kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mercimeğimmmmmmmmmmmm 6 haftalıkmışşşşşşşşşş bugün başka doktordaydım o kadaın becerememiş... ayrıcaaaaaaaaaaa mercimeğiminnnnnnn kalp atışalrınıda gördük çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
resmini koyayım mııııı sizeeeeeeeee
Gercektenmi cooooooooooooooook sevindim Allah kucağına almak ve güzel günlerde büyütmek nasip etsin süper yaaaaaaaa tabii koy resmini
Aynen öyle cümlemize benim tedavi yazın olacaktı adete göre ayarladım hava degisiminden adet bile olamadım 1ay kaldım olmadı nasip değilmiş geri dönmek zorunda kaldık şimdide doktorum gitmiş yeni doktor a gececem bakalım belki burda baslar öyle giderim zaten reçetemi vermişlerdi hersey adetime bağlı benim strese girdimi gelmiyor sınır oluyorum suan ben sadece fobil 8 Mg kullanıyorum bizim kaderimizdede bu varnız herseyin hayırlısı bakalım bence sakın tedaviye gir rahat ol stres yapmadan yani
valla cnmm ben bısey anlamdım zaten bız arastrma hastanesıne gıdıoruzz rapor cıkartmak ıcın suan ıcın herşeyı ozelde yapamayız cnku ben gereken testlerı yaptırdım esımde olee onda azospermı cıktı iştee smdı rapor cıksın dıe beklıoruz...kımse bıze bısey demedı ne bıcım ıs anlamadımm..burda okuyarak bılgı sahıbı oldum bazı konularda daa..kımseyede soylemedık bu durumuesım oğrenılsın istemıyor cnku..bnde burdan derdımı paylasayım dedımm...
evetttttt resım ısterızz..
hayırlısı olsun hepimiz için canımm..umarım herşey gönlümüzce olur :)
Gercektenmi cooooooooooooooook sevindim Allah kucağına almak ve güzel günlerde büyütmek nasip etsin süper yaaaaaaaa tabii koy resmini
saolasın canımmmm tabi sen benim hikayemi bilmiosunn.. ben bu topiğin sahibiyim :) bu ay tüp bebek yaptırcaktım ama kendiliğimden hamile kaldımm
bugün de gittik işte mercimeğim büyümüş çok şükür :)
şimdi büyük yuvarlak olan kesesi küçük yuvarlak da mercimeğimMAŞALLAH demeyi unutmayalımm lütfenn
saolasın canımmmm tabi sen benim hikayemi bilmiosunn.. ben bu topiğin sahibiyim :) bu ay tüp bebek yaptırcaktım ama kendiliğimden hamile kaldımm
şimdi büyük yuvarlak olan kesesi küçük yuvarlak da mercimeğimMAŞALLAH demeyi unutmayalımm lütfenn
inanmıyorum ne kadar net çıkmış... canım karındanmı muayene oldun...
çok net çıkmış..
mercimekte tam mercimek miş. :) allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin mis kokulunu.içim bi hoşşş oldu valla.
saolasın teyzesi darısı başınızaaaaaaaaaa inşallah :)
alttan muayene oldum bu sefer canım... çok şükür Allah ımaaaaaaaaaa MAŞALLAH demeyi unutmayalımmmmmmmmmmmmmm
aynen canım hakkat tam mercimekaminnnnnnnnnnnnnnn inşallah sağlıklaaaaaaa darısı başınıza canım MAŞALLAHHHHHH demeyi unutmayalımmmm
Maşallah çok net çıkmışsenin için yimese çok sevindim
nazarlığımı eksik etmem
yetermi
Massalllahçok sevindim tekrar hayırlı olsun canım benim resimde çok net çıkmış maşallah
yaaaaaaaaaa ben nazar boncuğu istemeddimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallahhhhhhhhhhhhh deyinn diyorummm
nysee çok saolun canlarım darısı başınıza inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?