Tamam kardeşim kızma bana toparladım şimdi, baya bir uyudum şimdi gayet iyiyim.. Az sonra hazırlanıp dışarı çıkıcam :))
Şekerrriiimm benimmmm, çok doğru söyledin ve sözün tokat gb geldi, dediğin gb birçok kişi bu aşamaya gelemiyor ben nasıl bunu düşünmeden şükür etmeden böyle bir hataya düştüm anlayamadım.. Kendime çok kızıyorum şuanda.. İnsanoğlu işte, ben nelerden bu durumlara geldim hiç şansım yoktu.. Rabbime nasıl olurda şükür etmek yerine böyle karşılık veririm.. Rabbim affetsin beni...
Saol bitanem, şunada sayenizde çookk iyiyim..
İnşallah canım herşey güzel olsun..
olsun canım bu güzel bir sürpriz inşallah güzel haberlerle gelirsin. görüşürüz..
canımm bozma moralini bazen herşey yolunda da olsa elektrik veriyorlar bak ne güzel döllenmişler ve bölünüyorlar. bu elektrik iyiymiş doktora söyliyeyim tabi kaliteli ve 4-5 tane yumurta oluşursa şoklasınlar bizimkileri de :)
Tülaycım ya ben hata yaptım, rabbime itiraz ettim gibi oldu utanıyorum kendimden.. İnşallah rabbim affeder.. İnşallah herşey güzel olur canımcım.. Nil-alp i çok merak ediyorum, onun nasıl geçti acaba, dearmotherın eşi örnek vericekti.. Haberi olan var mı?
ablacım şimdi iyiyim, az sonra iğne vurulmaya gidicem muayenehaneye, sen nasılsın? Kendini iyi hissediyor musun? ağrıların nasıl oldu?
sıkma canını bi tanem hepimiz zaman zaman düştük bu hataya. dua et bol bol. bu kadar ağır sınavdan sonra rabbim bizi ödüllendirecektir.