2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben nasıl yapılacağını bimiyorum biraz teknoloji özürlüyümdeee

tamam cnm ben sana anlatırım.çok kolay

evet tarih henüz belli değil haziranda görüşmelere gideceğim bir kaç yere içime sinen hangisi olursa başlayacağız inşallah .bizdeki sorun sperm sayısının çok çok düşük olması.uzun zamandır tahlilde yaptırmadık umarım düşmemiştir

benide listeye eklermisiniz haziranın 17 gibi regli olacam ilaçlara başlayacağım.sizce ne zaman olur haziran sonu mu temmuz başımı...

|İsim |Dönem |Faktör |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother |Haz-Tem | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim..benimde ilk denemem karar verme aşamasını atlattım şimdi uygulamak kaldı..bende bu saatlerde işten gelince bakabiliyorum..bu arada bizim sorun erkek infertilitesi..sizinde öylemi??

Eline sağlık Dear Mother bence bir de kaçıncı deneme onu ekle istersen, benim 3. denemem bahçeci, halit erden de deniyorum, yumurta reservi azlığı ve sperm hareketliliği sorunumuz

Eline sağlık Dear Mother bence bir de kaçıncı deneme onu ekle istersen, benim 3. denemem bahçeci, halit erden de deniyorum, yumurta reservi azlığı ve sperm hareketliliği sorunumuz

benim ikinci deneme olacak dondurulmuş.maya tüp bebek merkezi,sorunumuz sperm azlığı şekil ve hareket sorunu

ewest canım senin denemelerinde kaç yumurta oluştu kaçı döllendi benim 13 yumurta oluştu ama sadece 2 si iyiydi galiba tam da bilgi vermediler offf doktor aynı belkim aynı dönemde yaparıkkkkk

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |
2|ewest |Haziran |
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |
7|DearMother |Haz-Tem | |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |

cnım kaçıncı deneme sorunu bide hangi merkez yapabilir misin yeni gelecek arkadaşlar a da bilgi olur

Son düzenleme:
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Sonuç|
1 |castamo |Haziran |Kadın
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci Tüpbebek
3|biricik38 |Temmuz|
4|zmym |???????? |
5|ozlmozcn |Haziran |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|
7|DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme |
8|psikolog1707|Haziran |
9|-ebrudur |Haziran
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek

Son düzenleme:

doldurdum ama tabloya yerleştirebildim mi acaba

ben yaptım olmamış:)

amin canım inşallah.sık sık gelin olur mu birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak ve en önemlisi destek.

ekledim cnm
benim ikinci deneme olacak dondurulmuş.maya tüp bebek merkezi,sorunumuz sperm azlığı şekil ve hareket sorunu

hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…