2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kız biz sana söyledik allahın izni ile bir şey olmaz dedikkkk
çok sevindim darısı pıt pıtlara inşşşşşş
[sıze=3][/sıze]

günaydın arkadaşlar

günaydın ilayda maşallah deyim herşey güzel gidiyorinş. Kucagına da alacaksın sen sadece rahat ol

günaydın arkadaşlar....
Herkesin keyifler iyidir inşallah....

Ilaydacım kalp atışlarınıdda duyacaksın allahın izniyle...

ay inş kızlar rabbim onu koklamayıda nasip etsin

ilayda çok betersin ya bende koklayım biraz olurmu ucundan kız özellikle gıdıkları yokmu yeni dogmuş bebegin birde koltuk altları valla senle birlikte 3 arkadaşım oldu kk dan ankarada ama senin önce maş. allah sonuna kadar saglıklı sıhhatli olsun ilk seninkini kokluyacagım ama 40 çıktıktan sonra

Ne yazıkki benim ki olmadı arkadaşlar,,Kendimi anca toplayıp yazıyorum..Kısmet değilmiş..Doktorum da ben de elimizden geleni yaptık ama zamanı gelmemiş demekki deyip kendimi avutmaya çalışıyorum..2 ay tatil verdiler şimdi..
İlayda güzel haberin beni mutluetti, Allah kucağına almayı da nasip etsin inş..

umut çok geçmiş olsun. Allah'tan dilerim ki, bu aldığın son negatif sonuç olur. bu tatil süresince bir an önce toparlanırsın inşaallah belki de bu arada doğal yollarla bebişin olur inşaallah...

Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar ve sonunda hAMİLEYİİİİİMMMMMMMMM!!!!!
allah isteyen herkese versin .şimdi çok kesin belirtilerimi yazacağım size yardımcı olsun inşllhh.12.gün bhcg değerim 164.0(3.tüp bebek denemem)sebepsiz infertilite.

BELİRTİLERİM:
1)en ÖNEMLİ belirtim,vajinada yumuşaklık fitili çok rahat attım transferden 2-3 gün sonra yumuşama oldu.geçen seferlerde burun gibi sert ve daha öndeydi
2)kasık ağrısı ,karın ağrısı hiç bittmedi,4.5.6.7. günler çok ağrım oldu adet ağrısı gibi9.gün,10.11.gün hep ağrım oldu.ümidim kalmadı geliyor dedim ama kasık ağrısı olması meğerse iyiymiş.
3)göğüslerim transferden 2 gün sonra söndü gibi oldu,10.günden sonra gerginleşti ve damarlar belirdi.dolgunlaştı.

en belirgin olanlar bunlardı.ama VAJİNADA Kİ YUMUŞAMA ÇOK BELİRGİNDİ.12.gün idrar testi de yaptım ve 2 çizgiyi de çok net gördüm.şimdi 26 ağustos u bekliyoruz ultrason için .ERKENDEN TEST YAPMAYIN DOKTORU DİNLEYİN!!!!!!!

bir de BEN 12 GÜN BOYUNCA EVDEN NADİREN ÇIKTIM AKŞAMLARI ÇAYBAHÇESİNE DİYE....ANNEM GELDİ HİÇ İŞ YAPMADIM zaten çok ağrım vardı
ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN umarım yardımcı olmuşumdur.çünkü ben bu forumlar sayesin de moral buldum.

hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin. inşallah en kısa zamanda keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın..

kızz öyle deme ama ben bebişimi bi kucağıma alayım inş gıdığını sana getirecem ye diye:)

canım hayırlısı olsun inş kurban olduğum daha fazla uğraştırmadan tez zamanda verir inş

sağlıkla kucakla inşşşşş

güzel haberler yerine üzüntülü haberleri de almayı ögren dik acı ama ne yapalım bakın üçüncü denemsi yaradandan umudunuzu kesmeyinki oda kulunu hatırlsın ben hergün dua ediyorum sizler içinde inanın

inş. hepimizin yüzü gülecek burdan pozitif sonuçlar alanlara bebegini dogurmak üzere olanlara sesleniyorum gelin umudumuza umut katın lütfen biz sizlerle mutlu oluyoruz

çok üzüldüm geçmiş olsunn yaşadığın son negatf olsun

söylemeden geçemeyeceğim ACIBADEM bursa şahin bey ve ekibine sonsuz teşekkürler,çok destek oldular ve işlerini son derece profesyonel yapıorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…