cnm benim çok geçmiş olsun.bende yazıyı okurken sonunu okumaktan korktum bir an ama allaha şükür sen ve bebegin birliktesiniz.dualarım sizinle cnm allaha emanet olun.
canım çok geçmiş olsun ya okuyorum ama sonunu merak ediyorum baktım sonu güzel bitmiş şükür ikinizde saglıksınız dikkat et canım allah senide bebginide korusun
çok geçmiş olsun arkadaşım allah bi daha göstermesin ama neyseki bebeğin hala seninle inş bu kadar badireden sonrada hala seninle kalır
geçmiş olsun canımmmslm kızlar, uzun zamandır yazamadım sizlere, bildiğiniz gibi ilk denememde hamile kaldım, ve ohss den dolayı 1 hafta hastanede yattım, şükür o günleri atlattık derken, ben dinlenmeye devam edip bol sıvı almaya başladım, geçen pazar gecesi kasığımdaki amansız bir ağrı ile hastaneye kaldırıldım, ama çile orda da bitmedi ağrı öyle büyüktü ki sizlere anlatamam,asla tarifi yok, üniversitenin hocaları benim başımda, durumu kimse anlamaıyor, genel cerrah, apandisit diyor, ultrason hocası hayır diyor, kadın doğum, ohss kistleri bu kadar ağrı yapmaz,ne yapalım,gebesin, bebeği tehklikeye atmayalım diyor,şaşırdık diyor, tabi benim sesim hastaneyi yankılatıyor, çarşamba sabahı doktor gelince artık beni kesicekmisin, doğrayacakmısın,napacaksan yap, gözümde bebek falan yok dedim, tamam dedi üzülerek, ve ameliyata alındım, meğerse yumurtalıklarım kendi etrafında ters dönmüş, uyandığımda yeniden doğmuş gibiydim, ve bebeğim hala yaşıyor, şimdi evdeyim, yumurtalıkları çok çalışan arkadaşlarım, lütfen dikkat etsinler, bu deneyim benim için çok zor oldu, inş. kimsenin başına gelmez....sevgiler
Herkese Merhabalar. ben daha yeni üye oldum bu foruma ama bi kaç gündür takip ediyordum... arkadaşlar acil yardım ve desteğe ihtiyacım varrr.. 29 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı... şuan kan sonuçlarına göre 5 haftalık hamileyim...ilk sonucumu 12 ağustosta yaptırdım.. sonuç 111. sonrakini 16 ağustosta yaptırdım sonuç 791.5 di. sonra da 18 ağustosta yaptırdım ama sonucum 548 çıktı((( doktorum niye düştü kanaman mı var dedi yok dedim ama bugün biraz kahverengi leke gelmeye başladı (( yarın tekrar test yaptırcam inş. düşük çıkmaz..yükselir dimi sonucum???
kanamam yok ama 3-4 gündür kasık ağrım ve karnımda da şişlik vardı.. Doktoruma söyledim bir ilaç daha verdi...bi de yarın ki sonucu bekliyor...bakalım hayırlısı....
Herkese Merhabalar. ben daha yeni üye oldum bu foruma ama bi kaç gündür takip ediyordum... arkadaşlar acil yardım ve desteğe ihtiyacım varrr.. 29 temmuzda tüp bebek transferim yapıldı... şuan kan sonuçlarına göre 5 haftalık hamileyim...ilk sonucumu 12 ağustosta yaptırdım.. sonuç 111. sonrakini 16 ağustosta yaptırdım sonuç 791.5 di. sonra da 18 ağustosta yaptırdım ama sonucum 548 çıktı((( doktorum niye düştü kanaman mı var dedi yok dedim ama bugün biraz kahverengi leke gelmeye başladı (( yarın tekrar test yaptırcam inş. düşük çıkmaz..yükselir dimi sonucum???
pasıfflora
gunaydın canım hayırlı ugurlu olsun bebeişin... bende eylul ekim gıbı dondurulmuşlara başlıcam ..
nasıl oluyo hangı ilçaları kullanıyosun bıraz anlatırsan sevinirim...
bide benim ilk denemem kısa protokol olmuştu 2 donmuş bebem var..
merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım 6 yıllık evlıyım bir tane başarısız aşılamam oldu aralık 2010 .daha sonra uzun bir muddet hastaneye gitmemeye karar vermiştim ama temmuz ayında eşimin isteği üzerine tüpbebek tedavisine başladık bende pko sendromu vardı 2 yıl oncesıne kadar regl olamıyordum ama ıkıyıldır duzenlı oluyorum temmuz ayında tekrar bu işlere kalkıştım herşey çok güzel gelişti agustos 7de yumurta toplama işlemim yapıldı toplanda 15 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi döllendi fakat 6 tanesi 5 gun transferı için ayrıldı agustos 12 de tek embrıyo 5 gun transferı yapıldı ve dıger 5 embrıyo donduruldu bugun transferımın 8 gunu ılk tupbebek denemem oldugu ıcın endişelerim var transferın 3 gununden berı arada cok sık olmasada adet sancısına benzer sancılar yasıyorum ve bel agrım oluyor transferımın 4 gunu asırı akıntı problemı yasadım ve transferden buyana hiç üşümeyen ayaklarım üşüyor.. Benım gıbı bu durumları yaşayan oldumu aranızda bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın merak işte :18::18:
canım hiç panık yapma sen olurmu ben de ilk tüp bebek denemmi geçen ay yaptırdım şuanda 5 haftalık hamileyim aynı şeyleri bende yaşadım hatta inanılmaz derecede şişkinlikler oldu birde bel ağrısı kasıklara arada bi giren kıramp tarzı şeyler sonra sinirlilik hali üşüme vs bunlar olağan şeyler takıp edersen diğer bayanlardada hemen hemen aynı şeyler oluyor sen hiç bişi düşünme o seninle sana tutunmaya çalışıyo bol bol dua et sev kafanı dağıt rabbim inş hepimize sağlıklı bebekler nasip eder
kizlar selam.. hic tup bebek denemem yok ama olmak zorunda kalabilir.. gelecek ay belli olacak ama ben acilen ir merkez ve doktor bulmaliyim emin olmaliyim. sizce hangi doktor?bende 2 dis gebelik sorunu yasadim. tuplerde sorun var. bu konuda hangi tup bebekci iyidir sizce? lutfen yardim edinn
merhaba arkadaşlar aranızda yeni sayılırım 6 yıllık evlıyım bir tane başarısız aşılamam oldu aralık 2010 .daha sonra uzun bir muddet hastaneye gitmemeye karar vermiştim ama temmuz ayında eşimin isteği üzerine tüpbebek tedavisine başladık bende pko sendromu vardı 2 yıl oncesıne kadar regl olamıyordum ama ıkıyıldır duzenlı oluyorum temmuz ayında tekrar bu işlere kalkıştım herşey çok güzel gelişti agustos 7de yumurta toplama işlemim yapıldı toplanda 15 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi döllendi fakat 6 tanesi 5 gun transferı için ayrıldı agustos 12 de tek embrıyo 5 gun transferı yapıldı ve dıger 5 embrıyo donduruldu bugun transferımın 8 gunu ılk tupbebek denemem oldugu ıcın endişelerim var transferın 3 gununden berı arada cok sık olmasada adet sancısına benzer sancılar yasıyorum ve bel agrım oluyor transferımın 4 gunu asırı akıntı problemı yasadım ve transferden buyana hiç üşümeyen ayaklarım üşüyor.. benım gıbı bu durumları yaşayan oldumu aranızda bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın merak işte :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?