Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar bende 1 dusuk ve 1 bucuk yillik bekleyisten sonra hamileyim cok sukur.aslinda bnm bat bugun ama ben erken gebelik testlerinden 2 gun once ogrendim.gecen ay randevu almistim bu aya vermisti doktorum hamile kalamiorum diye arastirilacakti esimle birlikte.ama ne buyuk tesadufki bu ay hamile kaldim ve bebisim icin gidicem cok mutluyum bu konuda
ama size bisi danisacam yarin randevum var ama vajinal muayeneden korkuorum daha cok yeni oldugu icin bazilarinda dusuk olmus allah korusun.bisi daha hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk sizce vajinal yoldan kese gorunurmu
![]()
kızlaaarr çok şükür bebişimi gördümkalp atışını daha net alabilmek için dr alttan muayene istedi hiç itiraz bile etmedim.pıt pıt diy atıyomuş ben duyamadım ama olsun.. bundan sonrası dahada güzel olur umarım .hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
![]()
kızlaaarr çok şükür bebişimi gördümkalp atışını daha net alabilmek için dr alttan muayene istedi hiç itiraz bile etmedim.pıt pıt diy atıyomuş ben duyamadım ama olsun.. bundan sonrası dahada güzel olur umarım .hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
![]()
tebrik ederim.kaçıncı haftanız.ben de keseyi ve kalp atışlarını duymak istiyorum ama
henüz dr gitmedik.kısmetse bugün göreceğiz.
umarım ben de yarın güzel haberlerimi paylaşırım burdanrachel hiç stres yapma sabret biraz.bende öyleydim cmtesi gidene kadar ya boş gebelikse diye kendikendime stres yaptım durdum.çok şükür bebişim ordaydı ama. benim satı baz almıyorum çünkü sata göre 9 haftalık benim bebiş bende pko olduğu için geç yumurtalama olmuş o yüzden durum sanal bi sat tarihi belirleyecek.ama cmtesi gittiğimde 6,5 haftalık dedi bana![]()
kızlar dün vajinal ultrasonla baktı doktorum bir tane kesin de tecrübelerime dayanarak ikincisi de var diyebilirim dedi.sanırım ikizlerim olacak![]()