- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
tamam canım günccelliyorum maaşallah çok yii yumurtalar kaçıncı gün transferi olacak canım
şimdi yanımda olsanda sana sımsıkı sarılsam.nasıl umut oldun bana anlatamam demekki 1 ayda belkide bizdede gelişme vardır.15 gün klomen kullandık biz sonra prozeedle devam ettik.test gününe kadar 1 ay falan olacak.inşallah değerler yükselmiştir.çok saol canım ya.umut oldun bana.
canım benim asla pes etme, kesinlikle sizdede artış olacaktır ama klomeni niye bıraktınız ki? hocamı bıraktırdı size? diğer vitaminleride mutlaka kullanın bence, l-arginin sperm hücresi oluşunda etkiliymiş, proxeed biz 12 kutu kullandık ama nedense bizde pek etkili olmadı ama çoğu kişide arttırmış hareketi ve sayıyı, sanırım bizim biraz hormonsal olduğundan etki etmedi, eşimin FSH'ı bir türlü artmadı 6 ayda, 2 küsürle başladık, 6 ay sonunda 3,24 olmuştu. FSH sperm üretiminde etkili olduğu için hoca FSH arttırmaya çalıştı ama artmadı, iğneyle artar inşAllah.. eşin sigara kullanıyor mu? benim eşim kullanmıyordu bende, şuan içiyoruz ama fazla değil