bryns transferin hayırlı olsun umarım sana sımsıkı tutunup bırakmazlar seni
yarın benımde opu var
sizdeki gibi heyecan falan yok bende acaba diyorum ben çokmu hissizim
bendemi gariplik var yoksa 4.deneme olmasındanmı kaynaklanıyor çözemedim kendimi
benimde bu sefer 2 tane koyarlşar inşallah . gerçi ilki iki taneydi olmadı ikincisi 1 taneydi tuttu ama yaşamadı bu sefer de ksımet. ne zaman yapılıyorki bu test artık olmaz sanırım yeni tedaviye değil mi ? 4 donmuşum var inşallah çöüzülürken bozulmaz.
arkadaşım diğer arkadaşların dediği gibi üzme kendini.sayı önemli değil Rabbim kısmet etsin inşallah stres yapma. bol şanscanım haklısın elbette 1 olsun temiz olsun:))))) ama işteee ilkinde de aynı şey olmuştu... kalitede düşüklük var.... aynısı olacak diye korkuyoerum....
kızlar merhaba benimde dün doğum kontrol hapım bitti bir hafta içinde adet olurum herhalde benim 4. denemem olucak. trasferi olan arkadaşları okudukça heycan bastı şimdiden adet olunca tedavim başlıcak inşallah hayırlısı olur.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sonuç bekleyen arkadaşlarıma allah sabır versin güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ayy bryns ne guzel anlatmissin ya ... Gozlerim doldu okurken. O ani ben de yasadim .ve transferlerde kendimi ne kadar cok kastigimi farkediyorum arkadaslar sizin bu transfer hikayelerinizi okurken.:26:Ben tas gibi oluyorum . Ne bir duygusallik, ne bir heyecan, aglamayi soylemiyorum bile. Yakinindan uzagindan gecmiyorum . Herhalde bilincaltim olumsuzluklarabkarsi kalkan olusturuyor. Senin yazdiklarini okurken bunu bir daha anladim brnys.
Ben de senden pek cok umutluyum . Bence de olacak cunku senin durumun fizyokojik degil. Ve psikolojin de masallah cok olumlu. Dr. Dogru soylemis bence de. Olacak tatlim .
Arkadaşlar içinizde donmuşlarla tedavi olan var mı ? açıkcası biraz gergnim merak ediyorum. bilgi verirse sevinirim.
Merhaba elizecim,
Hosgeldin aramiza. Insallah tedavin guzel gecer ve hayirli neticeler alirsin .
Ben 3. Tedavimi dondurulmuslarla olmustum . Tedavi sureci cok basit. Hatirladigim agizdan bir ilac aldigim ve her gece saat 00:00 da burun spreyi siktigim . Niye bunlari yaptin diye sorma inan hatirlamiyorum
Sonrasinda zaten hazir olan bebislerinin transferi , o da bildigin islem zaten . Tek sikinti benim icin cok uzun sure igne olmus olmamdi. Bu arada yazarken aklima geldi. Biraz once de bu konuyla ilgili yazarken yumurta toplama oncesi kalcadan ignelere basladim demistim . Pardon arkadaslar yalnis yazdimTabi ki opu olmadi dondurulmuslarla ... Transfer oncesi demek istemistim . Transferden 10 gun once gibi kalcadan ignelere baslamistim ya da 7 gun once. Tek sinir bozucu tarafi oydu. Ve her gun oluyordum igneleri.hem aciyordu , hem gercekten o morluklar aylarca gecmedi popomdan . Ama burada goruyorum ki bazi merkezler transfer sonrasi igne vermiyor o yuzden belki o ignelerden olmazsin .
doktorumla konuştum gerek yok dedi. embriyoların kaliteli olmasa idi yada düşük kalte yaptırırdım ama gerek yok diyince bende yaptırmadım canım. normal bir durum dedi. ne bilim canım yaa inanıyoruz işte doktorumuz diye. bakalım donmuşlarla olucak bu sefer. ama heyecanlıyım zaman azaldıkça gerçi yaklaşık 2 ay var transfere ama yindede heyecan stres başladı.
benim 16 yumurtam olmuştu bunlarında 6 tanesi döllenebilir durumdaymış, bu 6 taneden de 3 tanesi ii durumdaymış.. kalite oranı düşük anlayacağın... dün öğrendim bunları. ilk denememde de kalitesizdi yumurtalarım.... aynı şey olacak diye çok korkuyorum. yarın saat 12.30 da transfer gerçekleşecek...dün baya üzülmüiştüm. bugün hayırlısı diyorum.....
cnm düşünmen yeter çok şükür iim ama oturamıyorum yatamıyorum çok can sıkıcı geçiyo mutfak işlerini yapıyorum biraz oturmaya çalışıyorum sonra tekrar kalkıyorum başka türlü olmuyo bekliyez bakalım daha 11 gün :)))
Egunalcim , lucrin opyua kadar mi vuruluyor? Bu benim lucrinli ilk tedavim olacak saniyordum ki 21. Gun baslayacagiz, adet oluncaya kadar vurulacagiz sonrada adetin 2. Gunu yumurta buyutmelere gecip lucrini birakacagiz.Oyle degil mi?sen yumurta buyutmelere gectin di mi?
olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...
cnm benim sağol darısı sana arkadaşım... karnında olduğunu bilmek çok keyifli ama işte işin psikolojik byutu değiştiriyo öksüremiyorum çok hareket etmiyosun falan derken vücut kasılıyo ister istemez bu gecem rezil oldu dön o taraf dön bu tarafa aklım hep bebeğimde çok sıkıcı aslında yada benmi takıntılı hale getiriyorum bilmem
hadi yarında sen al gel bebeğini oturup beliyelim :)
ayy bu face beni resmen azarlıyo be...2 gün davet etmem engellenmiş...çünkü sen benim ailemden ya da yakın çevremden değilmişsin rahatsızlık vermek amacıyla davet gönderiyor olabilirmişim...trajikomik bi durum yani...bu da yeni bi uygulama heralde...geldi beni buldu...
Nesrincim cok sevindim embryolarinin blast olamsina . Sansin cok daha yuksek olacak simdi.
canım ınsallah guzel haberler alacasın ve uraya hamıleyımmmmmmmm dıye yazacaksın. sana ınanıyorum. u arada estrofem nıye kullanılıyor. bana opudan sonra bı kagıt vermısler. orda ılacalrın kullanımı yazıyor. estrofemde var ama bana vermedıler. arayıp sordugumda sana gerek gormedık dedıler. anlamadım vallamerhaba canım ,
daha adet olmadım ama aynı hisler devam ediyor ben iğne olmuyorum sadece jel ve estrofem kullanıyorum gerçi gecen ayın 19 da adet olmuştum bu ayın 16 sıda test tarihim yani bu gun 9. gun.... hayırlısı ne ise o olsun diyorum ama ara ara umutsuzluğa düşmüyorumda diyemem çok zor bu beklemeler ben 4. kez yaşıyorum hiç pes etmedim hatta çoğu insana görede bayağ metanetliyim ama insan herseferinde ayrı bir umutla bekliyor inşallah bu sefer tutunmuştur bana bebeğim ... herşey yolunda gidiyor tedavi super ilerliyor rahim kalınlığı iyi embiryolar 1. kalite ama tutunma safasında ne oluyorsa tutunamıyorlar vardır bir hikmeti diyorum allah yardımcımız olsun ona açtığımız ellerimizi boş cevirmesin o duyguyu isteyen herkeze tattırsın inşallah...
olmadı kızlar sonuç 1,5 ne demekse artık ...
canım lucrini bırakmıyosun diğer iğneye geçince.
31 ekim de lucrine başladım 10 ar.
12 kasımda puregona başladım 200 lük.
ama lucrine de devam ediyorum 10 dan 5 düşürdü sadece
Moonlight35 hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inş.adetin 2 günü tedavide olman gerekiyo sanırım..içine sinen bi yer bulana kadar araştır bence neresi kafana yatarsa o zaman başla tedaviye..acele etme
haklısın canım sağol açıklamaların için bu sefer geçti sanırım dondurmadan önce yapılıyormuş. inşallah olur da bir daha gerek kalmaz ama aklıma yazdım yaptırıcam ki gerek kalmaz inşallahhhhhElizecim merhaba .
Ben de tuanamaya katiliyorim .
Tuanamacim bu arada senin de guzel haberlerini alacagiz insallah .
Elizecim benim de 2 taze bir dondurulmusum var en son dondurulmus tuttu ve dustu. Kimyasal oldu yani.
Her 3 tedavimde de doktor bana embryolarimin cok kaliteli oldugunu herseyin normal oldugunu ve nasil tutmadigini anlamadigini soylemisti. Ben sonra istanbula gittim . ( izmirliyim ve 3 tedavim de izmirde oldu ) orada bana kromozom analizi yapmami onerdiler ve ben sok haberi aldim . Bende kromozom translokasyonu varmis. Ama hbaerim yokmus:)
Hatta istanbula 2. Gidisimde bu sefer tedaviye baslamaya karar verdigim memoriala gittim ve doktor funda hanima gecmiste transfer edilen 3 tedavimdeki 9 embryonun fotosunu gosterdim . Evet dedi gercekten cok kaliteli gorunuyorlar. Ben de sordum dedim ki peki bu kadar guzel gorunup kromozom bozuklugu nasil olabiliyor? O da ana sen de guzelsin ( sagolsun bu arada) ama kromozom sorunun var dedi. Bu aciklama mantikli geldi bana . Yani diyecegim embryo kaliteli demek boyle bir sorun olmadigi anlamnina gelmiyor. Ornek benim .
Ama tabii ki boyle bir sorun var anlamina da gelmiyor. Mesela bir suru dusuk yapan arkadas var burada ama kromozomlarinda sorun yok . Yani her dusuk esittir kromozom sorunu demek degil ama her guzel embryo da kromozom sorunun olmadiginin teyidi degil tatlim .
sagol cnm ınsallah yarın akşama bende bebegımle uyuyacagım nasıpse:) psıkolojık yanı kotudur evet ama ne yapalım olmadan olmuyo ıste. hele tedavı ıle oldugu ıcın ınsan ustune tıtrıyor. hakkımızda hayırlısı olsun. senın ardından ben ogrenecegım sonucu. ınsallah hepımız arka arkaya guzel haberler verecegız.
face dışlamış mı benım arkadaşımı:)) bosver 2 gun dedıgın nedır kı cabuk gecer.
canım cok sagol. valla ben blastosıstı sızden ogrendım. cok sagolun. sayenızde daha bılgılıyım. ınsallah yarın sbah guzel haberler alıcam bende. rabbım yuzume gulmustıur ıns. bu arada kayınvalıdem hac da suan. en buyyuk duacım o. dun sızın ıcın tavaf yaptım kızım dedı ve cok duygulandım. nazar boncugu ıstedım oralardan. ıns. beegım olursa yakasına takmak ıstıyorum. peygamer efendımızın yanından gelmıs olacak cunku. manevı olarak daha rahat edıcem dedım. mrk etme kızım ulur getırırım sana dedı. herkse dua edıyorum dedı. bu arada lucrını catlatma ıgnesının yapıldıgı gun son kez yapıyorsun.
canım ınsallah guzel haberler alacasın ve uraya hamıleyımmmmmmmm dıye yazacaksın. sana ınanıyorum. u arada estrofem nıye kullanılıyor. bana opudan sonra bı kagıt vermısler. orda ılacalrın kullanımı yazıyor. estrofemde var ama bana vermedıler. arayıp sordugumda sana gerek gormedık dedıler. anlamadım valla
canım hıc uzulme. herseyde bır hayır vardır. sıkma canını,uzulme demek kolay belkı ama rabbım kucagını bos ırakmasın ınsallah. sen pesını bırakma elbet sende kuzunu kucagına alacaksın. hem senın 12. gun oldumu kı?
Egunalcim , lucrin opyua kadar mi vuruluyor? Bu benim lucrinli ilk tedavim olacak saniyordum ki 21. Gun baslayacagiz, adet oluncaya kadar vurulacagiz sonrada adetin 2. Gunu yumurta buyutmelere gecip lucrini birakacagiz.Oyle degil mi?sen yumurta buyutmelere gectin di mi?
oh MAŞALLAH arkadaşıma...tek yumurtalıktan 13 yumurta daha ne olsun şekerim...dur hemen bir nazarlık kondurayım...bence süper bi sayı bu...yarında güzel haberler gelecek inşallah...eminim çok sayıda yumurtan döllenecektir.kaliteleride iyi olursa daha ne isteriz ki...yarın heyecanını paylaşıyor olacam haber alır almaz bilgi ver canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?