canım ben nasıl yapılacağını bimiyorum biraz teknoloji özürlüyümdeee|İsim |Dönem |Faktör |Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
castamo cnm listeyi konu sahibi olarak sen düzenle istersen.ben ilk mesajdan itiraben yazdım listede olanları.
canım ben nasıl yapılacağını bimiyorum biraz teknoloji özürlüyümdeee
canım ben nasıl yapılacağını bimiyorum biraz teknoloji özürlüyümdeee
ekliyorum cnm hayırlı olsun tedavin.haziran sonu olur sanıyorum ki.yada temmuzun hemen başıbenide listeye eklermisiniz haziranın 17 gibi regli olacam ilaçlara başlayacağım.sizce ne zaman olur haziran sonu mu temmuz başımı...
çok teşekkür ederim..benimde ilk denemem karar verme aşamasını atlattım şimdi uygulamak kaldı..bende bu saatlerde işten gelince bakabiliyorum..bu arada bizim sorun erkek infertilitesi..sizinde öylemi??Merhabalar canım sen benden once baslıyosun bızde muhtemelen anatolyada baslıycaz.Canım benım hıc korkma moral gercekten onemlı sana burda elımızden geldıgınce destek olmaya calısırız bızı bızden daha ıyı kım anlıyabılır kı zaten.Ben genelde aksamları gırıyorum......:13::13::13::13:
hoşgeldin arkadaşım ne iyi ettinde geldin.destek olup birbirimize daha kolay atlatacağız bu süreci inşallah
inşallah çok çok teşekkür ederim.heyacanla haziranı bekliyorum..20 si civarı adetim artık temmuz başı olur heralde transfer..Allah ım inşallah hayırlısıyla başarıya ulaştırsın tedavilerimizi..
|İsim |Dönem |Faktör |Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
castamo cnm listeyi konu sahibi olarak sen düzenle istersen.ben ilk mesajdan itiraben yazdım listede olanları.
süpersiniz yaa
liste bile yapmışsınız şimdi beklemek daha heyecanlı olucak..inşallah hepimizin karşısına hamile diye de yazarız..
|İsim |Dönem |Faktör |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother |Haz-Tem | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |
Eline sağlık Dear Mother bence bir de kaçıncı deneme onu ekle istersen, benim 3. denemem bahçeci, halit erden de deniyorum, yumurta reservi azlığı ve sperm hareketliliği sorunumuz
Eline sağlık Dear Mother bence bir de kaçıncı deneme onu ekle istersen, benim 3. denemem bahçeci, halit erden de deniyorum, yumurta reservi azlığı ve sperm hareketliliği sorunumuz
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |kadın 2 deneme bahçeci_fulya
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |2.|maya
1 |castamo |Haziran |Kadın
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci Tüpbebek
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|
7|DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek
doldurdum ama tabloya yerleştirebildim mi acaba
amin canım inşallah.sık sık gelin olur mu birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak ve en önemlisi destek.çok teşekkür ederim..benimde ilk denemem karar verme aşamasını atlattım şimdi uygulamak kaldı..bende bu saatlerde işten gelince bakabiliyorum..bu arada bizim sorun erkek infertilitesi..sizinde öylemi??
inşallah çok çok teşekkür ederim.heyacanla haziranı bekliyorum..20 si civarı adetim artık temmuz başı olur heralde transfer..Allah ım inşallah hayırlısıyla başarıya ulaştırsın tedavilerimizi..
süpersiniz yaa
liste bile yapmışsınız şimdi beklemek daha heyecanlı olucak..inşallah hepimizin karşısına hamile diye de yazarız..
ekledim cnmEline sağlık Dear Mother bence bir de kaçıncı deneme onu ekle istersen, benim 3. denemem bahçeci, halit erden de deniyorum, yumurta reservi azlığı ve sperm hareketliliği sorunumuz
benim ikinci deneme olacak dondurulmuş.maya tüp bebek merkezi,sorunumuz sperm azlığı şekil ve hareket sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?