2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar ben asılama bölümünden aranıza transfer oldum.
dün asılamada 11.günümdün ve değerim 1.1 çıktı yani gebelik yok.
doktorum adetimin 2.günü gelip tüp bebeğe baslamamızı söyledi. ki zaten direk tüp demişlerdi ancak bşz sansımızı bşr kez asılamada denemek istemiştik olmadı.

suan adetimi bekliyorum tüp bebek için. tahmini kac günde tedavi ve durum netlesiyor arkadaslar?

bilgilerini tekrar yazarmısın bi deniyim bakalım olucakmı ??

31 yaşındayım eşim azospermi. umut tüp bebek merkezine gidiyorum . 10 kasımda ilk gittik sadece koruyucu ilaçlar verdi. eşimde sperm var mı diye bakacaklar . yumurtalıklar iii dedi başka bişi yok bu kadar

bende 6 yıllık evliyim :)

Ben de 6 yıllık evliyim

vayy beee ne çok 6 yıllıkkkkkk....ben 2005 te evlendimm...bu 2005 te bir problem var sanırım......

ben de işkillendim şimdi bu 2005 ten:44:

bende 2005 yılında evlendim

...ne çok 6 yıllık evli varmış...ben ne dedim bizde 6 yıllık evliler ya da 2005 te evlenenler diye liste yapalım ...şaka bi yana ne var bu 2005 te :26:...

aramıza yeni katılan arkadaşlar bu mesajı üzerlerine alsınlar lütfen...hepiniz HOŞGELDİNİZ....tedavileriniz sağlıklı,sorunsuz ve bebekli olsun İNŞALLAH...yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

ben aldım üstüme tesekkür ediyorum hoş buldum arkadasım

yap düzelt bakalım ....

Son düzenleme:
COCUKSUZUM OKUYUNCA ŞOK OLDUM GÜLÜM..Hayırlısı artık,inş.. sorunsuz gider ve transferinn olur...

breshka,tanem, hadi az kaldı,pozitifleri görürüz inş...

brnys ne çabuk 3 gün geçti dimi 9 gün kaldı,dualarım hepimizle...

Birde kızlar listeye baktımda Umuta giden 7 kişiyiz Bizde Umuta gidenler diye listemi yapsak

su1838 canım Ulun Beyi sormuşsun..Gayet olumluydu,esprili,sıcak biri..Ben biraz fazla pipirikliyim hemen çözdü beni mesela..Artık okuma netten düşünme dedi,bana bırak dedi..Bende bırakmaya çalışıyorum..

zor oluyo ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…