umut3542 transferin hayirli olsun..insallah guzel haberler aliriz senden umut olursun bizlere...
israel bey ve kent hastanesi ile ilgili yazdiklarin icime su serpiyor tesekkurler bende onunla kontak halindeyim ona tedavi olacagim.....tup bebek ucretleri yaslami ilintili hic bilmiyordum...yasin kac bu arada ona gore kendime bir oran biceyim istedim :)
aysec arkadasim ben israel beyin muaynanesini aradim asli hanim var hemsiresi cok ilgiller orayida arayabilirsin....
herkes icin hayirlisi
ben ilk denememi ege doğum evindeki tüp bebek merkezinde yaptırmıştım,devlet hastanesi olduğu için büyük kısmını ssk karşıladı tabi olumsuz sonuçlandı,ve yine devlet hastanesi olduğu için bir karmaşıklık ve ilgisizlik söz konusu.bu yüzden tekrar bir arayış içindeyim,ege üniversitesinde erol tavmergen diye biri varmış onunda methini çok duydum.ben çiğlide oturuyorum kente çok yakın,yaşım 30 bizim sebepsiz infertilite bir kez aşılamayla hamile kaldım ama 8.haftada gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..işte benim hikayem böyle inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
inşallah alur arkadaşım.aynen bende erol beyde denedim ama olmadı.benim yumurta toplama ve transferi de kendisi yapmadı.kardeşi yaptı. ama biz ona gitmiştik.birşey de söyleyemiyorsun,söyleyince bu ekip çalışması deyip çıkıyorlar işin içinden.ben aranıza yeni katıldım.. ve forumdaki samimi yazışmalar çok hoşuma gitti.. öncelikle bunu belirtmek istedim.. özellikle tüp bebek tedavisiyle ilgili birbirinize verdiğiniz destek çok hoş.. çünkü bu yaşamayanın çokta anlayamayacağı, yorumlayamayacağı bir mevzu ki zaten herkesede söylemek istemediğin bir konu.. o yüzden şimdi bunu paylaşabileceğim ve anlayabilecek birilerini bulmak beni mutlu etti..
gelelim dr. israel aruh'a.. ben ve eşim açıkçası bugün geldiğimiz aşamaya kadar herşeyden çok memnunuz.. içimiz çok rahat.. çünkü işini ve hastalarını önemseyen bir doktor.. her gittiğinizde israel bey herşeyinizle ilgileniyor.. bunu özellikle söylüyorum çünkü ben daha önce erol tavmergen'de de tüp bebek tedavisi oldum fakat erol tavmergeni bir elimin parmağını doldurmayacak kadar az gördüm.. onlarda ilk muayenehanesinde, daha sonra histeroskopi operasyonumda (bayıltılmadan hemen önce), yumurta toplama operasyonumda (aynı şekilde bayıltılmadan önce) ve transferde.. ki artık bu operasyonlarada kendisinin yerine kardeşi dr. ege hanımın girdiği oluyormuş.. kısacası siz erol tavmergene tedavi olduğunuzu sanıyorsunuz ama erol hocadan başka herkesle muhattap oluyosunuz.. yani erol tavmergende yaşadığım ilgisizlikten ve bilgi vermekteki kıtlıklarından sonra, israel aruh ve ekibindeki ilgi alaka gerçekten tatmin edici, rahatlatıcı ve güven verici.. bakalım cuma günü yumartalarım toplandı.. 17 yumurtadan 12si döllendi.. yarında transferim yapılacak.. tutarsada tutmazsada içim rahat olucak.. çünkü şuana kadar heranlamda israel bey ve ekibi açısından gönlüm ferahtı.. öyle de olucak.. ama tabiki inşallah tutar.. ben çok umutluyum.. dualarınızı esirgemeyen..
ben aranıza yeni katıldım.. ve forumdaki samimi yazışmalar çok hoşuma gitti.. öncelikle bunu belirtmek istedim.. özellikle tüp bebek tedavisiyle ilgili birbirinize verdiğiniz destek çok hoş.. çünkü bu yaşamayanın çokta anlayamayacağı, yorumlayamayacağı bir mevzu ki zaten herkesede söylemek istemediğin bir konu.. o yüzden şimdi bunu paylaşabileceğim ve anlayabilecek birilerini bulmak beni mutlu etti..
gelelim dr. israel aruh'a.. ben ve eşim açıkçası bugün geldiğimiz aşamaya kadar herşeyden çok memnunuz.. içimiz çok rahat.. çünkü işini ve hastalarını önemseyen bir doktor.. her gittiğinizde israel bey herşeyinizle ilgileniyor.. bunu özellikle söylüyorum çünkü ben daha önce erol tavmergen'de de tüp bebek tedavisi oldum fakat erol tavmergeni bir elimin parmağını doldurmayacak kadar az gördüm.. onlarda ilk muayenehanesinde, daha sonra histeroskopi operasyonumda (bayıltılmadan hemen önce), yumurta toplama operasyonumda (aynı şekilde bayıltılmadan önce) ve transferde.. ki artık bu operasyonlarada kendisinin yerine kardeşi dr. ege hanımın girdiği oluyormuş.. kısacası siz erol tavmergene tedavi olduğunuzu sanıyorsunuz ama erol hocadan başka herkesle muhattap oluyosunuz.. yani erol tavmergende yaşadığım ilgisizlikten ve bilgi vermekteki kıtlıklarından sonra, israel aruh ve ekibindeki ilgi alaka gerçekten tatmin edici, rahatlatıcı ve güven verici.. bakalım cuma günü yumartalarım toplandı.. 17 yumurtadan 12si döllendi.. yarında transferim yapılacak.. tutarsada tutmazsada içim rahat olucak.. çünkü şuana kadar heranlamda israel bey ve ekibi açısından gönlüm ferahtı.. öyle de olucak.. ama tabiki inşallah tutar.. ben çok umutluyum.. dualarınızı esirgemeyen..
bende israel beye gidiyorum bugun transferin 6 günü inşallah bebegim tutunmuştur
inşallah.ilk denememiydi?
şimdi bekleme aşamasını nasıl geçiriyorsun?sürekli yatıyoormusun?
Crinone jel kullanıyormusun?
kızlar benim de yaşım 28 eşimin 31 , sebep eşimden kaynaklı..sayı hareket ve şekil sorunu var.bize de smyrna da tüp dediler hatta dr şans bile vermedi .düşük olduğu için.ama yapmamız için çok sıkıştırdılar.ben de çiğli de oturuyorum.ancak kent aklıma hiç gelmemişti.burdaki yorumlardan umutlandım açıkçası..bir de Ege'de yapalım diyorum devlet sonuçta.ama iştee özel de ilgileniyorlar bi bakıma .kararsızım çok .bir de ben çalışıyorum izin konusu da sıkıntılı..transfer olduktan sonra sürekli yatılıyor mu.=?
evet canım ilk denemem yok canım sürekli yatmıyorum arada bi yatıyorum evet canım hem o jeli kullanıyorum hemde ignesini 2 tanede hap içiyorum biri rahim duvarının kalınlaşması için biride zaten folik asit ama 2 gündür agrılarım oluyor ara ara adet sancısı gibi senin ilk denemenmi bi fikrin varmı yazarmısın canım
mrb canım seninle sorunumuz aynı benimde eşimde sperm problemi var bizde heryeri gezdikten sonra smrnaya gitmeye karar vermiştik ama sadece kent hastanesine gitmemiştik neyse sonra biz başladık tedaviye smyrnada histereskopimi olmuştum bidaki adetimde gidip iğnelerime başlıcaktık sonra ben bu arada çok araştırdım bu hastaneyi baktımki hiç olumlu sonuç yazan yok sonra kent hastanesini araştırmaya baladım ve çok hoşuma gitti ha bu arada eşimde smyrnada hiç sperm bulamadılar direk amaliyat dediler yani tese sonra kente gittim adetimi belkerken ve orda ön görüşmede hemen sperm tahlili yaptılar ücretsiz 30 tane sperm buldular ve ben okadar çok sevindimki anlatamam ve amaliyata gerek yok dediler 30 tane yetrli dediler ve ben çok mutlu olmuştum ve tedavime orda devam etmeye karar verdim ve şu anda bekliyorum tansferin 8 günü gerçekten ben çok sevdim o hastaneyi ve özellikle doktorlarını olmasa bile gerçekten herşeyden memnun kaldım bu bana yeter canım tansferden sonra sürekli yatılmıyor ilk 2. 3,gün yatsan yeter tabiki sonra dikkat etceksin işin masa başiysa bence çalış çünkü evde vakit geçmiyor fazla ayakta kalmadıgın sürece bişey olmaz ben gaziemirde oturuyorum keşke senin gibi çiglide otursaydım hiç düşünmezdim ve kesinlikle smrnayı tavsiye etmiyorum ama genede sen bilirsin biraz uzun oldu ama kusura bakma
aslid arkadaşım sonucunu merakediyoruz,inşallah iyi haberlerle dönersin buraya.
kentte ne kadar tuttu acaba?
benim ilk denemem olumsuz sonuçlandı. 2 deneme dondurulşmuşlarla olacak.şimdi ara verdim.
benim ilk denemede gaz sancısı gibi ağrılarım oluyordu ama çok değil.
crinone jelden sonra yatıyormusun,kalkıp dolaşıyormusun.bir arkadaşım jalin yayılması için dolaşmak gerektiğini söyledi,bir başkası yatmak gerektiğini söyledi.
inşallah tutar arkadaşım.
canın jeli uyguladıktan sonra 2.3 dakka yatıyorum sonra kalkıyorum yürüyorum yayılması için hareket etmek gerekiyormuş canım inşallah tutunmuştur bebişim bugün 10 günüm evde idrar testi yapmak istiyorum ama negatifi görmekten korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?