maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh
maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh
amin canımmmmm....[
saolasın canımmmm tabi sen benim hikayemi bilmiosunn.. ben bu topiğin sahibiyim :) bu ay tüp bebek yaptırcaktım ama kendiliğimden hamile kaldımm
bugün de gittik işte mercimeğim büyümüş çok şükür :)
şimdi büyük yuvarlak olan kesesi küçük yuvarlak da mercimeğimMAŞALLAH demeyi unutmayalımm lütfenn
az önce hastaneyle görüştüm...döllenen 12 yumurtam 1.kalite olarak devam ediyormuş...yarın transferim yapılacakmışşş...
kızlarrr pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum....mutlaka çıkarrrrr... dayanamAYACAĞIM...................:26:
merhaba hanımlar ben de umut tüp bebek merkezinde ulun beyle tedaviye başlamıştım iki ay önce.
Eşim de yok denecek kadar az sperm bende de troid rahatsızlığı var.geçen ay opu işmenine yakın bir zamanda vajinal muayenede doktorum rahmimdeki perdeyi farketti. perdeyi histeroskopi işlemiyle almamız gerektiğini ve tedaviyi ertelememizi söyledi. 14 tanem yumurtam oldu.sadece 4 tanesi döllendi. onlarda 3. gün embriyosuydu. sonra dondurdular.
histeroskopi ameliyatını bekliyorum. doktor adet olunca ara sana gün verelim dedi. 11 inde adet olmam gerekiyordu henüz olmadım, normalde şaşmaz adetim.
çok uzun tuttum ama histeroskopi operasyonu geçiren varmı aranızda, zor bir işlem mi?
merhaba hanımlar bende aralıgın 3 ü yada 4 ü gibi adet göreceğimi düşünerek( şaşmaz) hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayanlardan olacağım inşallah bahçeci kliniğinde dr.ali enver kurt ile.çok şükür benim bir sorunum yok,eşimde 2 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu şu anda sıkıntımız hareketimiz .5 yıllık evliyiz 4,5 sene verilen emeklerimiz var .2 aşılama gerçekleştirdik izmirde olmadı.bizde araştırdık sorduk soruşturduk 5 yıl önce evlenerek ayrıldığım istanbulda bu kliniği ve doktorumuzu bulduk başladık allahın izniyle.içim rahat ,olsun diye çok istiyoruz artık inşallah allahın izniyle rabbim bu yolda mücadele edenlerin kollarını boş bırakmayacaktır diyorum,bol şans herkese :)
saolasın canımmmm tabi sen benim hikayemi bilmiosunn.. ben bu topiğin sahibiyim :) bu ay tüp bebek yaptırcaktım ama kendiliğimden hamile kaldımm
şimdi büyük yuvarlak olan kesesi küçük yuvarlak da mercimeğimMAŞALLAH demeyi unutmayalımm lütfenn
31 yaşındayım eşim azospermi. umut tüp bebek merkezine gidiyorum . 10 kasımda ilk gittik sadece koruyucu ilaçlar verdi. eşimde sperm var mı diye bakacaklar . yumurtalıklar iii dedi başka bişi yok bu kadar
maşallah kız ne kadar net görünüyor allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
ayyy kız çok kıskandım seni
Doktorunuz kim bende umut tüp bebek merkezindeyim
hoşbuldukk canımm da burda herkes ne kadar yol katetmış bolee valla ben bısey bılmıyormusum meğerr bu konu ıle ılgılı :) nese büyüklerımm bana yol gosterır sanıyorumm daha 23 yasındayımmdaa :)
canım ekledım senı listeye...
hayırlı olsunn
kızlar enfeksiyon önemli bir sorun. antibiyotik kullanıyormusun canım doktorun vermiş olmalı enfeksion embriyonun gelişimini etkiliyor demişti bana doktorum
canım Maşallahhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı ansip etsin . Darısı hepimziin başınaa
doktorum ulun bey . yarın sperm analizi yapılacak bakalım inşallah bulurlar . nasip olursa ordayım yarın
ayyyy ben bu mercımegıııı yerımmm bıtırırımmm ya masallah ne de guzel goruntu vermıs annesıne masallah 41 kere masallah.canım benım ınan gormek bıle fazlasıyla mutlu ettı benı. ınsallah hep boyle guzel goder hersey veee kucagına almayı da nasıp eder rabım mıs kokulunu.
gecmısı okuyamadım. egunal dan bı gelısme var mı?
dualarımız kabul oldu çok şükürrr...maaşallahhh..yarın savaşçılarınıda sağ salim alırsın inşallah...
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..umarım pozitifle gelirsin..
arkadaş hsg(rahim filmi) ile karıştırmış..anesteziyle yapılcaksa hiç bişey anlamazsın endişe etme..şanslısın perdeyi farketmişler..perde olayı tutunmayı engeller...
canım hoşgeldin aramıza....inşallah seninde bu tedavinde kucağın dolar....
41 kere maaşallahhhhhhh
isminin hakkını vermiş..tam mercimek...
maşallah kız ne kadar net görünüyor allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
ayyy kız çok kıskandım seni
Hayırlı olsun nekadar güzel birşey buuuuuuu
Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah
maşallah allahım esirgesin sizi
canım yaşa da bakmıyor ben 29yasımdayken öğrendim acı gerçekleri ...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz sen aklına ne takılırsa sor çünkü hangi dr.a gitsen aynı isteğin şekilde aydınlatmıyorlar yoğunluktann
41 kere maşallah,allah nazardan saklasın hülyammm.yanlız bizim mercimek fındık olmuş biraz maşallah...:)
kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?