2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm her dr. tedavideki ilaçları birebir aynı olmuyo bunu hepimiz görüp öğreniyoruz.kişiden kişiye ilaçlar değiştiği gibi her dr. tedavide kullandığı ilaçalrda değişebiliyo bence bağzı şeyleri ( sakın yanlış algılanmasın ) sende var bende nie yok sana yapılmış bana nie yapılmamış die kıstaslar yapmıyalım.
eminim doktorlarımız bize en uygun tedavi şeklini ve ilaçları veriyolar.
estrofem banada verildi ilacı gördüğümde annemin önceden menapoz için kullandığı ilaca benzettim içeriğine baktım anlayamadım ama anladığım kadarıyla östrojen ve progestron takviyesi var hemen araştırdım tüp bebekte de kullanılan bir ilaçmış ve bir çok yorum yapılmış kötü yorumlarda var ii yorumlarda mesela biri yazmış
ilaç kullanıldığında idda edilene gböre bebek erkekse erkeklik organında değişim mi ne oluyomuş kız ise ilerde rahim veya yumurtalık kanseri gibi şeyler yazıyo hemen panik yaptım dün dr. ve hemşireye sorduğumda yok böle bişey ilk kez senden duyduk dediler hemşire ben 14 senelik ivf tüp bebek hemşiresiyim her hastaya yazdık ve kullandı bi sorun olduğu çıkmadı dedi içim rahatladı bağzılarıda yazmış ben kullandım çok şükür bebeğim şu kadar aylık hiç bişey yok gibi vs. ne olur takılmayın kafanızı karıştırmayın ama çok rahatsız olursanız dr. sorun ve neden bu ialcı veya ne yapıldıyda ilaç tedavi bunları sorun içiniz rahat olmazsa kullanmayın.

Elize,sinem8484,gonnu,kıds....
aramıza hoşgeldiniz hanımlar...tedavileriniz sağlıklı,sorunsuz ve bebekli olsun inşallah...

Istedigin 1 tane degil mi hayatcim? O zaman moralini bozmak niye? Mantikli dusun lutfen. Transfer edilecek embryon Yok dememisler ki...

hayatcım öle düşünüp moralini bozma bendende 13 yumurta toplanmıştı bugün 6 tanesi döllenmiş ben mutluluktan deli oldum bugün 6 cocuk annesiyim sende öle 6 annesi olmak düşünsene inşallah hayırlı haberlerimizi vericez benim transferim de salı olacak inşallah...

ya kuzum bir sürü arkadaş katıldı aramıza listeyi düzenlemek isterdim ama daha öncede dedim sana ben anlamıyorum...nasıl yapılıyor anlatırsan sen yokken yardımcı olabilirim...şimdi çooook uğraşacaksın...mercimek fasulye olma yolunda ilerliyordur dur bi MAŞALLAH deyim...bi tanede nazarlık kondurayım

bütün gün çok merak ettim seni...çooook geçmiş olsun arkadaşım...yinede acabamı diyor insan...bu 10.gün değerin ne bileyim acaba 12.günde bi daha tekrarlasanmı ki testi...

mahpeyker canım nasipte ne var ise onu görücez hep hayırlısı diyoruz ya senin için cok zor biliyorum ama yine hayırlısı demelisin.inan üzüntünü tüm yüreğimle paylaşıyorum.ama egunalinde dediği gibi 12.gün tekrarla 0 olmmaması benimde aklıma takıldı.bu ay sonuçlarımız olumsuzda olsa biz hep güçlü olmak zorundayız bebeklerimize giden yolumuz bu

hee bide şunuda yazmak istiyorum ben diğer önceki sayfalardada yazdım benim bi sorunum yok çocuklarım olduğu halde tüp bebek istedim bağzı geçirmiş olduğum durumlar yüzünden bakın benim nomalde her ay 14 altına düşmeyen yumurta sayım vardı ve tedaviye başladık dr. ialç dozlarını çok düşük tuttucam dedi normali bozmadan tedavi yapıcaz dedi bakıyorum kullandığım ilaçlar ve dozları aşılamadakilerle aynı burada şimdiye kadar hiç benimle aynı ilacı kullanan görmedim belki vardır bilmiyorum
28. de başladım
puregon 150 vurulmaya 6. gün yani 2.kasımda kontrolde citrotide iğneye başlandı 2 gün sonrada merional
10. vuruldu ve 12. gün çatlatma iğnemi vurdum
puregon 1650 ml. citrotide 4 kutu merionalı 3 tane ve çatlatma iğnem oldu bunun dışında ilk gün aldığımız karı koca antibiotik vardı başka ilaç kullanmadım ama yumurta toplamadan itibaren 6 tane ilaç kullandım bu gün 2 tanesi son 5. gün olduğu için düşünün işte hiç bişeyim yok diorum ama ilaç kullandığım için ve bu tedaviyi istediğim için herkesle çoğu şeyim aynı olmak zorunda bir sürü ilaç dediğim gibi yumurtalarım normalde 16 ken ilaçlarla tedavi kontrolünde 9 tane çıktı bu yapılanlar kontrol altında olması gerektiği için yani mesela bende kafaya takabilirim ya benim yumurtalarım bu kadar çokken neden tedavide ilaçlarla bu kadar toplandı die çıkan sonuçları okuyoruz 13 yumurtası olup 6 tane kalan 23 yumurtası olup 2 ye düşün benim 9 taneydi 5 e düşdü herkesin farklı

Canım çok üzüldüm,nasib demekki..En kısa zamanda kendini toparlamanı diliyorum..

Bende kimse bana hoşgeldin demeyecek sandım teşekür ederim beni farkettiğin için :)

ayy canım benim farketmemek de ne demek olurmu hiç öyle şey...hoşgeldin kelimesine takılma...herkes hikayesini anlatarak başlıyor burda sonra farkında olmadan sohbetin içinde buluyorsun kendini...hepimizin derdi ortak...inşallah hamileyim haberlerimizide paylaşacaz burada...

MAHPEYKER insan böyle zor bi durumda söyleyecek söz bulamıyor..ALLAH TAN hakkımızda hayırlısı diyoruz o zaman..vakti,saati gelmemiştir..kendini bırakma,acını yaşa tabiki ama yeniden bebek için kendini toparla,güçlü ol..hepimiz ALLAH TAN istiyoruz vemezse,olmazsa elimizden gelen bişey yok,anca o ol derse olur..AMA BENCEDE BİKAC GÜN SONRA TESTİ YENİLE GÜNÜN DEGİLDİ CÜNKÜ..SEVGİLER...

kuzum ben günlük işlerimi yaptım ütü vardı hiiiiiiççç sevmem ...yarında kontrolüm var sanırım opu günüm belli olcak.hastaneden döndüğüm gün evde hiçbişi yapasım gelmiyor...bugünden halledeyim dedim...bu arada evi dip köşe bayramdan önce temizlemiştim o günden beri eşimin peşinde geziyorum onu buraya koyma şunu yerine koy çok pissin vs...adam kapının önüne koyacak en sonunda beni ...sanki ilk defa temizlik yaptın ne oluyo diye soruyo anne olcam da bebeğimiz transferden sonra bizimle olacak. evi gelince pis görmesin diyorum...kafayı yediğimi falan düşünmeye başaldı......

evet canım bende sana tamamen katılıyorum zaten ben hiç bir zaman neden bu ilacı kullanıyorum dıye sorgulamadım doktorlarım ne onerırse o yoldan gittim ilaç konusunda bir sıkıntım yok iğne ilaç ne verirlerse kabulum yeterki bebeğimi kucagıma alayım :)) hatta ilk denememden sonra enfeksıyon gelişmiş ve sol tupum patlamıştı beni acil ameliyata aldılar az daha oluyormusum o ameliyat sonrası 21 gunde gunde 5 tane olmak uzere 105 iğne yemiştim uzerinden 2 yıl gectı iğne yerleri hala hissediliyor :))) dediğim gibi sonucu iyi olacaksa ben herşeye razıyım zaten ....

Tabi öğle ama ben biraz fazla alınganlık yaptım galiba

Son düzenleme:
evet kızlar haklsınız zamanla herşey geçiyor geçecek inanıyorum bende isyan etmiyorum Allahtan sabır diliyorum kendime :) biraz canım acıdı tabii neredeyse dondurulmuşlar aşılama vs katarsak 4.denemede başarısız bu da benim imtihanım :) herşey yoluna girecek beni merak etmeyin ve üzülmeyin ok hepinizi de çok öpüyorumm...

iyi akşamlar güzellerr..... az önce evi topladım bolcaaaa ütü vardı onu yaptım... eşim bir iş gezisi için il dışına çıkmak zorunda kladı.. bu akşam da annem gelecek inşl. yarın transferim var... bir garibim... bilmiyorum kaç emr koyacaklar... umarım küçük meleklerim bana tutunmayı başarırlar ve umarım inatçı çıkarlaR......mahpeykerr rabbim sabır versin sana çok üzüldüm... kendim aklıma geliyor bu sonu bende yaşayacak fgibi hissediyorum... sende biliyorsun ki ilk günler zor geçiyorr... sonra Güzel Rabbim bir sabır veriryor......

çok tatlısın

6 yıllık evliyim
Çikolata kistinden dolayı lapaaroskopi ameliyatı oldum
2 deneme yaptım ama sonuç alamadım
3 deneme yarın başlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…