2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşamayan anlamıyor duygularımızı burda her sevinç ve her üzüntü kendimizin gibi yaşıyoruz sabah sabah hem ağlattınız hemde güzel haberle sevindirdiniz benide rabbim hamile arkadaşlarımızın bebeklerini korusun kucaklarına aldırmayı nasip etsin ve bizler her kötü sonuca rağmen umudumuzu yitirmeyelim hepimiz bir sınav içindeyiz ve sırayla çıkıcaz sınavımızdan anneliği bizler kadar kim haketmiş olabilirki?

canım hoşgeldin benimde tuplerim tıkalı.. genetik test ben yaptımadım ..dr un neden gerek gordu..

tanemm canım nasılsın..dondurulmuşun varmıydı..olsun canım varsa onlarla denersın..

çok haklısınız ben bugünde sonuçlarımı alayım ona göre yazayım diyordum ama önce nesrin beni yakaladı sonra da Carmenn :26: yanlış anlaşılmak da istemedim zaten çok sulu göz oldum herşeye ağlıyorum önce mahpeyker sonra tanem negatif haber verince onları da üzmek istemedim biliyorum onlarda en az benim kadar sevinecekler ama ne bileyim ufak da olsa bi burukluk yaşamasınlar istedim

Canımmmm çok teşekkür ederim ... dün senin haberi alınca inan senin kadar metanetli davranamadım çok üzüldüm çok ağladım ondan sonra böyle bi haber verirsem sende üzülebilirsin diye düşündüm affet beni Ama inanıyorum sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamanda meleğin sana gelecek hepiniz dualarımdasınız bu zorluğu ancak çeken bilir Rabbim en kısa zamanda herkese böyle mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah

canım hoşgeldin benimde tuplerim tıkalı.. genetik test ben yaptımadım ..dr un neden gerek gordu..

6 ay önceki ilk denememde doktorum çok umutluydu.tutmayınca genetik bir sorun olabilir birkaç milyar fazla verin daha yüksek şans olur dedi.isterseniz dedi.bize de mantıklı geldi.biraz pahalı oldu ama olsun.inşallah tutarsa düşük ihtimali felan fazla yokmuş.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

Son düzenleme:
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...

Son düzenleme:
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...

hadi inş. hepsi 1.kalite olurlar
benım dondurmak için kalmadı eğer tutmazsa 5.defa sil baştan umarım bir daha yaşamam

tbrk ederim arkadaşım inş. bebeğin seni hiç bırakmaz sımsıkı tutunur....çocuğu olmıyan çocuğu olmıyanın halinden anlar misali sen inceliğini yapmışsın helal olsun..üzüntüyü sevinci hep beraber yaşıyoruz burada olmayana üzülüyoruz olana seviniyoruz ...Allahım daha çok annelikler yaşatsın bizlere umut ışığı olsun ))) diğer arkadaşlarımada geçmiş olsun Allahım en kısa zmnda inş. bebeklerini vermeyi nasip eder fazla üzülüp kendinlerini yormasınlar durmak yok devam bebişlere kızlar )))))inş. olucak

ya sen böle güzel bi haberi nasıl paylaşmazsın farkındamısın bilmiyorum ama şu anda gün sayanlar için ne kadar moral oluyo evet diğer arkadaşları düşünmüşsün incesin ama onlarada bence moral oluyosun çünki üzüntülerini bi nebze olsun azaltıp 2. şansları için umutlandırmış oluyosun bence tabii...

nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bilemezsin tbrk ediyorum.....

ohhhh ohhhhhhhhhhhhh yandan yandannnnnnn maşalalhhhhhhh canım benimm ne güzzel bi haber bu :) inşallah hepsi 1.kalite olur tatlımmmm

canım bana da hep oyle dedıler o yuzden senı uyarmak ıstedım . ben de 2 tedavımı ızmır kent hatanesınde oldum . 3. de dondurulmuslardı . ılk ıkısınde 3er tane embryo kondu . ve konarken hem sekıllerı hem bolunmelerı hersey harıkaydı . ama tutmadı . ve doktorum aynen senın doktorunun sana soyledıklerını soyluyordu bana . nasıl olur ? hersey cok guzel...
sonra 3. tuttu ve gıttı. neden gıttı dedıgımde, bılemıyoruz demek tutunacak kadar saglam degılmıs dedı . e tabı durum onu gosterıyor tabı .. tutunsa tutunurdu ama neden tutunmadı . neyse sonra ben ıstanbla geldım , embryolarımın fotolarını gosterdım , 3 tup tedavımın de dosyalarını goturdum , dozlar ılaclar.. Umut Tup bebek Suleyman Beye gıtmıstım bu arada . baktı ve evet hersey cok guzel gorunuyor bır genetıge bakalım dedı ve ben de sroun cıktı.

tabii kı bu sende de boyle olacak anlamına gelmıyor ama ben hep sunu bılıyordum tanem SEBEBPSIZ INFERTILITE dıye bır sey yok . SEBEBI BULUNAMAYAN INFERTILITE var. sebepsiz hıc bır sey olmaz.

demek hamileymis!!!!! bizi oyle merakta bıraktın kı BRESHKA valla ama ne kadar da ince dusunmussun... haklısın insanın icinde buruk bır sevınc olur boyle durumlarda. ama kısmet. cok sevındım canım . dun senı cok merak etmıstım .

teşekkür ederim canım İnşallah Rabbim herkese nasip eder ....

:26: ne diyeceğimi bilemedim şimdi .... Çok teşekkür ederim canım inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır bu benim ilk denemem di çok dua ettim inşallah başka denemeye gerek kalmaz diye çok şükür meleğim sevindirdi beni teyzesi inşallah bundan sonra da sevindirir Darısı sizlerin başına inşallah

selam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))

canım çok sevindim..çok düşüncelisin bu arada..
Allah tamamına erdirsin..
dr un şimdi hangi ilaçlara devam dedi..

gördüm canım çok sormuşsun beni Allah razı olsun bende geçmişi okurken gördüm sana cavap yazacaktım sen yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah herkes böyle sevinsin bugünde güzel haber alırsam akşama yazıcam hemen o zaman uzuuuun bi halay çekeriz artık burda şimdilik çok sevinmek istemiyorum

canım çok sevindim..çok düşüncelisin bu arada..
Allah tamamına erdirsin..
dr un şimdi hangi ilaçlara devam dedi..
Çok sağol canım Rabbim herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. aynı ilaçlara devam ediyorum tatlım progestan kapsül(fitil olarak kullanıyorum) elevit vitamin ve folbiol folik asit bunun haricinde bişey vermedi şimdilik

selam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))
geçmeeeeeez bilmezmiyim kaçıncı gündesin canım ? aa ama şanslısın bak annen var yanında ben evde yalnızdım neyse sen sonucun güzel olacağını düşün o zaman vakit geçecektir

canım4. günümdeyim.....kasıklarıma ince ince sancı oluyırrr aradaaa....aammmaa ben ümitsizimm yaaaaas.... emryolarımız istenilen kalitede değil çünküz.....ben öğretmenim 10 rapor aldım....

kızlar bende sebebsiz infertilite teşhiisi kondu ama eşimin erkek kardeşininde sorun yok dendi onlarında olmuyor eşimin annne babası 1. dereceden akraba birde bende tüp bebekte kaliteli emriyo oluşuyor ama tutunmuyor.sizce genetik birşey olabilirmi benim durumumda olan kişi duydunuzmuu

posta gazetsinde bır haber var.. bı kadın y.dışında hatırlamıyorum 18yıl sonra dondurulmuşlarla hamıle kalıyo..
çocugu olmuyo dıye bır çok kez tedavı oluyo donduruyolar embrıyolarını ..ama tup bebekde negatıf alıyo..sonra kendılığınden hamıle kalıyı 2 çocugu oluyo.. 18 yıl sonra dondurulmuşları koyduruyo..tutuyo ..aslında benım bebegım yenı dogan değil..18 yaşında dıyo..

çok guzel bı hıkaye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…