2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar merhaba,bugün kontrolüm vardı,pzt yumoşlarım toplanacak inşallah.Tablocu kızlarrr maaşallah pek güzel yapmışsınız benim karşıma da son durumumu yazarsanız sewinirim ;1,5 aydır karınca kararınca yol almışım zaten Pazardan itibaren Konya merkeze geçeceğim inşallah bebişim tutar da evimi özlerim.Giderken vınnımı ve bilg. götüreceğim güzel haberlerinizi bekliyorum

ececiğim ben yasinlerimi tamamladım sonunda...Rabbim kabul etsin

amin cnm amin.kızlar bu arada 4 yumoşum olmuş pazartesi tekrar kntrolüm var.

ece22 selam,

4 yumurta mükemmel.. umarım herşey gönlünce ve hayırlısıyla gider..

ece hangi ilaçları kullandın? biliyorsun bende sadece 3 yumurta olmuştu. tabbiii yaşımda var..

birde ""yumurtalık rezervi az olanlar"" için olan platformda yumurtalık rezervi sorunlu olanlar için tablo yapılıyor. orayada bilgilerini bıraksan derim....

BURANIN EN ÖNEMLİ DESTEĞİ AYNI SORUNU OLANALRA YAPILAN TAKİPLERİ KIYASLAYARAK BAŞARIYA ULAŞANLARA BAKIP YOL ÇİZMEK..

bunu belki apsoroke görmemiştir diye yeniden post ediyorum.....
umarım cevaplar...

ooooooofff nazar boncukları nerde yaaa....
ne zormuş bu liste

Son düzenleme:
arkadaslar bu listeyi [QUOTE ile baslayan yerden yazan yere gelinceye kadar silin ayni sekilde en altta

Son düzenleme:
ececiğim ben yasinlerimi tamamladım sonunda...Rabbim kabul etsin

allah kabul etsin cnm listeye ekliyorum hemen.

cnm yaşım 26 ama benim onun için az dedim.ama normalde her kadın 1 ay boyunca zaten 1 yumurta üretiyo o açıdan bakarsan tabiyki mükemmel.inşallah kaliteli olurlar.
cnm ben goralf 300- merional 75( gonalf le aynı anda vuruyorum) 0 citrotit 3 adet yazmış dr daha başlamadım- 2 adet 5000pregnly
tüp bebek topiğinden yumurtalık rezervi az olanlar diyemi arıcam cnm yazarım tabiyki.
allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah cnm.

hayatgüneşim nasıl yaptın ben beceremedim ya

canım alıntı ile cevap ver dediğinde alt kısımda ekleyebiliyorsun.
ama en son listeye ekleyen arkadaştan alıntı yapmak lazım, herkes ilk tabloya sadece kendini eklediğinden arada ekleyenlerin ki uçmuş. ben eklemiştim kendimi ama son listede yine yokum

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okunacak

Lovely05:3 okundu 2 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 3 okunacak

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:24

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

eeeeeeeee son listede gene bilgilerim eksik kaç oldu eklediğim....en son kişininkinden alıntı yapmak lazım...
nazar boncuklarıda gitmiş...
nasıl olduğunu bilsem ben yapcam ama bilmiyorum ki yaaa

benim birkaç yapamama denememden sonra avcı arkadaşımız halime bence gülerek ekledi sağolsun ....nasılsın bakalım bugün 3. günümüz bitiyo..varmı değişiklik..benim sanki adet olacakmış gibi( inşallah olmam) bi kımıllık var kasıklarımda.. bide progesterondan dolayı alınganlık yapıp ağlamalar geldi üstüme...anlamıorum ama neyse allah eşime sabır versin bu konuda....

eeeeeeeee son listede gene bilgilerim eksik kaç oldu eklediğim....en son kişininkinden alıntı yapmak lazım...

selam naçizane bir öneride bulunabilirmiyim?
ben excelde dosyayı hazırlıyorum.. sonra "geliştirilmiş yapıyı" seçip table'ı select ediyorum.
ikitane
çıkıyor. excelden dosyayı copyle alıp iki TABLE ARASINDAKİ PARANTEZ ARASINA paste ediyorum..
buda efsunenin yoludur..
ama amaca giden çok çeşitli yollar da mutlaka mevcuttır.
sevgiyle kal...

canim alinti diye yapilip [Quote ile baslayan cumleyi silmediginde diger arkadas alinti yapamiyor onun icin bir ya da iki kisi takip etmesi lazim karisiklik olur
bi zahmet tekrar yazarmisin bilgilerini

canim listeyi tutmak istermisin sen ozaman daha iyi olur arada alinti yapilan listeler tekrar alinti yapilmiyor canim biraz once anlattigim gibi yapilmasi gerekiyor bir zahmet bilgelerini tekrar yaz son kez listeyi duzenleyeyim benim son listeden alinti yapilir ozaman

canim sen hala listedesin tarih siralamasina gore yapiyorum ust tarafa aldim

sonucta cevap geldi, cok sag ol canim.....ben international hastanesinde 1600 TL YE asilama yaptirdim......ama maalesf tutmadi burasi istanbul`da mi acaba?

evet canım istanbul fulyada burası. ben sakaryadan git gel yaptım sorun olmadı sen istanbulda oturuyorsan çok daha iyi olur bence. şunu da söyliyim tüp bebek fiyatı 4000 tl.tabi artı ilaçlar. bilgin olsun...

yaşım 29
kadın faktörü
4. deneme
memorıal hastanesi

eklersen sevinirim...ben beceremem canım yaaa

canım aynen alınganlık durumu bende de var. eşim artık alıştı benim dalgalanıp durulmalarıma:) ama hiçbir farklılık hissetmiyorum başka da. sadece göğüslerde hassasiyet var ama ilaçlardan sonra hep oluyor o da. bakalım son 10 gün artık...

bütün kızlar toplandık:))) ya benim gibi gözleri sürekli yaşlanan olmadımı yoksa beni çok mu etkiledi bu progesteron:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…