**2011 Kasim Anneleri icin Geri Sayim Basladi!**

normal tarihimiz 6 kasim. doktor cuma gunu cati muayenesi yapacak insaallah.
ama benim ilk dogumum epidural+normal olmasina ragmen bana sezeryanin kadin icin normalden daha avantajli oldugunu anlatti.
ilk dogurtan doktorum birinci normal ikinciyida tabiki normal yapacaksin demisti. cok kararsizim hala. eger sezeryan olursa sanirim onumuzdeki haftaya bir gun alirim. hepimiz icin hayirlisi, sagliklisi hangisiyse o olsun insaallah.

Epeydir yazan olmamış.şöyle bir baktım da geri sayım yapanların bi çoğu doğum yaptı bebeklerine kavuştu:)
Benim son 23 günüm. bakalım ne zaman alacaz kucağımıza.geride kalanlar için daha mı zor beklemek acaba? siz o heyecanı yaşadınız biz hala şimdi mi yarın mı sancı mı yoksa doğum başlıyor mu telaşı içindeyiz.tırsıyorum artık.:18:bende normal doğum istiyorum.eğer çok ağrılı olursam epidural isteyecem.doktorum da normal doğum taraftarı.inş. o girer doğumuma.gece olmasın istiyorum o yüzden..hayırlısı artık..

kaç kişi geri sayıma devam ediyor bakalım? nerdesiniz??

tekli rakamlara düşmüşüm ama vakit geçmiyo gel bebeişşşşşşşşşşşşş hayırlısıyla dua edin arkadaşlar Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…