ben naptımmm BEBİŞİMİ ALDIM GELDİM allahım cok sükür dün kontrole gittim biçare umutsuz ama transferim oldu.sıkı diyetten ve serumdan sonra cok şükür atlattım ve bebeğimi aldım geldim inanılmaz bi duygu.embriyomda 8 hücreli birinci kaliteydi.allahım hamileliğimizide gösterir inşallah...
merhaba kızlar birazdan bebeğimi almak için hastaneye gideceğim
tanem ve breska hayırlı haberlerinizi bekliyoruz merakta bırakmayın bizi
egunal bugun opu vardı haberdar et bizi
canım hayırlı olsun ..yaş kaç kaçıncı denemee ...
canım hayırlı olsun.. olucak herşey guzel olucak..pozıtıf duşun...
ilk tüp bebek denemesi............pembemavi.................... 7 haftalık düşük
ikinci tüp bebek denemesi........pembemavi.................... 11 haftalık ikiz bebek düşük
üçüncü tüp bebek denemesi......izmir şifa hastanesi..........negatif sonuç.
dördüncü tüp bebek denemesi...pembe mavi....................22 haftalık erken doğum
beşinci denemem ....................pembemavi.....................rabbim inşallah bebeğime kavuşturur bu sefer.
ay saol canım hiç pozitif düşünmezmiyim dün bebişimi aldım ya bende bi havalar bi havalar sanki 40 yıllık hamileyimallahım mutlulugumuz bozmasın.içime koydular ya elimi sokup cıkartıp bebegimi sevesim var allahım herkese tattırsın hamileliklerimize göstersin inşallaaaaaaaaaaa
ay saol canım hiç pozitif düşünmezmiyim dün bebişimi aldım ya bende bi havalar bi havalar sanki 40 yıllık hamileyimallahım mutlulugumuz bozmasın.içime koydular ya elimi sokup cıkartıp bebegimi sevesim var allahım herkese tattırsın hamileliklerimize göstersin inşallaaaaaaaaaaa
canım allahım sana kolaylık versin sen anneliği en cok hakedinimizsin inşallah bukez en mutlusundan anne olursun.cok üzüldüm senin adına inşallahhhhhhhhhh.allahım hayırlı dogum hebrini göstersin...
ilk tüp bebek denemesi............pembemavi.................... 7 haftalık düşük
ikinci tüp bebek denemesi........pembemavi.................... 11 haftalık ikiz bebek düşük
üçüncü tüp bebek denemesi......izmir şifa hastanesi..........negatif sonuç.
dördüncü tüp bebek denemesi...pembe mavi....................22 haftalık erken doğum
beşinci denemem ....................pembemavi.....................rabbim inşallah bebeğime kavuşturur bu sefer.
evet canım zaten doktorun uyarıyor. yumurtalara baskı yapılıyor fazla çıksın diye o sebepten yasak.kızlar bende hafif şişkinlik var bu normaldir heralde artarsa arıcam dr.u
şey sorcam ben tüp bebek sürecinde korunmak mı gerekir
dr.a sormak aklıma gelmemiş hiç.
ben daha büyütme dönemindeyim yumuşlar 7-8 mm flndı bugün.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallahcanlarım yarın erkenden opu da olacam ne zaman aranıza katılırım bilmiyorum o yüzden şimdiden yazıyorum...umarım yarın güzel haberler aldığımız bir gün olur...test yaptıracaklar,opusu olanlar,transferi olanlar vs...ALLAH yardımcımız olsun...
:) hayatım alıntı cavpın yan tarafında kutucuk var oraya tıkla okurken konuya cevap ver dediğinden hepsi açılıyor..Elizecim bir sey sorcam ..bir suru mesaja ayni anda cevap nasil veriliyorHayretle bakiyorum , ben yapamiyorum . Hani ondan alinti cevap, sonra baskasindan alinti cevap ama hepsi ayni mesajda oluyor. Yardim lutfennnn
evet canım zaten doktorun uyarıyor. yumurtalara baskı yapılıyor fazla çıksın diye o sebepten yasak.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
:) hayatım alıntı cavpın yan tarafında kutucuk var oraya tıkla okurken konuya cevap ver dediğinden hepsi açılıyor..
canım Allah yardımcın olsun..
yanlış anlama dr neden düşük olduğunu araştırmadımı..
bende düşük yaptım ..dr um tahlul yaptı bışey çıkmadı..
sen test falan yaptırdınmı..
yaptırdım cnm birsürü test ilk 2 gebeliğimde bilinmiyordu sorun son testlerimde kan pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı son gebeliğimde bunun için iğne kullamıyordum fakaterken doğuma sebep olan gebeliğimin ikiz bebekle başlayıp birtanesinin daha sonra kalp atışının durması ve vicudun ölen bebeği atmaya çalışması ve kanamalarımın olması 5 aydada suyumun azalması ve 6 aylık olduğumdada erken doğum yapmam
anladım canım çok yıpranmışsındır..
yaşamayan bilemez ..
Allah bu sefer yünü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?