2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel haber ya bende başlayacaktım ama olmadı aahhhhhhhhhh rapor beni ne hallere düşürdün kızlar bamada dua edin tez zamanda bende hamile olmak istiyorum

canım üzülme herşeyde var bir hayır üzülmemeh elde değil ama bak benim başıma gelene benim dkt benden histeroskopi istedi ben taa 7 ayda raporummu almışdı hoca ben raporu verir ama sen histeroskopiyi mutlaka yaptır dedi bende onu yaptıracam eee adet oldum giitm randevu alcam ne oldu makine bozulmuş 1.5 ay bekledim sonra yapılmış ama ben izne çıktım melekete giitim ordada hasta oldm gelemedim dedim obür ay yaptırım eee tekrar makine bozulmasınmı suan hala bozuk vaz geçtim tüp bebek doktoru çok önemli değil ben sana raporu veriyim dedi ben evraklaraı heyete verdim heyetten çıktı 10 gün içinde alınması gerekiyomuş kimsede bana söylemedi ben gittim raporumu almaya eee raporunuz iptal demisinmi kaldım beynimden kaynar sular dökülde herneyse yapacak başka birşey yokmu dedim oda tekrar heyete girecek dedi fot.istedi heyete verdim salı günü aradımki heyetten çıktımı diye demesinmi bana tüp bebek yasası değişdi size veremiyoruz 3 yıl evli olma şartınız gerekiyo (öncedende bu vardı ama uraloji doktoru bize direk tüp bebek raporu almaya karar verdi)biz sağlık bakanlığına yazı yazdık 1 aya kadar gelir inşallah tekrar doktarun kararına bırakır yani böyle hep bir aksilik çok yoruldum ben nekadar üzerine düşersem o benden okadar uzaklaşıyo baktım olmuyo üzerine fazla gitmeyeceğim lütfen banada dua edin de tekrar doktor kararına bırakılsın

hayırlı osun canım çok sevindim rabbim kucagına da almayı nasıp esin yani İLK TÜPÇÜ ÇOCUĞUMUZU...........

Çok sağol canım ama ağlama yaaa bende ağlarım şimdi valla zaten hazır bekliyor gözyaşlarım ağlatma beni kaçıncı günüdesin canım ? Ağrılar normal bende de olsu hala da var kasıklarımda batma hissediyorum

Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah meleğim diğer kardeşlerini de çağırır hepiniz peşpeşe hamile haberleri verirsiniz

kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...

oh ohh maşallah ,yeterki döllensinler genelde bölünüyorlar...sende 5.güne gidersin cnm..bence pzt.transfer yapılacak sana...inşallah hayır haberlerle dönersin sende..

selam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))

siz en azından annenle bakışıyorsunuz..ben koltuklara bakıyorum bugun:)))) eşim cmt.den beri izinliydi ama bugun işe başladı çok sıkıldım bende...senin kaçıncı günündü???

gonal-f i ilk tedavimde kullandım rahat bi iğne yani öle yan etkisi falan olmuyor çok..

olmaz mı ya o kadar hormon alıyoruz onlara sorsan herşey normal hiç bir yan etkisi yok ilaçların...

genelde hep oluyormuş kasık sancısı,bende neden yokk( ağlicm amaaaaaa

breshka canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
egunal inşallah herşey yolunda gider canım Allah kalbine göre versin

ya arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum ama bu sabah 10. günüm idrar testi yaptım negatif silik bir çizgi bile yok bildiğimiz negatif yani pazartesi hala pozitif çıkma şansım varmı ki Allahım sabır ver 3. denemem de hüsranla sonuçlandı sanırım

Canım teşekkür ederim Allah razı olsun ama sen niye idrar testi yaptın ki onlarda hemen çıkmıyor düşün kanda baktırdığında 20 günlük falan oluyor acele etme bence yada git kan testi yaptır ben 11.günün akşamında kan testi yaptım

normalde kan testi testi günüm pazar günüydü pazartesiyi belkicem artık

var tabikide canım..sen moralini bozma..nerde okursan oku hep ole oluyo..ıdrar da negatıf oluyo..

canım hemen strese sokma ama kendini... idrarda çıkmıyorki herkeste normalde bile adetin gecikince yapıyorlar çıkmıyor bizde çıkmaz hayatım. çok işkillendin mi yaparsın kan testi hayatım benim 9. gnde kanda çıkmıştı son tedavimde gebelik. ne olur üzme kendini hemen ama

normal canım oalbilir hatta lekelenme bile olabilir korkma

şeytan dürtüyo insanı git test yap diye yaptım ve gördüm negatifi her zamanki gibi

canım boşuna kendini strese sokma...ben burda o kadar çok kişide gördümki idrarda negatif çıkıpta kanda pozitif çıkan...hatta biri vardı kanda 150 küsür bir değeri vardı,sırf saklamak için idrar testi yaptı (kanda baktıktan sonra) negatif çıktı şok olmuştu..ben zaten bu uyarılardan sonra kesinlikle idrar testi yapmayı düşünmüyorum

Çok sağoll gülüüümmmm..Bizi bizden başka kimse anlamıyor valla...Çoook tedirginim,inşş... sizler gibi hayırlı haberler verebilirim..

canım senin adına çok sevindim inşallah bizlerde aynı duyguy yaşarız

canım dozun çok fazla ben puragon 175 aldım 175 olmasına rağmen bendede şikayetler oldu

inşallah pazartesi yüzüm güler

inşallah canım dualarım bütün bekleyen arkadaşlarım için inşallah hepiniz pozitif sonuçlar getirirsiniz
P.tesi inşallah sende hamileyim dersin canımmm
bende 1-2 saate ikinci testimi yaptırmaya gideceğim dua edin teyzeleri meleğim için değerimiz artımış olsun

ben de inşallah o arkadaş gibi pazartesi kanda görürüm pozitifi hayırlısı ile

hadi bakalım tekrar sevindir bizi inşallah taze anne

kanda baksaydın belki sansın yok derdik ama idrarda çok çok erken umudunu kesinlikle kırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…