olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...
canım bende tam olarak bilmiyorum ama kişiye göre değişiyor bu ilaç kullanımları demekki bende o hormonu desteklemek gerekiyor senin kullanmaman iyi demekki ihtiyaç yok ne kadar az ilaç o kadar ii ayrıca bana enerji veriyosun inşallah sen haklısındır ve ben burada hamile olduğumu duyururum sizlere heycan dorukta son 3 gun hatta 2,5 :)))) sabır sabırrrr:)))
Istedigin 1 tane degil mi hayatcim? O zaman moralini bozmak niye? Mantikli dusun lutfen. Transfer edilecek embryon Yok dememisler ki...
bütün gün çok merak ettim seni...çooook geçmiş olsun arkadaşım...yinede acabamı diyor insan...bu 10.gün değerin ne bileyim acaba 12.günde bi daha tekrarlasanmı ki testi...
Elize,sinem8484,gonnu,kıds....
aramıza hoşgeldiniz hanımlar...tedavileriniz sağlıklı,sorunsuz ve bebekli olsun inşallah...
Iyi akşamlar bende yarın sabah tedaviye başlıyorum
canım bende tam olarak bilmiyorum ama kişiye göre değişiyor bu ilaç kullanımları demekki bende o hormonu desteklemek gerekiyor senin kullanmaman iyi demekki ihtiyaç yok ne kadar az ilaç o kadar ii ayrıca bana enerji veriyosun inşallah sen haklısındır ve ben burada hamile olduğumu duyururum sizlere heycan dorukta son 3 gun hatta 2,5 :)))) sabır sabırrrr:)))
gonnu hadi hayırlı olsun tedavi sürecin allah yardımcın olsun canım aramıza hoşgeldin.inşallah hamiş haberinide alırız
Bende kimse bana hoşgeldin demeyeceksandım teşekür ederim beni farkettiğin için :)
hee bide şunuda yazmak istiyorum ben diğer önceki sayfalardada yazdım benim bi sorunum yok çocuklarım olduğu halde tüp bebek istedim bağzı geçirmiş olduğum durumlar yüzünden bakın benim nomalde her ay 14 altına düşmeyen yumurta sayım vardı ve tedaviye başladık dr. ialç dozlarını çok düşük tuttucam dedi normali bozmadan tedavi yapıcaz dedi bakıyorum kullandığım ilaçlar ve dozları aşılamadakilerle aynı burada şimdiye kadar hiç benimle aynı ilacı kullanan görmedim belki vardır bilmiyorum
28. de başladım
puregon 150 vurulmaya 6. gün yani 2.kasımda kontrolde citrotide iğneye başlandı 2 gün sonrada merional
10. vuruldu ve 12. gün çatlatma iğnemi vurdum
puregon 1650 ml. citrotide 4 kutu merionalı 3 tane ve çatlatma iğnem oldu bunun dışında ilk gün aldığımız karı koca antibiotik vardı başka ilaç kullanmadım ama yumurta toplamadan itibaren 6 tane ilaç kullandım bu gün 2 tanesi son 5. gün olduğu için düşünün işte hiç bişeyim yok diorum ama ilaç kullandığım için ve bu tedaviyi istediğim için herkesle çoğu şeyim aynı olmak zorunda bir sürü ilaç dediğim gibi yumurtalarım normalde 16 ken ilaçlarla tedavi kontrolünde 9 tane çıktı bu yapılanlar kontrol altında olması gerektiği için yani mesela bende kafaya takabilirim ya benim yumurtalarım bu kadar çokken neden tedavide ilaçlarla bu kadar toplandı die çıkan sonuçları okuyoruz 13 yumurtası olup 6 tane kalan 23 yumurtası olup 2 ye düşün benim 9 taneydi 5 e düşdü herkesin farklı
ayy canım benim farketmemek de ne demek olurmu hiç öyle şey...hoşgeldin kelimesine takılma...herkes hikayesini anlatarak başlıyor burda sonra farkında olmadan sohbetin içinde buluyorsun kendini...hepimizin derdi ortak...inşallah hamileyim haberlerimizide paylaşacaz burada...
kuzum ben günlük işlerimi yaptım ütü vardı hiiiiiiççç sevmem...yarında kontrolüm var sanırım opu günüm belli olcak.hastaneden döndüğüm gün evde hiçbişi yapasım gelmiyor...bugünden halledeyim dedim...bu arada evi dip köşe bayramdan önce temizlemiştim o günden beri eşimin peşinde geziyorum onu buraya koyma şunu yerine koy çok pissin vs...adam kapının önüne koyacak en sonunda beni ...sanki ilk defa temizlik yaptın ne oluyo diye soruyo anne olcam da bebeğimiz transferden sonra bizimle olacak. evi gelince pis görmesin diyorum...kafayı yediğimi falan düşünmeye başaldı... ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?