2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi inş. hepsi 1.kalite olurlar
benım dondurmak için kalmadı eğer tutmazsa 5.defa sil baştan umarım bir daha yaşamam

canım çok sağol..inşallah bu kez tutar ve 5.defa bu süreci yaşamazsın...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...miss kokularını duyabilmek için neler yaşıyoruz...

oyy oyyy maşallahh..
inşallah hepsi bebiş olur..

maşallah canımmmmm
İnşallah hepsi 1.kalite olurlar

ohhhh ohhhhhhhhhhhhh yandan yandannnnnnn maşalalhhhhhhh canım benimm ne güzzel bi haber bu :) inşallah hepsi 1.kalite olur tatlımmmm

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için...güzel başladı sonuda güzel olur inşallah...ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın...hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın bende bekleyiş içindeyim forma yeni katıldım benimde trasferin 11 günü ama dayanamıyorum sabırsızlanıyorum

sen bitirmişsin canım yaaa...inşallah pozitif sonucunu alırız...

kuzum sabah sabah mahvettin beni...

kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...

kusura bakma casnım yaa gerçekten bende ilk okudum çok ağladım ama bizlere büyük umut..en ummadığımız zamanda bile rabbim bize mucizelerini gönderebileceğini unutmamalıyız..

bu arada maaşlaah yumoşlar toplanmışş çok iyi sayın..inşallah hepsi 1. sınıf kalite olur..güzel haberlerini bekliyoruz..

canım tebrik ederim...rabbim kucağına almayıda nasib etsin..sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle kendine çok dikkat et

canım hikaye çok etkiledi beni insanlar neler yaşıyor halimize şükretmek gerekiyor...bu arada teşekkür ediyorum şekerim...inşallah yarın kalitelerini de öğrendikten sonra güzel haberler veririm...

egunalcım her zaman giremiyorum evde olmadığım için hemen cvp verip çıkıyorum o yüzden geçte olsa yazayım istedim
inşlh yumoşların döllenir hepsi birden ve süper kaliteli olurda seni fazla uğraştırmaz :) çok seviniyorum böle ii haberler aldığımda hadi bakalım sende bu tatlı ama bi o kadarda sıkıcı bekleyişe az kaldı inşlh...

sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım,darısı bize inş.

evde olmadığını biliyorum canım...bende bekleyiş dönemine girmeyi bir an önce istiyorum...az kaldı inşallah yarın transfer günüm belli olur...her aşaması insanı yoruyor...

Canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ne diyeyimm..

Kızlar ben bu arada adet oldum bugün 2. günüm..Yarına randevu aldım...Sizden dua istiyorum noooooooooooluuuurrrrrr..Yarın başlıyorum nasibse hadi bismillahhhhhhhh..Dualarınızı eksik etmeyin bakalım kaç folikül var yada var mı???? Heyecanlıyım çokkkkk.Dün gece sabahladımmmmm..ağrım var çokkkk.Şakır şakıırrr adet görüyorum,umarım her şey yolundadıır yaaa..İğnelerimi eczaneden dün akşam kocişime getirttirdim..Kocaman kocaman kutular yaaa..Ben normalde iğneden falan korkmamda,niyeyse tırsssdım..Daha önce puregon kullanmıştım,onun kalemi vardı..Bu gonal-f şırınga şeklinde,menegon,cetrotide var offfffffff dua edin ne olur kaliteli yumoşlarım olsun..,

Sizi seviiiyorummmmm..Benim dualarım herkezle inanınnn...Yeni hamile haberleriyle topiğimiz şenlenicek inşşş....

mercımegın annesı ben bılemedım kı breskanın sana soyleme dedıgını utandım sımdı. gece uyku tutmayınca bı bakayım dedım ve breskanın hamıle haberını ogrenınce dayanamadım yazdım hemen. sende mercımegıne ıyı bak canım. bol bol konus onunla: rabbım bu guzel gunde ınsallah bızlerede nasıp eder bu duyguyu.

canım kusutra bakma sende once topıgımıze haberı verdıgım ıcın ama ınan cooook mutlu oldum ve dayanamayıp arkadaslaerıma yazdım cunku onlarda merak ettıler butun gun. rabbım ınsallah tamamına erdırır ve kucagına almak nasıp olur. ınan cok sevındım bende. sankı ben hamıle kalmıs gıı sevındım gecenın yarısında. ayrıca esım yatakta benı goremeyınce kalkıpbakmıs ben netın basında. yuzum guluyo ne oldu bu saatte senı gulduren dedı. senın hamıle oldugunu soledım. cok mutlu olduk. esım ınsallah bızde o gunlerı yasarız dedı. ınsallah rabım gormustur emeklerımızı. bu arada bızklere umut ısıgısın. beklemek ınan zor ve bu haberler bızı bıraz daha heyecanlandırıyo. bu arada sana 1 tanemı embrıyo konmustu ve kacıncı gun emrıyosudu.

kızlarrrr...dün opu da 19 yumoşum toplanmıştı bugün haber aldım 12 tanesi döllenmiş...yarın kalite durumlarını öğrenecem...inşallah herşey böyle güzel gider...

cok guzel ır sayı bu ınsallah hepsı mukemmel kalıtededır. raım gonlundern gecenı versın canım. sende sona yaklaşıyorsun. yarında guızel haberlerını beklıyorum. ama emınım hersey cok gvuzel olacak Allahın ıznıyle masallah 41 kere.

selam kızlarrr.... zaman geçmiyorrr yaaaa
yat yat otur oturrr,..
annemle birbirimize bakıyoruzzz:)))

aynen valla zaman gecmıyor. bugun ayaklamndım artık cunku cok sıkıldım. evı topladım bıraz esım ıs gorusmesıne gıttı akşama kadar yanlızım. artık bıraz net bıraz yat derken akşam olur herhalde. cok acayıp bır duygu ya. sureklı elım karnımda gezıyorum valla. orda oldugunu hıssetmek ıstıyorum. ınsallah benımlesındır melegım.

ınsallah sende yarın dr guzel haberlerle doneceksın. hayırlı ugurlu olsun tedavın canım. dualarım senınle butun tedavıdekı arkadaslarımla. rabım ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmaz. herseyın hayırlısı olsun hakkımızda. ıgnelerden tırsma melegını dusun o zaman daha kolay oluyo hersey.ınsallah sende hamıleyım haberını vereceksın bu topıkten bıze. bol sanslar canım.

Nesrincim çoook sağol valla..Biraz gaza ve desteğe ihtiyacım vaarr duyruuuluuuur kızlllaaarrrrr..Ağlak bir durumdayım dua edip duruyorum ağlayasım var sürekliiii....İnnşş canım hep birlikte...Seninde geri sayımını heyecanla takipteyim güzelimm...Hayırlı eylesin Rabbimmm.. O ol derse olucak innşşşş..

kızlar göbikten iğnelerin 6.günündeyim bugün
2 gündür hafif şişkinlik ve göğüs daralması var. midem de bulanıyo sabahları
dr.u aradım
bulantı şişkinlik olur ama daha erken dedi
göğüs daralması yapmaz bizim ilaçlar bi dahiliyeciye git dedi
fırsatım yok gitmedim zaten saçma da geldi, ilaçlardan olduğu çok belli
böyle bişey yaşayan var mı aranızda

puregon 200 dü, 300 e çıkardı, ondan sonra başladı bende şikayetler

breshka tebrik ederim allah sağlıkla kavuştursun..
ilk tüp bebeği sanırım topiğin, hepimize umut oldun..

canım4. günümdeyim.....kasıklarıma ince ince sancı oluyırrr aradaaa....aammmaa ben ümitsizimm yaaaaas.... emryolarımız istenilen kalitede değil çünküz.....ben öğretmenim 10 rapor aldım....
aaa bak öyle düşünme sakın inan psikoloji çok önemli belki daha öncede yazdım ama inan bana kendini motive etmede çok yardımcı oluyor ben transferden sonra her gün konuştum onunla biliyorumusun bak senin için çok bekledim çok çaba harcadım biliyorum içerdesin şuan nokta kadar bile olsan gördüm seni sende annen gibi inatçı ol ve üzme anneciğini dedim söz dinledi yavrum inşallah son anda vazgeçmez

canım tebrik ederim...rabbim kucağına almayıda nasib etsin..sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle kendine çok dikkat et
çok teşekkür ederim canımmm Amin darısı tüm bekleyenlere inşallah

sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım,darısı bize inş.
Amin canımmmm çok sağol dualarım sizlerle inanın inşallah en kısa sürede Rabbim sizlere de nasip etsin

çok sağol canım teşekkür ederim dualarımdasınız hepimiz hadi Bismillah herşey güzel gidecek inşallah

evet canım sayı güzel ama bakalım yarın kaç tanesi yoluna devam ediyor olacak tabi bi de kalite durumu var...sürekli bişeyleri bekleyip duruyoruz...sonu güzel olur inşallahhh...ayrıca güzel dileklerin için çok sağol kuzum...

yaff kızlar neler oluyor çok atlamış yine sayfa okuyamadımmm biri banada sölesinnnnnnnnn neyi kutluyoruzzz.. kimden güzel haber varrr kafam karıştı anam

olsun hayatım meraklandırdığım için üzüldüm ama sebeplerini yazmıştım sen bana yardımcı oldun aslında .. ay ne güzel canım yaa inan bende diğer arkadaşlarımda bu haberi aldığımda çok sevindim seninde az kaldı inşallah Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarımın sonuçları pozitif olur canı gönülden diliyorum bunu sonra hepimiz aynı zamanda doğum yaparız benim 1 tane embriyo verildi canım 3.gün embriyosuydu ve ilk denememdi çok şükür Rabbim başka denemeye gerek kalmadı

breshka tebrik ederim allah sağlıkla kavuştursun..
ilk tüp bebeği sanırım topiğin, hepimize umut oldun..

Çok sağol canım hülyam hariç (onun normal yoldan oldu )evet topicin ilk bebeği benden
inşallah hepiniz teker teker arkamdan geleceksiniz inanıyorum buna Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:

sen yeterkı gaz ıste canım gazz verırız bız sana. ayrıca duygusal olman cok normal bende herseye aglar olmustum tedavı baslangıcında. ama hersey yoluna gırdıkce sabırsızlanıyorsun. suan tek ıhtıyacımız olan sey dua. rabım dualarımızı kabul eder ınsallah. evet 8 gun kaldı gerı sayıma. hayırlısı ne ıse o olsun hakkımızda.

canım ALLAH yolunu açık etsin...sorunsuz,sağlıklı ve bebekli bir süreç nasip etsin rabbim...başlarken hepimizin tereddütleri oluyor...doktorlardan ne kadar olumlu şeyler duysakta hep önce kötü olabilecekleri içimizden geçiriyoruz...emin ol senin bu yaşadıklarını çoğumuz yaşadık hala da yaşıyoruz...duygusal olman çok normal...bende iğneleri elime alınca bunlar nasıl bitecek,acaba işe yarayacakmı vs...bir sürü sorular insanın beynini kemiriyor...bir gün çok iyi bir gün umutsuz olabiliyorsun çünkü alacağın sonucu bilmiyorsun...bu gel gitleri daha çok yaşayacaksın ama en önemlisi güçlü durabilmek çünkü herşey bebek için...

kıslarrr
geçenlerde bır arkadaşta crıone jel var istersenız gonderebılırım demişti..
kimdi acabaa :26::26:

breshka canım cok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsin inşLLh.ya ben böle herseye ağlar oldum nedendir bilinmez iki güdür astayım.transferden sonra bişeyim yoktu ama bugün adet sancısı gibi agrım oluyo bu normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…