2011 izmir tüp bebek aşamasında olan arkadaşlar

transfer öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullandın ve kullanıyorsun?

az kaldı bence 2 gün daha sabret 12.günde kan testi yaptırmıştım ben.

transfer öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullandın ve kullanıyorsun?

az kaldı bence 2 gün daha sabret 12.günde kan testi yaptırmıştım ben.

canım tansfer öncesi rahmin kalınlaşması için ilaç kullanıyordum ve şu anda hala onu kullanıyorum transferden sonra ayriyetten 2 tanede ilaç verdi ama sadece 4 gün kullanmamı söyledi ve ayrıyetten crione jel ve progesteron iğne kullanıyorum bide folik asit işte bu kadar sen şu anda tedavi görüyormusun

hayır,ben başarısız olunca ara verdim.

Umut3542 sakın test yapma arkadasım bıraz sabır lutfen..2 gun kaldı sunun surasında....ınsallah guzel haberlerın bızı umutlandıracak cnm...

UMUT3542 sonucun ne oldu cok merak ettim bugun belli oalcakti diye hatirliyorum?hayirli haberler insallah

UMUT3542 sonucun ne oldu cok merak ettim bugun belli oalcakti diye hatirliyorum?hayirli haberler insallah

canım giremedim 2 gündür eve geceleri giriyoruz evet dün aldım sonucumu hamileyimmmmm okadar sevinçliyimki anlatamam pazartesi testi tekrarlıcaz inşallah yükselmiştir betahcg 171 çıktı çok şükür Allahıma isteyen herkesi sevindirsin

çoook ama çokk sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş

Umut3542 bana umut oldun inan...hayirlisi olsun insallah sonuna kadar harika bir hamilelik gecirirsin saglikla bebegini kucagina alirsin...kent hastanesinde tedavi goruyor olman beni ayrica yureklendirdi :)...doktorun israel beydi diymi?birde belirtin filan oldumu?biraz bizimle paylasirmisin?

inşallah canım evet canım doktorum israel bey di okadar iyi bir doktorki anlaamam canım belirti ne demek ya nerdeyse 12 gün boyunca agrım oldu kasık agrılarım oldu ilk 5,6,7 günler adet agrısı gibiydi hala agrılarım devam ediyor doktor olur okadar dedi bizim sorun eşimde sperm azlıgı canım sizde bence hiç beklemeyin hemen yaptırın

Umutcum hayirlisi cnm yaa vallaha simdi esime anlattim seni allah kucagina almak nasip etsin..bende Israel bey ile emaillesmeye basladim sagolsun cok ilgili bir doktor...ben yurt disinda yasadigim icin su asamada sadece email yolu ile haberlesiyoruz sanirim temmzu basu gelecegim izmire agustos ayi icindede tedvaim baslayacak...hayirlisi insallah senin gibi sonucumuz olumlu olur.....bizde esimin degerler normal benim icinde belli bir sebep belirtilmedi ama yumurta rezervimde azalma teshisi konuldu ilk tup bebek olumsuz olunca...bakalim israel bey ne yorum yapacak...tekrar tebrikler...arada ugra bize anlat neler yasadigini....bu arada israel bey ile devam edeceksizni diymi 9 ay boyunca ?tekrar hayirlisi guzelim dualarimiz senin icin...

amin canım inşşallah kucagımızada allmayı nasip eder Allahım canım benim yumurtalarda poli kistik over çıktı bende biraz endişelenmiştim ama allahım dualarımı kabul etti agrılarım azar azar devam ediyor inşallah onlarda geçer yarın testi tekrarlıcaz inşallah yükselme olmuştur dua et canım malesef israel beyedevam edemicez çünkü hamile kalan hastalarına hastanede bakmıyor ögleden sonra kendi muayananesi var oraya gidiyor orasıda tabi ücretli 200 tl zaten baya masraf olcak bundan sonra bizim gücümüz oraya yetmez devlet hastanesine gitcem kontrollerimeptm canım kib

Hadi insallah guzel haber verisin bizlere eminim degerin duzenli bir sekilde yukselecek hic suphem yok hayirlisi olsun cnm...Olsun onemli olan hamile kalabilmek guzelim bundan sonrasini her kadin dogumcu takip edebilir sakin uzulme...en onemli kismini Israel bey'in halletmis olmasi onemli olan cnm...
hadi sonucunu alinca yaz merak ederim....

umut3542 canım senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.bizlere umut oldun rabbim bizlerede nasip etsin inşallah peşinden bizde verebiliriz hamilelik haberlerini...

hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

canım 16 gün degerim 735 çıktı perşşembe günü tekrarla dedi testi 3 yada 4 haftalık falan dedi doktor inşallah saglıklı büyür dua et nolur arkadaşım dün sonucu alınca bana biraz düşük gibi gelmişti ama doktor iyi dedi içim biraz rahatladı

saagol canım ya inşallah dedigin gibi olur hadi canlarım benim sıra sizde hepinizden hamileyim haberini duymak istiyom sakın ümidinizi yitirmeyin dualarım sizinle

umut3542 arkadaşım çooooooooooook sevindim,allah kucağına almayı nasip etsin ne olur bizim için de dua et ,ben artık ümidi kestim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…