selam kızlar.eylül ekim topiğinde de listedeydim ama baktım ki kasım aralık açılmış ona da geleyim dedim.eylül ekime yetişmedi sonuçlarım.mecburen bu aylara kaldı
beni de listeye eklermisiniz
20 yaşındayım.maya da tedavi görüyorum.tüplerim tıkalı.2. deneme içindeyim. embriyolar genetik test e gitti.sonuçlarım gelmek üzere.böyle işte
breshka cım sen bu kadar güzel bir haberi nasıl paylaşmazsın bu topikte inan bende dun seni çok merak ettim ama bu kadar ince düşünmen gerçekten beni duygulandırdı ben çok iyiyim ve senin bu sayfaya gelip kocaman harflerle hamiyeyim yazmanı istiyorum bu senin en güzel günün en güzel haberin canım arkadaşım tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
breshka cım sen bu kadar güzel bir haberi nasıl paylaşmazsın bu topikte inan bende dun seni çok merak ettim ama bu kadar ince düşünmen gerçekten beni duygulandırdı ben çok iyiyim ve senin bu sayfaya gelip kocaman harflerle hamiyeyim yazmanı istiyorum bu senin en güzel günün en güzel haberin canım arkadaşım tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
canım hoşgeldin benimde tuplerim tıkalı.. genetik test ben yaptımadım ..dr un neden gerek gordu..
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...
çok haklısınız ben bugünde sonuçlarımı alayım ona göre yazayım diyordum ama önce nesrin beni yakaladı sonra da Carmenn :26: yanlış anlaşılmak da istemedim zaten çok sulu göz oldum herşeye ağlıyorum önce mahpeyker sonra tanem negatif haber verince onları da üzmek istemedim biliyorum onlarda en az benim kadar sevinecekler ama ne bileyim ufak da olsa bi burukluk yaşamasınlar istedim
Canımmmm çok teşekkür ederim ... dün senin haberi alınca inan senin kadar metanetli davranamadım çok üzüldüm çok ağladım ondan sonra böyle bi haber verirsem sende üzülebilirsin diye düşündüm affet beniAma inanıyorum sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamanda meleğin sana gelecek hepiniz dualarımdasınız bu zorluğu ancak çeken bilir Rabbim en kısa zamanda herkese böyle mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah
çok haklısınız ben bugünde sonuçlarımı alayım ona göre yazayım diyordum ama önce nesrin beni yakaladı sonra da Carmenn :26: yanlış anlaşılmak da istemedim zaten çok sulu göz oldum herşeye ağlıyorum önce mahpeyker sonra tanem negatif haber verince onları da üzmek istemedim biliyorum onlarda en az benim kadar sevinecekler ama ne bileyim ufak da olsa bi burukluk yaşamasınlar istedim
Canımmmm çok teşekkür ederim ... dün senin haberi alınca inan senin kadar metanetli davranamadım çok üzüldüm çok ağladım ondan sonra böyle bi haber verirsem sende üzülebilirsin diye düşündüm affet beniAma inanıyorum sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamanda meleğin sana gelecek hepiniz dualarımdasınız bu zorluğu ancak çeken bilir Rabbim en kısa zamanda herkese böyle mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah
canım oyle genetık falan araştırılmadı daha oncede dedimya doktorlar hep tablo iyi çok umutluyduk dıyıp duruyolar bundan onceki 2 denememi ben amerikan hastanesınde yaptırmıştım gıdenler bılırler orda her kontrole başka doktor girer en son opu ve transferde kendi doktorun vardır ordaki butun doktorların benım dosyamı eline aldıklarındaki tepkileri aaa sen bu tabloyla nasıl hamile kalamadın oluyodu sakin pes etme mutlaka olacak falan gıbı cumleler anladığım kadarıyla araştırılacak bi şey yok dedim bende kendi kendime ama varsa neden yapmasınlarki o kadar emek daha hiçbiri genetik lafı etmedi.... bilmiyorumki benmi sorsam daha doktorumla gorusmedım dun sadece telde konuştuk adet sonrası gidip kontrol olucam o zaman sorarım artık...
teşekkür ederim canım İnşallah Rabbim herkese nasip eder ....tbrk ederim arkadaşım inş. bebeğin seni hiç bırakmaz sımsıkı tutunur....çocuğu olmıyan çocuğu olmıyanın halinden anlar misali sen inceliğini yapmışsın helal olsun..üzüntüyü sevinci hep beraber yaşıyoruz burada olmayana üzülüyoruz olana seviniyoruz ...Allahım daha çok annelikler yaşatsın bizlere umut ışığı olsun))) diğer arkadaşlarımada geçmiş olsun Allahım en kısa zmnda inş. bebeklerini vermeyi nasip eder fazla üzülüp kendinlerini yormasınlar durmak yok devam bebişlere kızlar )))))inş. olucak
:26: ne diyeceğimi bilemedim şimdi .... Çok teşekkür ederim canım inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır bu benim ilk denemem di çok dua ettim inşallah başka denemeye gerek kalmaz diye çok şükür meleğim sevindirdi beni teyzesi inşallah bundan sonra da sevindirir Darısı sizlerin başına inşallahya sen böle güzel bi haberi nasıl paylaşmazsın farkındamısın bilmiyorum ama şu anda gün sayanlar için ne kadar moral oluyo evet diğer arkadaşları düşünmüşsün incesin ama onlarada bence moral oluyosun çünki üzüntülerini bi nebze olsun azaltıp 2. şansları için umutlandırmış oluyosun bence tabii...
nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bilemezsin tbrk ediyorum.....
teşekkür ederim canım İnşallah Rabbim herkese nasip eder ....
:26: ne diyeceğimi bilemedim şimdi .... Çok teşekkür ederim canım inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır bu benim ilk denemem di çok dua ettim inşallah başka denemeye gerek kalmaz diye çok şükür meleğim sevindirdi beni teyzesi inşallah bundan sonra da sevindirir Darısı sizlerin başına inşallah
gördüm canım çok sormuşsun beni Allah razı olsun bende geçmişi okurken gördüm sana cavap yazacaktım sen yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah herkes böyle sevinsin bugünde güzel haber alırsam akşama yazıcam hemen o zaman uzuuuun bi halay çekeriz artık burdademek hamileymis!!!!! bizi oyle merakta bıraktın kı BRESHKA valla ama ne kadar da ince dusunmussun... haklısın insanın icinde buruk bır sevınc olur boyle durumlarda. ama kısmet. cok sevındım canım . dun senı cok merak etmıstım .
Çok sağol canım Rabbim herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. aynı ilaçlara devam ediyorum tatlım progestan kapsül(fitil olarak kullanıyorum) elevit vitamin ve folbiol folik asit bunun haricinde bişey vermedi şimdilikcanım çok sevindim..çok düşüncelisin bu arada..
Allah tamamına erdirsin..
dr un şimdi hangi ilaçlara devam dedi..
geçmeeeeeez bilmezmiyim kaçıncı gündesin canım ? aa ama şanslısın bak annen var yanında ben evde yalnızdımselam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))
gördüm canım çok sormuşsun beni Allah razı olsun bende geçmişi okurken gördüm sana cavap yazacaktım sen yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah herkes böyle sevinsin bugünde güzel haber alırsam akşama yazıcam hemen o zaman uzuuuun bi halay çekeriz artık burdaşimdilik çok sevinmek istemiyorum
Çok sağol canım Rabbim herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. aynı ilaçlara devam ediyorum tatlım progestan kapsül(fitil olarak kullanıyorum) elevit vitamin ve folbiol folik asit bunun haricinde bişey vermedi şimdilik
geçmeeeeeez bilmezmiyim kaçıncı gündesin canım ? aa ama şanslısın bak annen var yanında ben evde yalnızdımneyse sen sonucun güzel olacağını düşün o zaman vakit geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?