2011 Kasim Anneleri

bende varımm bende tüp bebek dondurulmuş embriyo annesi olcam inşallah bugün kesemizi gördük şükür şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider 6 haftalık olmuşuzz:nazar::nazar:

Benimde sat. 02 şubat idi.Herkese hayırlı olsun arkadaşlarBu arada ben aşırı kilo almaktan çok korkuyorum,iştahım inanılmaz açık.Kendimi engelleyip yemesem diyorum ama bebek gelişmezse kendimi sorumlu hissederim.Ben ciğer sevmem mesela canım ciğer gibi,kankı kırmızı et gibi şeyler çekiyo:S Psikolojik mi bilmiyorum artık.

merhaba,

benimde sat 8 şubat dün kan tahlili yaptırdım hcg 700 galiba bende hamileyim..doktora çarşamba gününe randevu alabildim..çok merak ediyorum keseyi görebilecekmiyiz..ilk gebeliğimde kalp atışı durduğundan geçtiğimiz temmuzda kürtaj olmuştum..yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum..ne olur dua edin kızlar...okadar çok istiyorumki..ben de eşimden başkasına söylemedim 3 ay bitene kadarda söylemeyi düşünmüyorum..hepinizin bebişi hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş..

5 haftalık hamileyim,kış bebeği olacak bi de kendi evimize taşınıyor olacaz zor olacak yani.keseyi gördük,beslenmeye dikkat,anne moduna giriyorum,hayırlarla koklamak da nasip olur inşallah:emir_bebek:

cok tembellestim ben ya hic bir sey yapasim yok hep yatmak istiyorum..var mi benim gibi tembel:)))

ben varım canım tembel hiç bişey yapasım yok aslında havada süper evin ileri var ama yapmıyorum bebişime iyi bakmam lazım bişey olmsın

bende 5+0 günlük hamileyim.bugün kıyafet almaya gittik.belimi kaldıramıyorum.okadar çabuk yoruluyorumki.keseyi haftaya görmeye gideceğiz.inşaallah doludur içi.

:3:gunaydin kizlar bende 1 dusuk ve 1 bucuk yillik bekleyisten sonra hamileyim cok sukur.aslinda bnm bat bugun ama ben erken gebelik testlerinden 2 gun once ogrendim.gecen ay randevu almistim bu aya vermisti doktorum hamile kalamiorum diye arastirilacakti esimle birlikte.ama ne buyuk tesadufki bu ay hamile kaldim ve bebisim icin gidicem cok mutluyum bu konuda:nazar:ama size bisi danisacam yarin randevum var ama vajinal muayeneden korkuorum daha cok yeni oldugu icin bazilarinda dusuk olmus allah korusun.bisi daha hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk sizce vajinal yoldan kese gorunurmu :16:

:3:gunaydin kizlar bende 1 dusuk ve 1 bucuk yillik bekleyisten sonra hamileyim cok sukur.aslinda bnm bat bugun ama ben erken gebelik testlerinden 2 gun once ogrendim.gecen ay randevu almistim bu aya vermisti doktorum hamile kalamiorum diye arastirilacakti esimle birlikte.ama ne buyuk tesadufki bu ay hamile kaldim ve bebisim icin gidicem cok mutluyum bu konuda:nazar:ama size bisi danisacam yarin randevum var ama vajinal muayeneden korkuorum daha cok yeni oldugu icin bazilarinda dusuk olmus allah korusun.bisi daha hesaplamalara gore 4 hafta 2 gunluk sizce vajinal yoldan kese gorunurmu :16:

Benim de 5 haftalık canım,geçen hafta hem vajinal yoldan hem de karnımdan gördüm kesesini,sen de görürsün telaş yapma inşallah her şey güzel olur :49:

kızlaaarr çok şükür bebişimi gördüm:9: kalp atışını daha net alabilmek için dr alttan muayene istedi hiç itiraz bile etmedim.pıt pıt diy atıyomuş ben duyamadım ama olsun.. bundan sonrası dahada güzel olur umarım .hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :42:

kızlaaarr çok şükür bebişimi gördüm:9: kalp atışını daha net alabilmek için dr alttan muayene istedi hiç itiraz bile etmedim.pıt pıt diy atıyomuş ben duyamadım ama olsun.. bundan sonrası dahada güzel olur umarım .hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :42:

gözün aydın:) darısı da bana ve diğer hamişlere olsun inşallah.yarın büyük gün.randevum var sabah ve inanılmaz stresliyim.sakin olmaya çalışıyorum ama aklımdan bir an olsun çıkmıyor.bu üçüncü gebeliğim daha öncekileri duymak nasip olmadı ve bu sefer bir şey yoktur inşallah.kaç haftalık senin bebiş sat ın kaçtı?benim sat a göre 5+3 çıkıyor.görülebilir diye düşünüyorum.

tebrik ederim.kaçıncı haftanız.ben de keseyi ve kalp atışlarını duymak istiyorum ama
henüz dr gitmedik.kısmetse bugün göreceğiz.

rachel hiç stres yapma sabret biraz.bende öyleydim cmtesi gidene kadar ya boş gebelikse diye kendikendime stres yaptım durdum.çok şükür bebişim ordaydı ama. benim satı baz almıyorum çünkü sata göre 9 haftalık benim bebiş bende pko olduğu için geç yumurtalama olmuş o yüzden durum sanal bi sat tarihi belirleyecek.ama cmtesi gittiğimde 6,5 haftalık dedi bana:49:

tebrik ederim.kaçıncı haftanız.ben de keseyi ve kalp atışlarını duymak istiyorum ama
henüz dr gitmedik.kısmetse bugün göreceğiz.

teşekkür ederim seninde hayırlı olsun:9: ben 5 haftalıkken kesesini gördüm.bu cmteside bebişi gördük dr 6,5-7 haftalık dedi ama kalp atışı için alttan ultrason yaptı.daha çok küçük dedi.ben o yüzden 6,5 haftalık sayıyorum :49:

rachel hiç stres yapma sabret biraz.bende öyleydim cmtesi gidene kadar ya boş gebelikse diye kendikendime stres yaptım durdum.çok şükür bebişim ordaydı ama. benim satı baz almıyorum çünkü sata göre 9 haftalık benim bebiş bende pko olduğu için geç yumurtalama olmuş o yüzden durum sanal bi sat tarihi belirleyecek.ama cmtesi gittiğimde 6,5 haftalık dedi bana:49:
umarım ben de yarın güzel haberlerimi paylaşırım burdan:( teşekkür ederim ilgilendiğin için...

kızlar bende 6haftalık hamileyim biz de hiç beklemiyoduk bi de ilk bebişimiz ben daha göremedim keseyi doktor cuma gelin demişti cuma günü görürüm inşlh.

kızlar dün vajinal ultrasonla baktı doktorum bir tane kesin de tecrübelerime dayanarak ikincisi de var diyebilirim dedi.sanırım ikizlerim olacak:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X