2011 Kasim Anneleri

benimde kahverengi akıntım oldu
progestan verdi günde üç defa onu içiyorum
kesildi çok şükür
alttan mı baktığında gördü
yoksa karındanmı

alttan bakildi canim burda hep alttan bakiyorlarmis zaten..progestan banada verdi ama ben bayginlik gerirdim kullanmiyorum..simdi arada leke gelio korkuyorum..
acaba alttan kullansam yine bayilirmiyim

alttan bakildi canim burda hep alttan bakiyorlarmis zaten..progestan banada verdi ama ben bayginlik gerirdim kullanmiyorum..simdi arada leke gelio korkuyorum..
acaba alttan kullansam yine bayilirmiyim

ben baygınlık geçirmiyorumda
hergün bir kere başdönmesi yapıyor
alttanda alınabiliyormuş doktorunu arayıp sor istersen
bende çok korkuyodum
lavaboya gitmekten nefret etmiştim
ama şimdi yok çok şükür
birde ben alttan muayeneden korkuyorum
karından baksın istiyorum

korkcak bisey yok canim kendini kasma yeter kasarsan belki acir ...
en iyi sonuclari alttan muayene ile aliyorlar karindan gozutmez daha cok kucuk..

korkcak bisey yok canim kendini kasma yeter kasarsan belki acir ...
en iyi sonuclari alttan muayene ile aliyorlar karindan gozutmez daha cok kucuk..

yarında gözükmezse
artık bir cesaret baktıracam mecburen
yoksa düşünmekten stres oluyorum çok
sağol ya biraz içim rahatladı

yinede cok bekletmeden gelmis saglikla gelirle ins..
benimde ocakta kurtajim var bebegim gelismemisti
bir kere adet gordum simdi hamilyim dr uc ay bekle demisti biz de sozde korunuyorduk ama:)) becerememisiz..

yinede cok bekletmeden gelmis saglikla gelirle ins..
benimde ocakta kurtajim var bebegim gelismemisti
bir kere adet gordum simdi hamilyim dr uc ay bekle demisti biz de sozde korunuyorduk ama:)) becerememisiz..

ne kadar şanslısın hemen hamile kalabiliyorsun
bebeğin içinde üzüldüm canım
ama verende allah alanda allah
diyecek birşey yok

ikinci gebelik olunca biraz daha bilincli oluyorsun gerci benim bu ucuncu gebelik oluyor ama..ikincide birseylerin ters gittigini hissediyordum ama ustune getirmiyordum

ikinci gebelik olunca biraz daha bilincli oluyorsun gerci benim bu ucuncu gebelik oluyor ama..ikincide birseylerin ters gittigini hissediyordum ama ustune getirmiyordum

nasıl anladın ters gittiğini yanlış anlama
bilgi almak için soruyorum canım
allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

[
ya arkadaşlar kafama çok taktım ben bacağım geriliyor acaba neden doktorun telefonu yok bende arayamıyorum

Son düzenleme:
kizima hamileyken 6 haftalikta bulantilarim ve halsizliklerim baslamisti ikincide hicbir bulanti halsizlik olmadi..bunda var ama o yuzden icim daha rahat

Back
X