**2011 Kasim Anneleri icin Geri Sayim Basladi!**

42gunum kaldı herkese hayırlı dogumlar.....genelınız sezeryan dıye yazmıssınız neden sezeryan acaba normal ısteyen yokmu aranızda

benimde 42 günüm kaldıı.. normal istiyom inşallah, gerçi benim istememle olmuyo, doktorumda öle istiyo şimdilik.. gerçi 36. haftada ki çatı muayenesinden sonra kesinleşecek.. ama normal gibi yani.. benimki erkek, erkek bebişler sonuna kadar bekler diyo millet, kızlar erken pırtlayabilirmişte.. nese kısmet bakcaz tabi. ben sabırla bekliyom, ne zaman isterse o zaman gelebilir..

42gunum kaldı herkese hayırlı dogumlar.....genelınız sezeryan dıye yazmıssınız neden sezeryan acaba normal ısteyen yokmu aranızda

var canım varda normal yaptıracak dr.yok memlekette kızım sezeryanla geldi dünyaya o zamanki sebeb plasentanın doğum kanalını kapamış olduğuydu bundada prosedür ilki sezeryansa 2.de sezeryan maleseffffff

hepinize hayırlı ve kolay doğumlar kızlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın

sizi görünce geçen seneki haliiz geldi aklıma hey gidi günler şimdi oğlumun doğumgünü telaşındayım:70bizde kasım annesiydik ama topimizdeki kızların yarısından çoğu ekimde doğurdu sizdede öyle olucak muhtemelen ben 36+6 haftada doğum yaptım baktımda 34. haftada olanlarınız varson hazırlıklarınız tamamlayın bebişler çok aceleci

Herşeyimiz tamam özellikle günü gelenlerin hepsi hazır. Artık gün sayıyoruz birde laklak yapıyoruz.

Ay ben bu topiği yeni görüyorum. Heyecanlandım şimdi. Doktorumla henüz doğum üzerine konuşmadık. Normal doğum istiyorum tabi ama hayırlısı tabi. İnşallah en sağlıklısı ve en güzeli olur. Az kaldı... Kaçıncı haftada doğuracağız çok merak ediyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah...

Benim 58 günüm kalmış. Tabi ne zaman gelir bebişim Allah bilir...

Son düzenleme:
aboww, şimdi böyle ileriye doğru değil de geriye doğru sayınca insan daha bir hoş oluyor.benim 41 günüm kalmış. tabi ekimde döküleceğimizi ön görenler paniğin dozunu arttırmıyor değil gerçi daha alacaklarım var ama sabah ilk iş doğum çantamı hazırlamak olsun.

topıgımız hayırlı olsun artık hepımız ıcın sayılı gunler
benımde safak 56 daha coook var ama doktorun dedıgı dogru cıkarsa o gunlere kalmayacakmısım.

Şafak 56!:18:

Ben kaç aylık olduğumuzu şöyle hesaplıyorum; 40 hafta x 30 gün = 280 gün
280-55(kalan gün sayısı)= 225(geçen gün sayısı) 225/30=7,5 aylığız.
1,5 ayımız kaldı demek oluyor bu. :97:İnşallah tabi...

sevde canım hesaplaman doğru lakin kalan 1.5 ayı 6 haftadan hesaplarsan 30+6 36 eder yani 40 haftayı bulmuyor. gebelikte hafta ve ay hesaplaması yapılırken ilk 1-4 hafta arası değil 1-6 hafta arası 1 ay olarak kabul görmektedir

1-6 = 1. Ay

7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay

15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay

23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay

32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Son düzenleme:
şafak 60 :))))
ben de bu hesaplama işinin içinden çıkamayanlardanım
doktor hesabına göre son 45 hadi bakalım

şafak 37!!

çok heyecanlıyım, ama bu günlerisaydıkça zaman geçmiyor, onun için ben saymayı bıraktım artık bacılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…