kızlar opu dan geldim...geleli çok oldu aşırı bir mide bulantısı yaşadığım için dinlenmek durumunda kaldım...19 yumurtam toplandı...yarın kaçı döllenecek öğrenecez...geçmişi okumadan yazıyorum inşallah güzel haberler vardır bugün...
kızlar opu dan geldim...geleli çok oldu aşırı bir mide bulantısı yaşadığım için dinlenmek durumunda kaldım...19 yumurtam toplandı...yarın kaçı döllenecek öğrenecez...geçmişi okumadan yazıyorum inşallah güzel haberler vardır bugün...
oh gozun aydın .
nasıl gectı?
rahat mıydı?
hoşgeldinn canım......
hadi bakalım yarın hayırlı haberler alırsın inşallah canım
kızlar bız ıyıyız evdeyız dınlenıyoruz. sağolsun esım cok yardımcı oluyor. bugun ev ıcınde dolasmaya basladım. yatmaktan heryerım agrıdı valla. tanem ve reskadan haber varmı dıye bakmaya geldım ama daha yok. yıne gelırım.
egunal canım senınde opu bıtmıstır herhalde. ınsallah guzel guzel dollenır yumosların. cok gecmıs olsun. dıkkat et kendıne guzel haberlerımı beklıyorum canım.
ben naptımmm BEBİŞİMİ ALDIM GELDİM allahım cok sükür dün kontrole gittim biçare umutsuz ama transferim oldu.sıkı diyetten ve serumdan sonra cok şükür atlattım ve bebeğimi aldım geldim inanılmaz bi duygu.embriyomda 8 hücreli birinci kaliteydi.allahım hamileliğimizide gösterir inşallah...
kızlar opu dan ge etmiştirdim...geleli çok oldu aşırı bir mide bulantısı yaşadığım için dinlenmek durumunda kaldım...19 yumurtam toplandı...yarın kaçı döllenecek öğrenecez...geçmişi okumadan yazıyorum inşallah güzel haberler vardır bugün...
arkadaşlar öncelikle sizi bu kadar merakta bıraktığım için özür dilerim bi ara dışarıda tel den girim dedim tlf çaldıkça yazamadım malesef sonucum negatif size güzel haberler verip sevindirmek isterdim ama hayırlısı boyleymiş zaten saat 16.30 da ögrendim sonucu lütfen kusura bakmayın ... merak etmeyin ben çok iyiyim hatta doktoruma bu ay tekrar deneyelim dedim ama 1 ay bekleyelim bi görelim dedi en kısa zamanda tekrar deneyeceğim allah bana sağlık sıhat verdikçe ben hazırım umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız sizinle sevinirim burda hepinizi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?