2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hayırlısı olsun zamana bırak tabi önce keyfine bak bi nasipse oluyo zaten

canım valla kim nerde yaptırmak isterse yaptırı tabi ama ben mennun kalmadım neyse boşverelim geçmişi tekrar ne zaman düşünüyosun bende aret kamarı duymuştum ama ben son anda bahçeci halil fırata gidiyorum hayırlısı canım

Valla işiniz zor sizin castoma, ben burdan gidip gelirken hırpalanıyorum, Allah kolaylıklar versin.Bizim ilk iki deneme de sıkıntımız yumurta azlığı ve sperm hızı olarak söylendi, daha ilk randevuda tedaviye başlandı. İlaçlar, gidip gelmeler , transfer, beklemeler derken bugünlere geldik işte.Zor bir süreç biliyorsun. Testi 16-17 si gibi yatırıcam. 2 gün sürüyormuş testin çıkması, çıkınca da tekrar görüşücez bakalım. Dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun diye. Sevgiler.

Mrh arkadaslar sizlerin yazılarını okuyorum,tedavilerinize baslamıssınız insallah hayırlısıyla bebıslercınızı kucagınıza alırsınız.Bızde temmuz sonu gıbı baslıycaz ınsallah,yalnız benım merak ettıgım bazı seyler var cevaplarsanız sevınırım.Trasver gunu ıdrarı ne kadar tuttunuz ve o asamalarda sızlerı masadan nasıl kaldırıp,yataga aldılar,yanı osurecte neler yasadınız?

Evet az kaldı haziran-temmuz annelerı heyanlarımızı paylasalım biz temmuz sonu dıyoruz ınsallah.Bugun annelr gunu ve bızler bıdahakı anneler gununune bebıslarımızle gırelm Allah ım bu guzel duyguyu tattır bıze............

merhaba..
bende haziran adetimde Anatolya da Hakan Yaralı ile tüp bebek tedavisine başlıyorum..
heyacanlıyım,korkuyorum..burda birbirimize destek oluruz diye geldim..

merhaba kızlar bende haziran da başlamak istiyorum ilk kez deniyeceğiz 33 yaşındayım drum adetimin ikinci günü gel doğumkntrol ilacı başlayacağız dedi .bilemiyorum sizler ne aşamadasınız
ayrıca daha önce ilaçlı ultrason yaptıran oldumu (rahim filmi değil arkadaşlar)sadece ultrason.

merhaba..
bende haziran adetimde Anatolya da Hakan Yaralı ile tüp bebek tedavisine başlıyorum..

Merhabalar canım sen benden once baslıyosun bızde muhtemelen anatolyada baslıycaz.Canım benım hıc korkma moral gercekten onemlı sana burda elımızden geldıgınce destek olmaya calısırız bızı bızden daha ıyı kım anlıyabılır kı zaten.Ben genelde aksamları gırıyorum......:13::13::13::13:

DearMother sen nerede yaptırıyosun tup bebegi............
canım haziranda hem umuttta hemde 2 yerde daha görüşmem olacak fakat benim gönlüm umut diyor. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

merhaba..
hoşgeldin arkadaşım ne iyi ettinde geldin.destek olup birbirimize daha kolay atlatacağız bu süreci inşallah
ilk ve son olur inşalalh tedavin canım.ilaçlı rahim filmini bende olmadım nasıl oluyorki acaba.ve dr.un ne için istedi bunu.

canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine hangi hastane bide sorun ne yazarsan sevinirim canım anladığım kadrıyla yumurtalıklarına bakacak çünkü ben de bu ay adet olunca ikinci yada üçüncü gün gidip ultrasona giricem aynı şey sanırım benim doktorum bahçeci fulya halit fırat erdem bende haziranda düşünüyorum birbirimize destek oluruz

inşallah canım birbirimize destek oluruz içinizde liste yapmayı bilen varsa yapalım

canım bende bahçeciye gidiyorum ama transfer umutta olacak haziran gibi başlıycam tedaviye belkim karşılaşırız ya benim de kacaman göbişim olsunnnnnnartıkkkk

kızlar merhaba.daha önce bu topiğe yazmısmıydım hatırlayamadım.bende haziran gibi düşünüyorum.benim troid değerlerim yuksek çıktı o yuzden dr. 4 hafta ilaç kullandıracak.değerler 1 ayda iner normale dediler.sizlere gelişmeleri yazarım.ilk denemem olacak her akşam hepimiz için dua ediyoruuum

|İsim |Dönem |Faktör |Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran

castamo cnm listeyi konu sahibi olarak sen düzenle istersen.ben ilk mesajdan itiraben yazdım listede olanları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…