arkadaşşlar merhaba...,
birkaç gündür giremedim. bu arada benim için de okumuşsunuz allah razı olsun... allah kabul etsin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
bugün regl oldum. normalinden 3 gün önce geldi. bu herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi? bir de 2. günü eşim yanımda olmayacak. yani çarşamba... ben tek başıma gideceğim ilk muayeneye, tek başıma başa çıkabilecek miyim? allahım hem heyecanlıyım hem de endişeli.... bana teselli verin ne olur!!!!
mrb canım Allah senden de razı olsun tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah. yok canım erken gelmesi engel teşkil etmez çokmu stres yapıyorsun acaba:44: bazen stresten de olur geç yada erken olması.
heyecanlı olman normal ama neden endişelisin? endişelenecek birşey yok ki canım biz bayanlar herşeyin üstesinden geliriz dimi ama
bilgisayarda sorun var canım o yüzden göndermem zaman alıyor msj çikolata kistimle ilgili bir değişim varmı bilmiyorum uğur bey ptesi jenikal muayine ol bilgilendir demişti ama ben bugün anestesi için uğraştım birde uğur bey tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor saklıyorum o kistin küçülecek bak kendiliğinden kalacaksın diyor ama benim sabrım yok seninde tedavi sürecin olumlu geçer canım ah analarımız çok doğru bir tercih yapmışsın annenin yanını seçerek onlar bitane bizi en çok onlar anlar tek çıkarsız ilişki değilmi.
uyku tutmuyor beni bende anacığımdayım Allah onları başımızdan eksik etmesin
inşallah küçülür canım. ne güzel annenle aynı şehirdesin öncelerden pek anlamıyordum sanırım annemin değerini ama evlenip ayrılınca uzak olmak koyuyor gerçekten. daha bir anlıyorsun.. aynen hiçbir beklentileri yok anneleri çocukları mutlu olsun yeter giymez girdirirler yemez yedirirler. inşallah bizde tadacaz annelik duygusunu