2011 Kasim Anneleri

kızlar ben 8 haftalık hamileyim bu haftaya kadar gelmiş olup hala benim gibi bulantısı olmayan var mı? en azından çok yağlı şeyleri yiyemesem diyorum ama nerdeee onları bile iştahla tüketiyorum. bu yemeyle nolacağım bilemiyorum :1:

ayy kıskandım seni beni bilsen nasıl iştahlı bi insandım ama şimdi canım hiçbişey istemiyo herşeyden midem bulanıyo su bile tadını çıkar valla oh ne güzel ben de 6+6 haftalığım hadi hayırlısı :)

negüzel canım yaa ben hiç bişey göremedim daha:(( inşallah herşey yolundadırr.. en son kan tahlil yaptırdım doktor bu cumartesi çağırdı ultrasonda bakalım dedi..bu arada benimde dün başladı bulantım aynen senin gibi tuzlu yiyince kesiliyor cnm:((

o zaman şimdi gittinde kese görünür hayırlısıyla canım ben de ilk gittiğimde göremedi iki gün sonra tekrar gittim o gün sadece tahlile bakacak sandım ultrasonla da baktı keseyi gördü 2 hafta sonraya gün verdi kalbinin atışlarına bakalım dedi bi görseydim derin bir ohh çekip hamileliğimin tadını çıkartmaya devam edecem bulantılarla beraber tabi senin ne kadarlık

bendede hala hiç bir belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi nede başka birşey kötü olacağımı düşünüyordum 48 kiloyum boyuma göre zayıfım vitaminsizlikten kansızlıktan kötü olurum dedim ama çok şükür şikayetim yok sadece kasıklarımda ağrı var çok az ama ara ara kahverengi akıntı geliyor endişeleniyorum bazen :44:

merhabalar bende bugün öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 18 şubat bugün tahlil yaptırdım ama dr a göstermedim erken kalp atışları için falan diye sonucum 2240,94 çıktı çok mu yüksek acaba bu değere göre kaç haftalık hmileyim

MERhabalar bende dün ultrason yaptırdım ama kese görünmedi 4 hafta 6 günlük rahim kalınlaşmış göründü sadece kese yoktu :( ne zaman görünecek acaba..

4-5 haftalik hamilesin canim normal gayet

tşk edrim cnm değer çok yüksek geldi birden bi kaç sayfa gezdim değerleri düşük gelince çoğul gebelik geldi aklıma bide allah korusun mol gebeliktede normlden yüksek oluyo diye okudum korktum birden ilk hmilelik panik yaptım sanırım içim rahatladı çok sağol:71::71:

Merhabalar. Son adet tarihim 21 Şubat. Bugün de beklenen adet tarihim. 2 gün önce kan testi yaptırdım 47 çıktı. Bugün ikiye katlanacak mı bilmiyorum. Ovulasyonum 18.gün oldu. Ovulasyondan 12 gün sonra kan testi 47 çıkmıştı. Sizce değerim normal mi? Dr Mumcu'nun sitesinde ovu.dan 12 gün sonra 17-119 arası normal diyor. Ama insan emin olamıyor tabi. Umarım bugün adetim gelmez ve değerim de 2ye katlanır. Ben de gönül rahatlığıyla aranıza katılırım.:16: Hesaplara göre 28 Kasım 2011 bebeğimin doğum tarihi. Allah inşallah onu bana bağışlar da sağlıkla kucağıma alırım. :16::emir_bebek::nazar:

bende kasım annesi olcam inşş sat 26 şubat normalde aralık 3 diyo ama benm 2. gebelik ve sezaryanla doğum yapmştım o yüzden 38 dolunca bebeğim yanımda olur inşş
umarım herkes güsel bi gebelik geçirir

bende kasım annesi olcam inşş sat 26 şubat normalde aralık 3 diyo ama benm 2. gebelik ve sezaryanla doğum yapmştım o yüzden 38 dolunca bebeğim yanımda olur inşş
umarım herkes güsel bi gebelik geçirir
hayirli olsun canim benimde ilk sezeryandi ama burda bir sezeryandan sonra yine normal yaptiriyorlar..eger hersey normal giderse..
ilk cocugun kac yasinda?

kızlar benımde ilk gebeliğim son adet tarıhım 2 şubattı..midem cok bulanıyor ayaga bile kalkamıyorum hiç bişe yiyemiyorum zayıflamaya başladım nasıl toparlancam bilmiyorum umarım bebeğim saglıklı olur..yarın randovüm var kalp atısını duycaz Allahın izniyle..

benım de öyle midem çok fena nasıl geçecek bu aylar ikigündür çok fenayım:(

kızlar benımde ilk gebeliğim son adet tarıhım 2 şubattı..midem cok bulanıyor ayaga bile kalkamıyorum hiç bişe yiyemiyorum zayıflamaya başladım nasıl toparlancam bilmiyorum umarım bebeğim saglıklı olur..yarın randovüm var kalp atısını duycaz Allahın izniyle..

hiç üzülme canım bebek ilk 3 ayda depodan besleniyormuş yani bu durum onu etkilemiyormuş o yüzden hiç canını sıkma.....

inş yarın güzel haberleri alırsnız....

herkese merhabalar...
sevdecim seni görmek ne güzel.pozitif haberini okuyunca çok sevindim.uzun zamandır siteye girememiştim.ama hep aklımdaydın.inan bana çok mutlu oldum.sonunda oldu demek.işte zaman en iyi ilaç derlerya.inş.sorunsuz,sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin.değerin ikiye katlandımı canım son durumun ne?
bu arada bizde 25 haftalık olduk.şimdilik herşey yolunda şükür.kısmetse bir oğlum daha olacak.son üç aya girdik.zaman hızla ilerliyor.tekrar tebrik ediyorum seni canım.kendine çok ii bak...

arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hamileliğimin başındaki günlerim aklıma geldi.ne stresli günlerdi.keseyi görebilecekmiyim,kalp atışları duyulacakmı,acaba düşük falan olurmu endişesiyle geçirdiğim kabus dolu günler...şimdi baya bi yol katetmiş durumdayız elh.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.hepimize.ama size tavsiyem nolur rahat olun ve ii düşünün.bu günlerin tadını çıkarmaya bakın.insan biran önce kucaklamak istiyor ama doğum yaptıktan sonrada bebeğinizin karnınızdaki kıpırtılarını özlüyorsunuz.anlayacağınız bizler ya geçmişe dayalı,yada geleceğe dönük yaşıyoruz.günümüzü yaşamak,tadını çıkarmak varken...ben ilk bebeğimden sonra biraz tecrübe edindim sanıyorum :61:
dediğim gibi stres yapmamaya çalışın.olumsuz şeyler okuyupta acaba benim başımada gelecekmi endişesini taşımayın benim gibi.hepinizi canı gönülden tebrik ederim.sevgiyle ve sağlıcakla kalın...

herkese merhabalar...
sevdecim seni görmek ne güzel.pozitif haberini okuyunca çok sevindim.uzun zamandır siteye girememiştim.ama hep aklımdaydın.inan bana çok mutlu oldum.sonunda oldu demek.işte zaman en iyi ilaç derlerya.inş.sorunsuz,sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin.değerin ikiye katlandımı canım son durumun ne?
bu arada bizde 25 haftalık olduk.şimdilik herşey yolunda şükür.kısmetse bir oğlum daha olacak.son üç aya girdik.zaman hızla ilerliyor.tekrar tebrik ediyorum seni canım.kendine çok ii bak...

arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca hamileliğimin başındaki günlerim aklıma geldi.ne stresli günlerdi.keseyi görebilecekmiyim,kalp atışları duyulacakmı,acaba düşük falan olurmu endişesiyle geçirdiğim kabus dolu günler...şimdi baya bi yol katetmiş durumdayız elh.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş.hepimize.ama size tavsiyem nolur rahat olun ve ii düşünün.bu günlerin tadını çıkarmaya bakın.insan biran önce kucaklamak istiyor ama doğum yaptıktan sonrada bebeğinizin karnınızdaki kıpırtılarını özlüyorsunuz.anlayacağınız bizler ya geçmişe dayalı,yada geleceğe dönük yaşıyoruz.günümüzü yaşamak,tadını çıkarmak varken...ben ilk bebeğimden sonra biraz tecrübe edindim sanıyorum :61:
dediğim gibi stres yapmamaya çalışın.olumsuz şeyler okuyupta acaba benim başımada gelecekmi endişesini taşımayın benim gibi.hepinizi canı gönülden tebrik ederim.sevgiyle ve sağlıcakla kalın...

Canımmm seni gördüğüme o kadar sevindim ki. İyi olmana da çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben 4 aydır buralarda bekliyordum. :) Bu aya nasipmiş. Rabbime hamd olsun. Çok şeyler paylaştık, güzel haberlerimizi de paylaşacağımız günleri yaşatıyor Rabbim hamd olsun. Ümitsizliğe asla düşmemek gerektiğini bu ay anladım. Bana pko teşhisi konuldu bu ay, eşime morfolojisi kötü denildi. Siz hiç uğraşmayın, tüp bebeğe yönelin diyen doktorlar oldu. Daha birkaç gün önce dediler bunu. Ben Tüp Bebek Merkezi araştırıyordum birkaç gün önce. Adet günümden 2 gün önce kanda baktırdım ve pozitifi gördüm hamd olsun. Rabbim dilerse devamı gelir. Çok doğru demişsin. Anı yaşamak lazım. Bugün adet sancılarıma benzer ağrılarım var. 5 gündür yaşıyorum gerçi. Bugün test yaptırmadım. Adetimin biraz geçmesine bekleyeceğim. Pozitifi gördüm hamd olsun, Allah dilerse sağlıkla devamı gelir bu gebeliğin. Korkuyoruz, düşer mi, sağlıkla kalır mı diye. Tevekkül etmek lazım. Bunu nasip eden Allah devamını dilerse nasip eder. Dua ile bekliyorum... İnşallah bir süre sonra bebişlerimizden haber vermeye başlarız. :) Allah yar ve yardımcımız olsun.

:70:

Back
X