hoş bulduk,tşkler,ben ankara dan katıldım aranıza,dilerim yazdıklarımla ortak olan arkadaşlar da çıkar da umutlanırım biraz,çünkü ne yaşayacağım,ne tür aşamalar,güçlükler ve neler yapmam gerekiyor bu güçlükler karşısında bilmiyorum bu da haliyle beni korkutuyor,inşallah rabbim, hepimize, kolaylıklar,hayırlar,güzellikler verir sonunda,zaten sonu hayırlı ve iyi olmayacaksa baştan olmasın diyorum ben,onun için sonu hayırlı olsun inşlh hepimiz için,sizin durumlarınız neler burdaki arkadaşların,ne tür şeyler yaşıyorsunuz başlangıçta neler yapılıyor,ilaçların ne tür yan etkileri oluyor,ve hangi ilaçların?o kadar çok bilmediğim soru var ki kafamda,acill ne olur cevap bekliyorum herkesten ltfn,bi de senin yaş kaç ve diğer arkadaşların da?şimdiye kadar neler yaşadınız o kadar merak ediyorum ki ne olur k.bakma bu kadar sorduğum için,bi de saat kaç gibi burada herkes?şimdilik ii geceler,ae olun!!
Canım fırsatın varsa geçmişi oku.ama en güzeli gün içinde burada olman çoğu arkadaşımız çalıştığı için o saatlerde aktif oluyorlar.
canım ben 34 yaşındayım eşimdeki sperm değerleri çok düşük hareket %1 morfoloji bakılamadı.sayı 30 binlerde.ilk denemem olacak.tedavi öncesi bazı ilaçlar kullanıyor eşim bu hafta testi yenileyeceğiz biraz düzelme umuyorum.hayırlısı inş.
canım tedavide önce hormonlarına bakılıyor rahim kontrol ediliyor bir sorun varmı folekül kisti varmı vs. diye.sonra tedaviye karar veriliyor uzun yada kısa protokol olarak.ona göre ilaçlar veriliyor.ilaçlarda bazı arkadaşlar yan etki yaşıyor baş ağrısı mide bulantısı şişkinlik gibi ama bunlarda geçici.canım bende tecrübeli değilim tecrübeli arkadaşlar yazacaklardır mutlaka.
aşağıdaki tablodanda bilgileri takip edebilirsin canım.
Son düzenleme: