çok şükür sonunda bende hamileyim

maşallah subhanallah benim bebeğime tutunmuş annesine...
idrarda gölge bile olsa hamile olunuyomuş bunu anlamış oldum...

bu benim 4. hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim...
rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
inanamıyorum şaka gibi...
canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah.allah analı babalı büyütsün.
cnm bende gonalf ve merional kullanıyorum şimdilik daha sorada cetrotide de ilave edilecek aldım dolapta yani sırasını bekliyo

cnm yan etkisinin böyle kanama olucagını filan sanmıyorum ben daha öncede puregon,ve cetrotide eş başka bir iğne kullanmıştım hiç kanamam filan olmadı ama hemşirede olabiliyo demiş neyse;
dr seni arar geçerli bir sebebi vardır cnm sıkma canını.
canım bugün dr.gittim rahim içi kanamam varmış.dr.yumurtaları toplayalım dölleyip donduralım rahim hazır olduğunda transferi yaparız dedi.o kadar kullandığın iğne boşa gitmesin dedi.umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır.benim 4tanesi büyük 2 tanesi küçük olmak üzere 6 yumurtam var.inşallah yeterli olur daha sonraki işlemler için.allah yardımcımız olur inşallah.
ben de iğnelerin altıncı günündeyim, gonalf ve cetrotide kullanıyorum, senin iğnlerin neden o kadar çok?
canım ben normalde adettedn sonra 11 inci gün yumurtalarım çatlardı ama bu
tüp bebek için kullandığım iğnelerde yumoşlara bi şey oldu milim milim büyüyo sanki.dr.önemli değil dedi yumurtalar iyi durumdaymış.cumartesi tekrar kontrol var.biz yaz olsun iş güç başlamadan bitsin diye umut etmiştik ama nasip değilmiş herhalde.bir kaç ay sonra olacak transfer sanırım