2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brnyns transfer hikayeni okudum çok hoştu.. ne tuhaf deneyimler ya bende son transfer haberi sabah geldi iki saatte burda olun dediler bende elim ayağıma dolaştı süpürge açmışım farkında değilim eşim diyorki napıyorsun sen :)) ama ben transferlerde çok kasılıyorum rahat olamıyorum.. masaya yatınca resmen zangır zangır titriyorum. engel olamıyorum buna bir çözümü olan var mı ???

tahlil gününü bekleye arkadaşlara sabırlar diliyorum çok zor bir dönem ama zevklide hamile gibi hissedin ve bebeğinizle konuşun işe yarıyor :)

Canim yarin icin sana kolaylilar diliyorum .
Ben de ayni dertten muzdaripim .:44:Biraz once de yazdim hatta. Bende de heyecan olmadi gecen seferde. Bu da benim 4. Olacak. Burada arkadaslarin yazdiklarini okudugumda heyecanlarina ortak oluyorum ama kendi opum ve transferimde mih gibi oluyorum . Ne bir heyecan ne birsey. Duygularimizi bastiriyor olmalyiz sanirim . Ya da harbiden duygularimiz mi yok diycem ama ben cok da duygusal bir insanim. Dokunsan aglarim . Bu bence kendi kendimize yaptigimiz anlamsiz bir koruma gudusu. Gerci bu koruma gudusunun de pek fayda sagladigini soyleyemeyecegim ikimzi icin deBak ikimzin de kucaklari bos. Bu sefer heyecanlanalim biz de. Bastirmayalim . Aciga cikaralim icimizdeki tum duygulari. Sen benden oncesin . Senle baslayalim

transferden önce yapılıyor test ve yaklaşık 2 ay sonucunu bekliyorsun canım bu arada şokla donduruluyor embriyolar ve sağlıklı olanlar şokla çözülüyor yine embriyolarda bozulma olmasın diye şokla yapılıyor ve transfer ediliyor canım korkma bozulmaz inşallah embriyoların Allah isterse her şekilde oluyor

canım haklısın elbette 1 olsun temiz olsun:))))) ama işteee ilkinde de aynı şey olmuştu... kalitede düşüklük var.... aynısı olacak diye korkuyoerum....
arkadaşım diğer arkadaşların dediği gibi üzme kendini.sayı önemli değil Rabbim kısmet etsin inşallah stres yapma. bol şans

merhaba sinem. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahhhh

İnan bu kadar şeyden sonra moralimi düzgün tutmaya gayret ediyorum ve inanın herkesin yaşadığı sıkıntı kendine göre çok büyük benimkilerde öle aklımdan hiç kötü olumsuzluk geçirmemeye uğraşıyorum evet bağzı anlar oluyoki resmen sanki hiç olmuycak boşuna uğraşıyorum gibi gelirken hemen sitede pozitif sonuşları okuyorum veya hikayeleri hemen moralim düzeliyo ve olmuycak değil diorum henrşeyi geğiye vurmaya çalışıyorum kızlarrr sizde öle yapmaya çalışın hemen başka güzel şeylerle ilgilenin bakın insan kendini nasıl ii hissediyo inşlh sonucumda pozitif olur herkes benden bu kadar olumlu sonuç beklerken hayallerimi bende Rabbimin izniyle boşa çıkarmam diorum ve bu düşünceler bana acayip motive oluyo hemen düzeliyorum :)

Arkadaşlar içinizde donmuşlarla tedavi olan var mı ? açıkcası biraz gergnim merak ediyorum. bilgi verirse sevinirim.

Merhaba elizecim,

Hosgeldin aramiza. Insallah tedavin guzel gecer ve hayirli neticeler alirsin .

Ben 3. Tedavimi dondurulmuslarla olmustum . Tedavi sureci cok basit. Hatirladigim agizdan bir ilac aldigim ve her gece saat 00:00 da burun spreyi siktigim . Niye bunlari yaptin diye sorma inan hatirlamiyorum
Sonrasinda zaten hazir olan bebislerinin transferi , o da bildigin islem zaten . Tek sikinti benim icin cok uzun sure igne olmus olmamdi. Bu arada yazarken aklima geldi. Biraz once de bu konuyla ilgili yazarken yumurta toplama oncesi kalcadan ignelere basladim demistim . Pardon arkadaslar yalnis yazdim Tabi ki opu olmadi dondurulmuslarla ... Transfer oncesi demek istemistim . Transferden 10 gun once gibi kalcadan ignelere baslamistim ya da 7 gun once. Tek sinir bozucu tarafi oydu. Ve her gun oluyordum igneleri.hem aciyordu , hem gercekten o morluklar aylarca gecmedi popomdan . Ama burada goruyorum ki bazi merkezler transfer sonrasi igne vermiyor o yuzden belki o ignelerden olmazsin .

benim merkez veriyor canım :) olsun yeterki inan razıyım benim ilk tedavimde iğne yoktu bu sefer ben kendim istedim ikincisinde . daha etkili gibi geliyor bana canım. fitil vermişlerdi ilkinde hep akıyordu sanki etki etmiyor gibiydi. içim iğnede daha rahat. bebişe herşey feda ahhhh bir olsaaaaaaaa

Elizecim merhaba .

Ben de tuanamaya katiliyorim .

Tuanamacim bu arada senin de guzel haberlerini alacagiz insallah .

Elizecim benim de 2 taze bir dondurulmusum var en son dondurulmus tuttu ve dustu. Kimyasal oldu yani.
Her 3 tedavimde de doktor bana embryolarimin cok kaliteli oldugunu herseyin normal oldugunu ve nasil tutmadigini anlamadigini soylemisti. Ben sonra istanbula gittim . ( izmirliyim ve 3 tedavim de izmirde oldu ) orada bana kromozom analizi yapmami onerdiler ve ben sok haberi aldim . Bende kromozom translokasyonu varmis. Ama hbaerim yokmus:)
Hatta istanbula 2. Gidisimde bu sefer tedaviye baslamaya karar verdigim memoriala gittim ve doktor funda hanima gecmiste transfer edilen 3 tedavimdeki 9 embryonun fotosunu gosterdim . Evet dedi gercekten cok kaliteli gorunuyorlar. Ben de sordum dedim ki peki bu kadar guzel gorunup kromozom bozuklugu nasil olabiliyor? O da ana sen de guzelsin ( sagolsun bu arada ) ama kromozom sorunun var dedi. Bu aciklama mantikli geldi bana . Yani diyecegim embryo kaliteli demek boyle bir sorun olmadigi anlamnina gelmiyor. Ornek benim .
Ama tabii ki boyle bir sorun var anlamina da gelmiyor. Mesela bir suru dusuk yapan arkadas var burada ama kromozomlarinda sorun yok . Yani her dusuk esittir kromozom sorunu demek degil ama her guzel embryo da kromozom sorunun olmadiginin teyidi degil tatlim .

bence korkma 1 tane kaliteli olsun yeter bana dr. şu sölemişti. sana vereceğim ilaçlar dozları az zaten herşeyin normal bide ilaçlarda düzeni fazla bozmadan devam ededicem dedi ve inan benim normalde her ay ortalama 14 altına düşmeyen yumurtalarım bu ay tedavi süresince kullandığım ilaçlarla 9 tane oldu bende şaşırdım ve dr. bana ulturasonda sayarken ben çok yumurta seven bi dr değilim yeteri kadar olsun ve kaliteli olsun bana yeter demişti işin içine girince öğreniyo insan 23 tane yumurtası olan bi arkadaşımın döllenip ii gitme aşamasında 2 taneye düşmüş benimde 9 taneden 5 tanesi sağlıkla döllendi ve 1 tane konuldu ne olur buna kafa takıp üzülme sadece yurtalarının ii döllenmesi için dua et....

Canim rahat ol valla bak hic kasma kendini. Hoplama ziplama ama yat kalk gez .agir hareket yapmadigin surecebbirseycik olmaz.

canım lucrini bırakmıyosun diğer iğneye geçince.
31 ekim de lucrine başladım 10 ar.
12 kasımda puregona başladım 200 lük.
ama lucrine de devam ediyorum 10 dan 5 düşürdü sadece

sagol cnm ınsallah yarın akşama bende bebegımle uyuyacagım nasıpse:) psıkolojık yanı kotudur evet ama ne yapalım olmadan olmuyo ıste. hele tedavı ıle oldugu ıcın ınsan ustune tıtrıyor. hakkımızda hayırlısı olsun. senın ardından ben ogrenecegım sonucu. ınsallah hepımız arka arkaya guzel haberler verecegız.

face dışlamış mı benım arkadaşımı:)) bosver 2 gun dedıgın nedır kı cabuk gecer.

Nesrincim cok sevindim embryolarinin blast olamsina . Sansin cok daha yuksek olacak simdi.

canım cok sagol. valla ben blastosıstı sızden ogrendım. cok sagolun. sayenızde daha bılgılıyım. ınsallah yarın sbah guzel haberler alıcam bende. rabbım yuzume gulmustıur ıns. bu arada kayınvalıdem hac da suan. en buyyuk duacım o. dun sızın ıcın tavaf yaptım kızım dedı ve cok duygulandım. nazar boncugu ıstedım oralardan. ıns. beegım olursa yakasına takmak ıstıyorum. peygamer efendımızın yanından gelmıs olacak cunku. manevı olarak daha rahat edıcem dedım. mrk etme kızım ulur getırırım sana dedı. herkse dua edıyorum dedı. bu arada lucrını catlatma ıgnesının yapıldıgı gun son kez yapıyorsun.

canım ınsallah guzel haberler alacasın ve uraya hamıleyımmmmmmmm dıye yazacaksın. sana ınanıyorum. u arada estrofem nıye kullanılıyor. bana opudan sonra bı kagıt vermısler. orda ılacalrın kullanımı yazıyor. estrofemde var ama bana vermedıler. arayıp sordugumda sana gerek gormedık dedıler. anlamadım valla

olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...

canım hıc uzulme. herseyde bır hayır vardır. sıkma canını,uzulme demek kolay belkı ama rabbım kucagını bos ırakmasın ınsallah. sen pesını bırakma elbet sende kuzunu kucagına alacaksın. hem senın 12. gun oldumu kı?

Moonlight35 hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inş.adetin 2 günü tedavide olman gerekiyo sanırım..içine sinen bi yer bulana kadar araştır bence neresi kafana yatarsa o zaman başla tedaviye..acele etme

sağol cnm en ii yeri bulmaya çalışıyorum baştan güvenmek istiyorum acabalar olmamalı..birde benim bi sorun bulunamadı acaba tüpbebekte şansım dahamı yüksek tutar bu durum

haklısın canım sağol açıklamaların için bu sefer geçti sanırım dondurmadan önce yapılıyormuş. inşallah olur da bir daha gerek kalmaz ama aklıma yazdım yaptırıcam ki gerek kalmaz inşallahhhhh

canım bende tam olarak bilmiyorum ama kişiye göre değişiyor bu ilaç kullanımları demekki bende o hormonu desteklemek gerekiyor senin kullanmaman iyi demekki ihtiyaç yok ne kadar az ilaç o kadar ii ayrıca bana enerji veriyosun inşallah sen haklısındır ve ben burada hamile olduğumu duyururum sizlere heycan dorukta son 3 gun hatta 2,5 :)))) sabır sabırrrr:)))

evet canım bir önceki adetin 21.günü başlanıyor...lucrini kullanırken adet oluyorsun sonra yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlıyorsun bu arada lucrinin dozunu düşürüyorlar... opu öncesindeki çatlatma iğnesine kadar lucrini vurmaya devam ediyorsun...ben lucrinle beraber gonal f e başladım iğnelerim bitti bugün sanırım son iğnemi vurdum...yarın kontrol var opu günüm belli olacak...aksilik olmazsa çarşamba ya da perşembe opuya alırlar beni...uzun protokolde böyle oluyor canım...inşallah bebeklerimiz gelir artık...

kıslar allah beni bildiği yapsın egunalcim canım valla haberi öğleden sonra aldım ama benim halimperişandı aramadılar kesin bi sorun var bittim ben vs. vs.ve sonunda aradılar allahıma çok şükür 6 tanesi döllenmiş bugün iyi durumdalarmış biz de bi sevinç laptobu aldım uzandım haber vermek için öle yattığım yerde hayal kuruyodum düşünsene yaaa bugün 6 çocuk annesiyimdeli olcam mutluluktan sonra ben uyuyakal yeni kalktım daha.inşallah yarında ii haberler yazarım burdan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…