**2011 Kasim Anneleri icin Geri Sayim Basladi!**

şafak 35 benimde 37. haftada çatı muaynesi yapılacak ona göre doktor söliycek bu arada bebişler kaç kg oldu benim en son 34+0 iken 2300 dü.

son 50 gün...
düsünsenize o nun o missss kokan cennet kokusu..
mırıldanan sesi...
pofidik ayakları...
düsünmek bile aglamaklı yapıyo beni...
bu nası bi mucize...

ben onu düsündükce o popişini dizini bacagını vuruyo..durmadan dönüyo...
diyo ki annemmm ben senin ilk oglun olucam..erkeklerin kalbi ilk annelerinin aşkı ile dolar diyo...

var canım varda normal yaptıracak dr.yok memlekette kızım sezeryanla geldi dünyaya o zamanki sebeb plasentanın doğum kanalını kapamış olduğuydu bundada prosedür ilki sezeryansa 2.de sezeryan maleseffffff

cok haklısın doetktorlar son dakkıka bır gerekce buluyor....ama anne adaylarıda cok korktuklarından dolayı kendı ısteklerıyle sezeryan olanda cok doktorlarıda bu halle getırende gene bızız allah hayırlı dogumlar nasıp etsın normal dogum ıcın bastırın anne adaylarıııı umarım baska saglık sorunları yasamadan normal dogumlar gerceklesır

Merhaba arkadaşlar..benim oğluşumda 12 Kasımda gelicek inşallah.İlk doğumum olcak,
normal doğum istiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok az kişi normalden bahsediyor.Etrafımda da kiminle konuşsam sezeryanla doğum yaptığını söylüyor.Mecburen sezeryan yapanlar bana neden öyle olduğunu söyleyebilirmi acaba.
Yani size ne söyleyipte sezeryana yönlendirildiniz?Malum artık doğumların %80-90'ı sezeryan oluyor.
Ben bukadar çok normal doğum isterken sırf fiyatı daha yüksek diye sezeryan olmak istemiyorum...

selam ben 3 aralık 2010 da normal dogumla bebeiğimi dünyaya getirdim tabi epiduralle:)) normal dogum istiyorsanız oncelıkle doktorunuzu normal dogum taraftarı bı doktor secmenızı öneririm doktorun önceki dogumlarını sorun. su an hepiniz doktorunuzu zaten seçmişsinizdir ama D hepinize hayırlı dogumlar... bebeklerinini saglıkla kucagınıza alın önemli olan o. strese girmeyin normal mi sezeryan mı diye kendınızı doktorurnuza bırakın..:

Yeni gördüm ii topik olmuş...

Bende normal istiyorum bakalım yarın az çok belli olacak şekli...Sezeryan olmazsa şafak 29 :))) tabi bebek nezaman gelmek istersesi de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…