umarım bu sefer bebeğine yada bebeklerine kavuşursun canım.....6 yıllık evliyim
Çikolata kistinden dolayı lapaaroskopi ameliyatı oldum
2 deneme yaptım ama sonuç alamadım
3 deneme yarın başlıyorum
evet kızlar haklsınız zamanla herşey geçiyor geçecek inanıyorum bende isyan etmiyorum Allahtan sabır diliyorum kendime :) biraz canım acıdı tabii neredeyse dondurulmuşlar aşılama vs katarsak 4.denemede başarısız bu da benim imtihanım :) herşey yoluna girecek beni merak etmeyin ve üzülmeyin ok hepinizi de çok öpüyorumm...
iyi akşamlar güzellerr..... az önce evi topladım bolcaaaa ütü vardı onu yaptım... eşim bir iş gezisi için il dışına çıkmak zorunda kladı.. bu akşam da annem gelecek inşl. yarın transferim var... bir garibim... bilmiyorum kaç emr koyacaklar... umarım küçük meleklerim bana tutunmayı başarırlar ve umarım inatçı çıkarlaR......mahpeykerr rabbim sabır versin sana çok üzüldüm... kendim aklıma geliyor bu sonu bende yaşayacak fgibi hissediyorum... sende biliyorsun ki ilk günler zor geçiyorr... sonra Güzel Rabbim bir sabır veriryor......
çok tatlısın
6 yıllık evliyim
umarım bu sefer bebeğine yada bebeklerine kavuşursun canım.....
herşeye rağmen böyle düşünmene ve güçlü olmana nasıl sevindim anlatamam...bir gün bizde anne olacaz...
Sendemi ütü yaptın...ne sıkıcı bir iş bu...evet canım yarın transfer günü...bebeğini (bebeklerini) alıp geleceksin inşallah...sen transferdeyken ben opu günü için kontrolde olacam...yumoşlar ne durumda merak ediyorum...inşallah güzel haberlerle geliriz...ay çok kızdım ne demek bu sonu bende yaşayacak gibiyim...daha transferin bile olmadan 12 gün sonrası hakkında negatif yorum yapıyorsun...bebeklerini bu düşünceyle mi almaya gideceksin....biraz sertmi oldum neeeee ...
Ayyy o senin tatlı bakış açın...ne biçim cümle oldu
Hayırlı olsun canım tedavin...bende 6 yıllık evliyim 2 negatif aşılamam var ilk tüp bebek denemem..inşallah bebeklerimiz daha fazla bekletmeden gelirler...
inşallah canım şuan tedavidemisin ?
canım çok sevindim değerlerinin iyi olmasına maşallahhhhhhhhhh allah nazarlardan korusun seni ve mercimeğini .... liiste konusunda sana yardımcı olmak isterdim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen birisi yapsa daha iyi olacak sanırım olmadı seni bekleriz biz :))))
merhaba kızlar....
moralim çok bozuk yaaa dün 16 yumurtamolmuştu bugün aradılar ki 6 tanesi döllenebilir durumda onlardan da 3 tanesi ii durumdaymış..... canım çok sıkıldı... pazartesi saat 12.30 da transfer gerçekleştirilecek....dünyam yıkıldı yaaa.... rabbim ne olur emeklerimizi boşa çıkar ma......
kızlarrr ben kuzumu aldım geldim çok mütiş bi duygu detayları sonra yazarım şu an dinleniyorum 4 embriom donduruldu bir tane transfer edildi dr. 2 tane koyabilirdik ama öykün karışık zor o yüzden bi tane koycaz dedi oda tutucak ein ol dedi inşlhhhh darısı başınıza carmenn gelmemiş haber bekliyorum dua eden arkadaşlar çok sağolun görüşürüz gelicem :)))
benim test günüme de 8 gün kaldı bugün belim baya ağrıdı çok az da kasıklarım ağrıdı inşallah bunlar minik kelebeklerim bana tutunduğu içindir
Kızlar geçmişi okudum çok sağolun dularınızda sayesinde herşey yolunda gitti şükürler olsun...
Bu gün sabah aradılar zaten uyudummu uyumadımmı anlamadım bütün gece uyandım durdum stresten....
Tuvalete kalktım saate baktım 7.20 yattım dalmışım bi baktım tel. sesi gözümü açtım eşim aynen bu şekildebirbirimize bakıyorum açsana dedi açtım ama inanın o heycanla sadece 4 embriodolduruldu dediğini anladım bide 12.de burada olun dedi bende tmm diyip kapamışım heycandan teli tekrar aradılar hemşire gülüyo ADIMI SÖLEYİP ŞU ANDA SAAT 8.00 şimdi hazırlanmnıza gerek yok dedi 12 de bekliyoruzz dedi tmm dedim kalkkkkkk dedim ne oluyo dio benimki halimizi bi görseniz panik panikkk eşim çorap derdine düşmüş ben hazırlanma derdine sanki basılmışız gibi halimiz var odada 7 kez boş yere dönmekten heycandan çarpışmışız benimkide cüsseli kolundan tuttum dur dedim ya sen bi otur ayy sakinleşelim
saat dedim 8 ne yapıyoruz biz neyse oturduk kahvaltıya sonra toparlandık ve ben ne yaptım bilimn girdim banyoya gayri ihtiyari bi güzel lavabo ihtiyacımı gördüm birden aklıma geldi veeeeeeebaşladım bardak bardak su içmeye tabii sonra pişman oldu ama neyse çıktık yola ALLAHIM NE HEYCAN NE HEYCAN kliniğe şöle bi uzaktan baktım ayy dedim bebeklerim buradalar ve bi tanesi beni bekliyo ve benimle olucak birazdan kızlar yaa hepiniz yaşadınız veya yaşıycaksınız çok güzel bi duygu ve heycanlı çay aldım elime bankodan adımı sölediler pisikolog çağırmış çayı bi güzel elime döktüm yandım ( nazarım çıktı dedim :)) neyse sonra odaya aldılar
ALLAHIM EŞİMİ HİÇ BÖLE GÖRMEMİŞTİM
adam ölcek heycandan gidiyo geliyo sevinçten beni ıssırıyo :))) neyse bende stres heyacan beklemek derken tuvalet geldi çattı çatlıycam dedim ölüyorum ve tansiyonum düştü :)))) neyse ulturason getirdiler bakıldı 2 bardak yapın idrarınızı dediler dedim 2 bardak çıkmaz bi bardak anca
bi baktım tutamıyorum :))) ne 2 bardağı 3 bardak yaptım hala doluyum :)))
SİZ SİZ OLUN BU KADAR SU İÇMEYİN GEREK YOK
dedim beni hemen alın yoksa ben burada ya tansiyon ya mesaneden canımı teslim edicem neyse hemen aldılar işlem yapılmadan dr.embriloglara 1 tane koyulcak işareti yaptı embrilog geldi 4 tane dondurcaz 1 tane koyulcak dedi vs. dr. 2 tane koyabilirdim ama senin bünyen 2 tane taşımaz ve eski öykülerin buna müsait değil dedi zaten buda tutacak dedi bende bunu istiyorum dedim ve o an O ANNNNN YANİ BEBEĞİMİN KOYULDUĞU ANI GÖREBİLMEK DÜNYALARA BEDELDİ ağladım sonra başarıyla gerçekleşti dediler beni sedyeye aldılar ve odaya girdiğimde biz geldikkk dedim :)) bi baktım eşimin gözleri dolmuş sevinçli bi gülümsemeyle beni karşıladı yarım saat dinlendim dr. geldi hemşire yapılması gerekenleri ilaçları yapmıycaklarımı anlattılar ve eve döndük dönüş çok keyifliydi boğazdan bebeğimle ilk kez geçtimarabada oturarak geldim şu anada kadarda çok yatmadım ama oturmaktan bi taraflarım acıyo arada kalkıyorum bişeyler yapıpyorum sonra tekrar oturuyorum kendimi dediğim gibi kasmıycam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum kendime meşkale bulmam gerek başladık geri sayıma bu arada çıkarken mustafa bahçeci gördü yanıma geldi adam baya sevimliymiş :))) dedikleri hoşuma gitti biraz hayırlı olsun dedi Ya annesi gibi dünya güzeli maviş gözlü bi kızın yada yakışıklı bi oğlun olucak inşlh dedi benim kocanın morali bozuldu :))) benim gibi yakışıklı nie demedi dio :))) inşlhhh arkadaşlar transfere gidicekler benim kadar rahat geçirirsiniz ve inşlhhh önümüzdeki hafta sonuç bekleyenler......pozitifler havada uçuşur.....
hayırlısı olsun İNŞALLAH DİLERİM BURAYA HAMİLEYİMMMMMMMM YAZARSIN BİZLERDE SEVİNİRİZ CNM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ...
bryns transferin hayırlı olsun umarım sana sımsıkı tutunup bırakmazlar seni
yarın benımde opu var
sizdeki gibi heyecan falan yok bende acaba diyorum ben çokmu hissizim
bendemi gariplik var yoksa 4.deneme olmasındanmı kaynaklanıyor çözemedim kendimi
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni üye oldum bir süredir kulübü takip etmeye başladım. bende aralık adetinde donmuşlarla tedaviye başlamayı planlıyorum heyecanlı ve stresliyim. benim gerçi aralık sonunda olacak adet ocak gibi transfer olucak sayfanızı görünce yazmak istedim. hepinize bol şans.
Hlycim merhaba,
Ne yapsan hakkindir senin . Rahat ol. Keyfini cikar. Sensiz biraz darmaduman oluruz ama dayaniriz
Testlerinin yolunda gitmesine cok sevindim . Hersey guzel gidecek insallah. Hepimiz inaniyoruz buna.
araniza yeni gelenlerdenim arkadaslar,bu nasil bi sinavki insallah basari ile cikariz icinden bunun ben 4 ekimde transferim yapildi ama hala sonucum belisiz anlatilmaz bi durum sabir kalmadi artik sanirim tarif bile edilemiyoki budurumu yanliz biz ve bizim gibiler anliyo 12.gün degerim 6,9 cikti ama ne var ne yok yeni kan sonucu bekleniyo su ana ama.........ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN insallah hepimiz burdan HAMILEYIZZZZZZZZZdiye bagirircasina yazariz....
olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...
benim 16 yumurtam olmuştu bunlarında 6 tanesi döllenebilir durumdaymış, bu 6 taneden de 3 tanesi ii durumdaymış.. kalite oranı düşük anlayacağın... dün öğrendim bunları. ilk denememde de kalitesizdi yumurtalarım.... aynı şey olacak diye çok korkuyorum. yarın saat 12.30 da transfer gerçekleşecek...dün baya üzülmüiştüm. bugün hayırlısı diyorum.....
hayatcım öle düşünüp moralini bozma bendende 13 yumurta toplanmıştı bugün 6 tanesi döllenmiş ben mutluluktan deli oldumbugün 6 cocuk annesiyim sende öle 6 annesi olmak düşünsene inşallah hayırlı haberlerimizi vericez benim transferim de salı olacak inşallah...
ya kuzum bir sürü arkadaş katıldı aramıza listeyi düzenlemek isterdim ama daha öncede dedim sana ben anlamıyorum...nasıl yapılıyor anlatırsan sen yokken yardımcı olabilirim...şimdi çooook uğraşacaksın...mercimek fasulye olma yolunda ilerliyordur dur bi MAŞALLAH deyim...bi tanede nazarlık kondurayım
arkadaşlar teşekkür ederim 3 arkadaşım bana anlayış göstermiş çok mersiama gerçekten geçmiş çok uzamış ve 100 küsür sayfa okuyup listeyi düzenlemem çok zor rica etsem yeni gelen tüm arkadaşlar bilgileriniz tekrar yazar mısınız ? bnde rahatça listemizi güncellerim.. bana da anlayış lütfenn hala şaşkınımm inanamıyorum hamile olduğuma doğru dürüst evde değildim ilgilenemedim yani..salı günü bebeğimin kesesini görücem inşallahhhhhhh
eğer bu postumdan sonra yeni katılan listeye girmek isteyen arkadaşlarım varsa bilgilerinizi yazarsanız ve listeye hemen yarın eklerim sizi...
opu olana transfer olana sonuç bekleyene herkese Allah ım yardım etsin umarım herşey yolunda gider... bi hamiş olarak dualarım sizinle
herşeye rağmen böyle düşünmene ve güçlü olmana nasıl sevindim anlatamam...bir gün bizde anne olacaz...
sendemi ütü yaptın...ne sıkıcı bir iş bu...evet canım yarın transfer günü...bebeğini (bebeklerini) alıp geleceksin inşallah...sen transferdeyken ben opu günü için kontrolde olacam...yumoşlar ne durumda merak ediyorum...inşallah güzel haberlerle geliriz...ay çok kızdım ne demek bu sonu bende yaşayacak gibiyim...daha transferin bile olmadan 12 gün sonrası hakkında negatif yorum yapıyorsun...bebeklerini bu düşünceyle mi almaya gideceksin....biraz sertmi oldum neeeee ...
ayyy o senin tatlı bakış açın...ne biçim cümle oldu
hayırlı olsun canım tedavin...bende 6 yıllık evliyim 2 negatif aşılamam var ilk tüp bebek denemem..inşallah bebeklerimiz daha fazla bekletmeden gelirler...
zamanla geçecek demek istemiyorum çünki geçmiyor ama sen daha dayanıklı olucaksın canım.. sıradaki tedavine enerji depola ve eğer maddi imkanın varsa fazla ara verme canım.evet kızlar haklsınız zamanla herşey geçiyor geçecek inanıyorum bende isyan etmiyorum Allahtan sabır diliyorum kendime :) biraz canım acıdı tabii neredeyse dondurulmuşlar aşılama vs katarsak 4.denemede başarısız bu da benim imtihanım :) herşey yoluna girecek beni merak etmeyin ve üzülmeyin ok hepinizi de çok öpüyorumm...
ne heyecanlısındır eminim. dualarımız seninleiyi akşamlar güzellerr..... az önce evi topladım bolcaaaa ütü vardı onu yaptım... eşim bir iş gezisi için il dışına çıkmak zorunda kladı.. bu akşam da annem gelecek inşl. yarın transferim var... bir garibim... bilmiyorum kaç emr koyacaklar... umarım küçük meleklerim bana tutunmayı başarırlar ve umarım inatçı çıkarlaR......mahpeykerr rabbim sabır versin sana çok üzüldüm... kendim aklıma geliyor bu sonu bende yaşayacak fgibi hissediyorum... sende biliyorsun ki ilk günler zor geçiyorr... sonra Güzel Rabbim bir sabır veriryor......
hadi hayırlısı inşallah son olur canım6 yıllık evliyim
hayırlı olsun hamileliğin Allah tamamına erdirsin canım. benide alırmısın listeyearkadaşlar teşekkür ederim 3 arkadaşım bana anlayış göstermiş çok mersiama gerçekten geçmiş çok uzamış ve 100 küsür sayfa okuyup listeyi düzenlemem çok zor rica etsem yeni gelen tüm arkadaşlar bilgileriniz tekrar yazar mısınız ? bnde rahatça listemizi güncellerim.. bana da anlayış lütfenn hala şaşkınımm inanamıyorum hamile olduğuma doğru dürüst evde değildim ilgilenemedim yani..salı günü bebeğimin kesesini görücem inşallahhhhhhh
eğer bu postumdan sonra yeni katılan listeye girmek isteyen arkadaşlarım varsa bilgilerinizi yazarsanız ve listeye hemen yarın eklerim sizi...
opu olana transfer olana sonuç bekleyene herkese Allah ım yardım etsin umarım herşey yolunda gider... bi hamiş olarak dualarım sizinle
kızlarr tedavi süresince kilo alan oldu muuu
ben 3 kilo aldım yaaa
bende 6 yıllık evliyim....
ben 3 kilo aldım yaaa
ben 3 kilo aldım yaaa
TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsz infertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gonal-F kullanıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial Hastanesi[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]OPU oldu bekliyoruz:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Gonal-F & Menogon iğneye devam :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyamm[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Afyon Telek Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ [/TD]
[TD]TEST TARİHİ [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77 [/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]03.11.2011[/TD]
[TD]15.11.2011[/TD]
[TD]5 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]04.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]05.11.2011[/TD]
[TD]16.11.2011[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]12.11.2011[/TD]
[TD]24.11.2011[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPİĞİMİZİN HAMİLE LİSTESİ
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hly7[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD]1 Kasım[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
ay bizde ayrı bi listemi yapsak ne...6 yıllık evliler diyee
valla şu an iğnelerden dolayı yumoşlar büyüdü acayip bi şişkinlik var karın bölgemde...özellikle tartılmıyorum sanırım 1 ya da 2 kilo almışımdır...bebeğim gelsinde obezz olmaya razıyım
kızlarrr yarın güzel haberlerinizi bekliyorum...alın gelin bebişlerinizi...sabah erken saatte hastaneye gidecem şimdiden yazıyorum...
[[/SIZE]işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
ben 3 kilo aldım yaaa
kader arkadaslarım,can yoldaşlarım..sabah allah kısmet ederse transfere gidiyorum bana bol bol dua edin,sizlerin duaları uğurlu geliyorr....
ve bu sefer eşim kesinlikle cep tlf. ve bilg. kullanmamı istemiyor geçen sefer kullanmıştım bu sefer de onun dediği olsun bakalımm..şöyle anlaştık ilk 2 gün kesinlikle bil.ın başına geçmicm...ama pzt.den sonra günde 1 kere girip sizlerden haberleri alıp hemen çıkacm yani bitek size izin var:))))allahtan bişey olmazsa pzt.den itibaren görüşürüz..şimdilik kendinize iyi bakın ,tedavidekiler göbeklerdeki yumoşlarına,transferi olanlarda minnoşlarına iyi baksınn...hiçbirinizi tanımasamda hepinizi seviyorum veeeeeeeehepinizi kocaman öpüyorumm....
benıde ekleyin yaş 26 eşimde sorun var 1 denememeiz umut tüp bebekTEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TR]
[TD]
İsmi[/TD]
[TD]
Yaşı[/TD]
[TD]
Nedeni[/TD]
[TD]
Merkezi[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite[/TD]
[TD]
Gazi Üni.[/TD]
[TD]
1.deneme[/TD]
[TD]Gonal-F kullanıyor :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64[/TD]
[TD]
30[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]
1.deneme[/TD]
[TD]Ginera içiyor :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247[/TD]
[TD]
34[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]
Memorial Hastanesi[/TD]
[TD]
1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]İnternational Hospital
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi
[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]OPU oldu bekliyoruz:)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Kabarık Liste
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]Konya Eurofertil
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi
[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu
[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpleri .yok
[/TD]
[TD]Batı Bahat
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft
[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek
[/TD]
[TD]4.deneme
[/TD]
[TD]Gonal-F & Menogon iğneye devam :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]Tüpleri Yok
[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi
[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı
[/TD]
[TD]Hollanda
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat70
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]SON DURUM NE ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz2222
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyamm
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]Afyon Telek Tüp Bebek
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TRANSFER AŞAMASINDA OLAN ARKADAŞLARIMIZ
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD]TEST TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahpeyker 77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]03.11.2011
[/TD]
[TD]15.11.2011
[/TD]
[TD]5 gün kaldı öğrenmemize :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tanem 77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]04.11.2011
[/TD]
[TD]16.11.2011
[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Breshka
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]05.11.2011
[/TD]
[TD]16.11.2011
[/TD]
[TD]6 gün kaldı öğrenmemize :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brnyns
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]12.11.2011
[/TD]
[TD]24.11.2011
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPİĞİMİZİN HAMİLE LİSTESİ
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hly7
[/TD]
[TD]5 Ekim
[/TD]
[TD]1 Kasım
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
işteee listemizzzzzzzzzzz listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
Elize,sinem8484,gonnu,kıds....
aramıza hoşgeldiniz hanımlar...tedavileriniz sağlıklı,sorunsuz ve bebekli olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?