• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım merhaba tebrik ederim seni çook..eski nickim cnnsnyrt idi ismim canan, yanlış hatırlamıyorsam seninde canan dı, süper yaa aynı zamanda denk gelmiş hamileliğimiz..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

merhaba,
hafızan ne kadar güçlü.. hayran kaldım, maşallah :nazar: doğru hatırlıyorsun.. ne güzel aynı ay hamile kalmışız... hatta ortak tanıyor olabileceğimiz bir kaç kişi de hamile bu ay... Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
:nazar:

merhaba, adaşım sayılırsın :) aramıza hoşgeldin. bu topicte genelde senin gibi kayıplar yaşamış kişiler var. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur anneciğine. görünmeyebilir belki geç döllenmedir. hemen moralini bozma.

merhaba kahvekolik,
hamillerin canı kagve istemez inş bizi okudukça :1: iyi dileklerin için teşekkür ederim... Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın bu yolda...

merhaba,
hafızan ne kadar güçlü.. hayran kaldım, maşallah :nazar: doğru hatırlıyorsun.. ne güzel aynı ay hamile kalmışız... hatta ortak tanıyor olabileceğimiz bir kaç kişi de hamile bu ay... Rabbim hepimizin bebişlerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...

evet canım aklımdaydın sürekli.. ben bıraktım bi dönem kk yı..o yüzden ilişkim kesildi herkesle...çift çizgi nin geyik versiyonunda yazışıyorum diğer kızlarla..bu arada hamile olduğuna çok sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin...:nazar:

evet canım aklımdaydın sürekli.. ben bıraktım bi dönem kk yı..o yüzden ilişkim kesildi herkesle...çift çizgi nin geyik versiyonunda yazışıyorum diğer kızlarla..bu arada hamile olduğuna çok sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin...:nazar:

Ben de senin hamileiğine çok sevindim.. Sağlıkla kucağına alırsın inş...
ben de uzun zamandır giremiyordum...

arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....

merhaba,

nasil yaniiiiiiii:52::52::52:
dogru mu okudum ben kahvem lokumummmmmmmmm

arkadaşlarrr bu bize verdikleri bebişimizin resimlerindeki 9mm yazısı bebeğin boyu dimi kese değil sanki?? dimi??? yoksa kese mi sadece 9mm olan....

şimdi mutfağa gittim kesenin resmine baktım da küçük artılarla işaretlenmiş yerler arasının ölçümü yazıyor. sende kese mi işaretli bebek mi baksana. ay bana da dert oldu :)

Back
X