hadi inş. hepsi 1.kalite olurlar
benım dondurmak için kalmadı eğer tutmazsa 5.defa sil baştan umarım bir daha yaşamam
oyy oyyy maşallahh..
inşallah hepsi bebiş olur..
maşallah canımmmmm
İnşallah hepsi 1.kalite olurlar
ohhhh ohhhhhhhhhhhhh yandan yandannnnnnn maşalalhhhhhhh canım benimm ne güzzel bi haber bu :) inşallah hepsi 1.kalite olur tatlımmmm
allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın bende bekleyiş içindeyim forma yeni katıldım benimde trasferin 11 günü ama dayanamıyorum sabırsızlanıyorum
kuzum sabah sabah mahvettin beni...
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...
çok haklısınız ben bugünde sonuçlarımı alayım ona göre yazayım diyordum ama önce nesrin beni yakaladı sonra da Carmenn :26: yanlış anlaşılmak da istemedim zaten çok sulu göz oldum herşeye ağlıyorum önce mahpeyker sonra tanem negatif haber verince onları da üzmek istemedim biliyorum onlarda en az benim kadar sevinecekler ama ne bileyim ufak da olsa bi burukluk yaşamasınlar istedim
Canımmmm çok teşekkür ederim ... dün senin haberi alınca inan senin kadar metanetli davranamadım çok üzüldüm çok ağladım ondan sonra böyle bi haber verirsem sende üzülebilirsin diye düşündüm affet beniAma inanıyorum sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamanda meleğin sana gelecek hepiniz dualarımdasınız bu zorluğu ancak çeken bilir Rabbim en kısa zamanda herkese böyle mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah
kusura bakma casnım yaa gerçekten bende ilk okudum çok ağladım ama bizlere büyük umut..en ummadığımız zamanda bile rabbim bize mucizelerini gönderebileceğini unutmamalıyız..
bu arada maaşlaah yumoşlar toplanmışş çok iyi sayın..inşallah hepsi 1. sınıf kalite olur..güzel haberlerini bekliyoruz..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
canım çok sağol..inşallah bu kez tutar ve 5.defa bu süreci yaşamazsın...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...miss kokularını duyabilmek için neler yaşıyoruz...
canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...güzel başladı sonuda güzel olur inşallah...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın...hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
çok haklısınız ben bugünde sonuçlarımı alayım ona göre yazayım diyordum ama önce nesrin beni yakaladı sonra da Carmenn :26: yanlış anlaşılmak da istemedim zaten çok sulu göz oldum herşeye ağlıyorum önce mahpeyker sonra tanem negatif haber verince onları da üzmek istemedim biliyorum onlarda en az benim kadar sevinecekler ama ne bileyim ufak da olsa bi burukluk yaşamasınlar istedim
Canımmmm çok teşekkür ederim ... dün senin haberi alınca inan senin kadar metanetli davranamadım çok üzüldüm çok ağladım ondan sonra böyle bi haber verirsem sende üzülebilirsin diye düşündüm affet beniAma inanıyorum sen böyle güçlü olduğun sürece en kısa zamanda meleğin sana gelecek hepiniz dualarımdasınız bu zorluğu ancak çeken bilir Rabbim en kısa zamanda herkese böyle mutlu haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah
egunalcım her zaman giremiyorum evde olmadığım için hemen cvp verip çıkıyorum o yüzden geçte olsa yazayım istedim
inşlh yumoşların döllenir hepsi birden ve süper kaliteli olurda seni fazla uğraştırmaz :) çok seviniyorum böle ii haberler aldığımda hadi bakalım sende bu tatlı ama bi o kadarda sıkıcı bekleyişe az kaldı inşlh...
canım benimm Rabbim inşallah sana da bi mucize yaşatır..
kız nesrinn breshka beni sıkı sıkı tembihledi söylememek için sen tutamamışsın amaşükür Allah ıma arkadaşımın çabalarını boş çıkarmadı oda mercimeğine kavuştu
kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...
selam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))
Canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ne diyeyimm..
Kızlar ben bu arada adet oldum bugün 2. günüm..Yarına randevu aldım...Sizden dua istiyorum noooooooooooluuuurrrrrr..Yarın başlıyorum nasibse hadi bismillahhhhhhhh..Dualarınızı eksik etmeyin bakalım kaç folikül var yada var mı???? Heyecanlıyım çokkkkk.Dün gece sabahladımmmmm..ağrım var çokkkk.Şakır şakıırrr adet görüyorum,umarım her şey yolundadıır yaaa..İğnelerimi eczaneden dün akşam kocişime getirttirdim..Kocaman kocaman kutular yaaa..Ben normalde iğneden falan korkmamda,niyeyse tırsssdım..Daha önce puregon kullanmıştım,onun kalemi vardı..Bu gonal-f şırınga şeklinde,menegon,cetrotide var offfffffff dua edin ne olur kaliteli yumoşlarım olsun..,
Sizi seviiiyorummmmm..Benim dualarım herkezle inanınnn...Yeni hamile haberleriyle topiğimiz şenlenicek inşşş....
ınsallah sende yarın dr guzel haberlerle doneceksın. hayırlı ugurlu olsun tedavın canım. dualarım senınle butun tedavıdekı arkadaslarımla. rabım ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmaz. herseyın hayırlısı olsun hakkımızda. ıgnelerden tırsma melegını dusun o zaman daha kolay oluyo hersey. ınsallah sende hamıleyım haberını vereceksın bu topıkten bıze. bol sanslar canım.
aaa bak öyle düşünme sakın inan psikoloji çok önemli belki daha öncede yazdım ama inan bana kendini motive etmede çok yardımcı oluyor ben transferden sonra her gün konuştum onunla biliyorumusun bak senin için çok bekledim çok çaba harcadım biliyorum içerdesin şuan nokta kadar bile olsan gördüm seni sende annen gibi inatçı ol ve üzme anneciğini dedim söz dinledi yavrum inşallah son anda vazgeçmezcanım4. günümdeyim.....kasıklarıma ince ince sancı oluyırrr aradaaa....aammmaa ben ümitsizimm yaaaaas.... emryolarımız istenilen kalitede değil çünküz.....ben öğretmenim 10 rapor aldım....
çok teşekkür ederim canımmm Amin darısı tüm bekleyenlere inşallahcanım tebrik ederim...rabbim kucağına almayıda nasib etsin..sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle kendine çok dikkat et
Amin canımmmm çok sağol dualarım sizlerle inanın inşallah en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsinsağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım,darısı bize inş.
çok sağol canım teşekkür ederim dualarımdasınız hepimiz hadi Bismillah herşey güzel gidecek inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ne diyeyimm..
Kızlar ben bu arada adet oldum bugün 2. günüm..Yarına randevu aldım...Sizden dua istiyorum noooooooooooluuuurrrrrr..Yarın başlıyorum nasibse hadi bismillahhhhhhhh..Dualarınızı eksik etmeyin bakalım kaç folikül var yada var mı???? Heyecanlıyım çokkkkk.Dün gece sabahladımmmmm..ağrım var çokkkk.Şakır şakıırrr adet görüyorum,umarım her şey yolundadıır yaaa..İğnelerimi eczaneden dün akşam kocişime getirttirdim..Kocaman kocaman kutular yaaa..Ben normalde iğneden falan korkmamda,niyeyse tırsssdım..Daha önce puregon kullanmıştım,onun kalemi vardı..Bu gonal-f şırınga şeklinde,menegon,cetrotide var offfffffff dua edin ne olur kaliteli yumoşlarım olsun..,
Sizi seviiiyorummmmm..Benim dualarım herkezle inanınnn...Yeni hamile haberleriyle topiğimiz şenlenicek inşşş....
cok guzel ır sayı bu ınsallah hepsı mukemmel kalıtededır. raım gonlundern gecenı versın canım. sende sona yaklaşıyorsun. yarında guızel haberlerını beklıyorum. ama emınım hersey cok gvuzel olacak Allahın ıznıyle masallah 41 kere
olsun hayatım meraklandırdığım için üzüldüm ama sebeplerini yazmıştım sen bana yardımcı oldun aslında .. ay ne güzel canım yaa inan bende diğer arkadaşlarımda bu haberi aldığımda çok sevindim seninde az kaldı inşallah Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarımın sonuçları pozitif olur canı gönülden diliyorum bunu sonra hepimiz aynı zamanda doğum yaparızcanım kusutra bakma sende once topıgımıze haberı verdıgım ıcın ama ınan cooook mutlu oldum ve dayanamayıp arkadaslaerıma yazdım cunku onlarda merak ettıler butun gun.rabbım ınsallah tamamına erdırır ve kucagına almak nasıp olur. ınan cok sevındım bende. sankı ben hamıle kalmıs gıı sevındım gecenın yarısında. ayrıca esım yatakta benı goremeyınce kalkıpbakmıs ben netın basında. yuzum guluyo ne oldu bu saatte senı gulduren dedı. senın hamıle oldugunu soledım. cok mutlu olduk. esım ınsallah bızde o gunlerı yasarız dedı. ınsallah rabım gormustur emeklerımızı. bu arada bızklere umut ısıgısın. beklemek ınan zor ve bu haberler bızı bıraz daha heyecanlandırıyo. bu arada sana 1 tanemı embrıyo konmustu ve kacıncı gun emrıyosudu.
breshka tebrik ederim allah sağlıkla kavuştursun..
ilk tüp bebeği sanırım topiğin, hepimize umut oldun..
Nesrincim çoook sağol valla..Biraz gaza ve desteğe ihtiyacım vaarr duyruuuluuuur kızlllaaarrrrr..Ağlak bir durumdayım dua edip duruyorum ağlayasım var sürekliiii....İnnşş canım hep birlikte...Seninde geri sayımını heyecanla takipteyim güzelimm...Hayırlı eylesin Rabbimmm.. O ol derse olucak innşşşş..
Nesrincim çoook sağol valla..Biraz gaza ve desteğe ihtiyacım vaarr duyruuuluuuur kızlllaaarrrrr..Ağlak bir durumdayım dua edip duruyorum ağlayasım var sürekliiii....İnnşş canım hep birlikte...Seninde geri sayımını heyecanla takipteyim güzelimm...Hayırlı eylesin Rabbimmm.. O ol derse olucak innşşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?