istediğimiz zamanlarda görüştük ama saatlerce beklediğimizi hatırlıyorum. doktorda kısa açıklama yapıp bizi hemen göndermeye çalışıyordu. yani işinin en iyileridir diye düşünmüştük. bilemiyorum bana çok ii kalitede embriyoların var demişti ama geçenlerde istediğimiz bir belgeye 2. kalite diye yazılmış. hemşireler de fena değil ama diğer çalışanlardan bazıları çok suratsız. nasip değilmiş olmadı. orayı kötüleyemem ama bulunduğum ildeki kadım doğum doktorum bizim protokolü ile ilaçları bir türlü anlayamadı ve onaylamadı.
istanbula aret kamar a gitmeye karar verdik.
rabbim herkese evlat nasip etsin
sevgiler
çok zor bi süreç doktorlarda merkezde önemli canımcanım bende oncekı merkezımde cok ezıyet cektım.Aynı seylerı yasamak ıstemem oyuzden soyledıklerını dıkkate alıcam,,fıkırlerınız benım ıcın onemlı
canım hayırlısıyla tedavine başlarsın benim haziran sanırım senin gene iyi ben kastamonudan gelip gidiyorum çok zor şimdiden nasıl yaparız diye düşünüyoruz orada kalmak da ayrı masraf misafirhaneden yer ayırtmayı düşünüyoruz senin tam olarak sorun neydi bizde çok yıprandık maddi ve manevi bakalım ben umutluyum rabbim ol derse olur testi ne zaman yaptıracaksın monodoks düşürmüş mü bakalım gerçi bu aralar ila kullanmıyorum monodoks bitti haber verirsen sevinirim
merhaba..
bende haziran adetimde Anatolya da Hakan Yaralı ile tüp bebek tedavisine başlıyorum..
heyacanlıyım,korkuyorum..burda birbirimize destek oluruz diye geldim..
merhaba kızlar bende haziran da başlamak istiyorum ilk kez deniyeceğiz 33 yaşındayım drum adetimin ikinci günü gel doğumkntrol ilacı başlayacağız dedi .bilemiyorum sizler ne aşamadasınız
ayrıca daha önce ilaçlı ultrason yaptıran oldumu (rahim filmi değil arkadaşlar)sadece ultrason.[/QUOTE
Merhaba Psikolog1707 insallah ılk denemede basarıya ulasır bebegını kucagına alırsın.Benım ıkıncı denemem olucak daha baslamadık temmuzda baslıycaz ınsallah,bende adetımde dırek ıgnelerle baslamıstık,senın adet duzensızlıgın varsa onu heralde duzenlıycekler,ilaçlı ultrason cektırmedım oyuzden bılemiyorum.......Sen nerede baslıyosun.........
canım haziranda hem umuttta hemde 2 yerde daha görüşmem olacak fakat benim gönlüm umut diyor. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.DearMother sen nerede yaptırıyosun tup bebegi............
hoşgeldin arkadaşım ne iyi ettinde geldin.destek olup birbirimize daha kolay atlatacağız bu süreci inşallahmerhaba..
bende haziran adetimde Anatolya da Hakan Yaralı ile tüp bebek tedavisine başlıyorum..
heyacanlıyım,korkuyorum..burda birbirimize destek oluruz diye geldim..
ilk ve son olur inşalalh tedavin canım.ilaçlı rahim filmini bende olmadım nasıl oluyorki acaba.ve dr.un ne için istedi bunu.merhaba kızlar bende haziran da başlamak istiyorum ilk kez deniyeceğiz 33 yaşındayım drum adetimin ikinci günü gel doğumkntrol ilacı başlayacağız dedi .bilemiyorum sizler ne aşamadasınız
ayrıca daha önce ilaçlı ultrason yaptıran oldumu (rahim filmi değil arkadaşlar)sadece ultrason.
merhaba kızlar bende haziran da başlamak istiyorum ilk kez deniyeceğiz 33 yaşındayım drum adetimin ikinci günü gel doğumkntrol ilacı başlayacağız dedi .bilemiyorum sizler ne aşamadasınız
ayrıca daha önce ilaçlı ultrason yaptıran oldumu (rahim filmi değil arkadaşlar)sadece ultrason.
Evet az kaldı haziran-temmuz annelerı heyanlarımızı paylasalım biz temmuz sonu dıyoruz ınsallah.Bugun annelr gunu ve bızler bıdahakı anneler gununune bebıslarımızle gırelm Allah ım bu guzel duyguyu tattır bıze............
canım haziranda hem umuttta hemde 2 yerde daha görüşmem olacak fakat benim gönlüm umut diyor. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
hoşgeldin arkadaşım ne iyi ettinde geldin.destek olup birbirimize daha kolay atlatacağız bu süreci inşallah
ilk ve son olur inşalalh tedavin canım.ilaçlı rahim filmini bende olmadım nasıl oluyorki acaba.ve dr.un ne için istedi bunu.
hazirana ne kaldı şurada nerdesiniz arkadaşlar.bende heyecanla haziranı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?