hayatım alıntı yapmak istediğin mesajları okurken tıklıyorsun "alıntı ile cevapla" kısmının yanındaki kutucuktan sonra sayfa okumaların bittiğinde konuya cevap ver dediğinde açılan sayfada hepsi alt alta diziliyor zaten aralarına cevaplarını yazyorum canımAnlamadım Elizecim
Sen biraz once yazdığın mesajda nasıl herbırımızden tek tek alıntı yapıp bır mesaj ıcınde hepımıze cevap verdın ?
:26:
kızlar tanem ve breshkadan haberı olan var mı?
merhaba arkadaşlar,
biz geçen ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik.. bu ayın adetini bekliyorduk.. dün oldum bugün doktora gittim.. bu arada umut tüp bebek merkezinde ulun beye gidiyorum..çok memnunum.. bugün tedaviye başlıcaktık fakat kendisi tam opu ve transfer zamanı yurtdışında olacakmış beni süleyman beye yönlendirdi.. bnde kabul etmedim sizi beklerim dedim.. oda iyi olur zaten bana ve eşime ilaç verdi daha 5. günümüz ilaçda onları içersiniz anca tesir eder dedi bu sürede.. kasım adetiylede başlarız inşallah dedi... bnde kabul ettim..
benim gibi kasımda başlayacak olan arkadaşları bekliyorum.. gelin beraber geçirelim bu süreci :)
kızlar benide alın listeye lucrin kullanıyorum bursa pembemavi tüp bebek merkezinde sürüyor tedavim.
hayatım alıntı yapmak istediğin mesajları okurken tıklıyorsun "alıntı ile cevapla" kısmının yanındaki kutucuktan sonra sayfa okumaların bittiğinde konuya cevap ver dediğinde açılan sayfada hepsi alt alta diziliyor zaten aralarına cevaplarını yazyorum canım
bende merak ettim
cnm hayırlı olsun tedavin bende bursada bundan 2.5 sene önce pembemavide kürtaj için gitmiştim baya bi yerdir....yanlış hatırlamıyosam nilgün hnm öle bi adı vardı dr. oydu
hayatım alıntı yapmak istediğin mesajları okurken tıklıyorsun "alıntı ile cevapla" kısmının yanındaki kutucuktan sonra sayfa okumaların bittiğinde konuya cevap ver dediğinde açılan sayfada hepsi alt alta diziliyor zaten aralarına cevaplarını yazyorum canım
deneme
bende merak ettim
slm bende yeni üye olanlardanım.
transferim olalı 12 gün oldu bhgc-52.3 çıktı sanırım başardık :)))
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
olmuyor...
dedigin gibi alıntı ıle cevaplanın yanındakı kutucug bastıgımda bir ok isareti beliriyor. ama bir sayfa acmıyor. sonra tekrar alıntı ıle cevaplaya bastım mecburen . bır mesaj sayfası acılıyor kı su an oraya yazıyorum . evet asagıda dızılı sıra sıra mesajlar var ama ustune gelıp bır sey yazamıyorum ben
deneme
hayırlısı olsun canım . evet basarmış gibi gorunuyorsun :):) nerede oldun tedavini?
deneme
evet canım zaten doktorun uyarıyor. yumurtalara baskı yapılıyor fazla çıksın diye o sebepten yasak.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
:) hayatım alıntı cavpın yan tarafında kutucuk var oraya tıkla okurken konuya cevap ver dediğinden hepsi açılıyor..
bende merak ettim
canım sayfa açmaz ok işareti çıkar..sen cevaplıycağın tüm mesajlarda bu kutucuklara tıklıyosun..son cevap vereceğin mesaja alıntı ile cevaplayı tıklıycan o zaman hepsi dökülcek..mesela 4 tane mesajamı cevap vercen ilk 3üne bu + kutucuğunu tıklıyosun sonuncuda alıntı ile cevaplayı tıklıyosun
slm hanımlar ya cok sinirliyim,bil tamire gitti,inş akşama gelir,arkadaştan yazıyorum.ne cok yazmışsınız okuyamadım.aklım sizde hep.hemen gelcem inş.cok yamayın ya.BU ARADA LUCRİNE BAŞLADIM,AKŞAMLARI 18 30 DA EŞİM KOLDAN YAPIYO UYGUNMU?GÖBEKMİ DAHA İYİ YAZIN LÜTFEN..Bİ DE İLİŞKİ YASAKMI BU ARADA...KIZLARR HAMİŞŞ HABERLERİNİ VERİN BUGÜN..:)))
tanem ve breshkayı merak ediyorum arkadaşlar inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirler ben de pazartesi vercem kan ama zaman yaklaştıkça korkuyorum ve umudum azalıyor
canım sayfa açmaz ok işareti çıkar..sen cevaplıycağın tüm mesajlarda bu kutucuklara tıklıyosun..son cevap vereceğin mesaja alıntı ile cevaplayı tıklıycan o zaman hepsi dökülcek..mesela 4 tane mesajamı cevap vercen ilk 3üne bu + kutucuğunu tıklıyosun sonuncuda alıntı ile cevaplayı tıklıyosun
canım benim hastanenin verdiği kağıtta koldan veya gobekten dıyor ama ben sormustum hemsıreye. gobek daha uygun dedı .
ben de cok merak edıyorum . ınsallah mutluluk sarhoslugundandır yazmamalarının sebebı
yaptım mı????
slm hanımlar ya cok sinirliyim,bil tamire gitti,inş akşama gelir,arkadaştan yazıyorum.ne cok yazmışsınız okuyamadım.aklım sizde hep.hemen gelcem inş.cok yamayın ya.BU ARADA LUCRİNE BAŞLADIM,AKŞAMLARI 18 30 DA EŞİM KOLDAN YAPIYO UYGUNMU?GÖBEKMİ DAHA İYİ YAZIN LÜTFEN..Bİ DE İLİŞKİ YASAKMI BU ARADA...KIZLARR HAMİŞŞ HABERLERİNİ VERİN BUGÜN..:)))
ben naptımmm BEBİŞİMİ ALDIM GELDİM allahım cok sükür dün kontrole gittim biçare umutsuz ama transferim oldu.sıkı diyetten ve serumdan sonra cok şükür atlattım ve bebeğimi aldım geldim inanılmaz bi duygu.embriyomda 8 hücreli birinci kaliteydi.allahım hamileliğimizide gösterir inşallah...
canım ya okudum yazını çok duygulandım. Rabbim tüm isteyene versin inşallah. Sağlıkla kucağına al. Bende kısa bir süre yaşamıştım bu duyguyu tarif edilmez şimdiden tekrar yaşamak için sabırsızlanıyorum.
canımsana hangi ilaçları verdiler ve sorun kimdeydi
canım listene yardımcı olabilirim...bu listeyi çok beğendim..başka bir topiktede affına sığınarak listen den esinlenip bir liste oluşturdum...
kendine ve bebişine iyi bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?