2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh
maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhh

amin canımmmmm....[

ayyy çok saolasınnn canımmm benimmm Allah razı olsunnnnnnnnnnn

ayyyy ben bu mercımegıııı yerımmm bıtırırımmm ya masallah ne de guzel goruntu vermıs annesıne masallah 41 kere masallah. canım benım ınan gormek bıle fazlasıyla mutlu ettı benı. ınsallah hep boyle guzel goder hersey veee kucagına almayı da nasıp eder rabım mıs kokulunu.

gecmısı okuyamadım. egunal dan bı gelısme var mı?

az önce hastaneyle görüştüm...döllenen 12 yumurtam 1.kalite olarak devam ediyormuş...yarın transferim yapılacakmışşş...

dualarımız kabul oldu çok şükürrr...maaşallahhh..yarın savaşçılarınıda sağ salim alırsın inşallah...

kızlarrr pazartesi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum....mutlaka çıkarrrrr... dayanamAYACAĞIM...................:26:

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..umarım pozitifle gelirsin..

arkadaş hsg(rahim filmi) ile karıştırmış..anesteziyle yapılcaksa hiç bişey anlamazsın endişe etme..şanslısın perdeyi farketmişler..perde olayı tutunmayı engeller...

canım hoşgeldin aramıza....inşallah seninde bu tedavinde kucağın dolar....

41 kere maaşallahhhhhhh
isminin hakkını vermiş..tam mercimek...

maşallah kız ne kadar net görünüyor allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

ayyy kız çok kıskandım seni

31 yaşındayım eşim azospermi. umut tüp bebek merkezine gidiyorum . 10 kasımda ilk gittik sadece koruyucu ilaçlar verdi. eşimde sperm var mı diye bakacaklar . yumurtalıklar iii dedi başka bişi yok bu kadar

Doktorunuz kim bende umut tüp bebek merkezindeyim

Hayırlı olsun nekadar güzel birşey buuuuuuu

Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah

Son düzenleme:

maşallah allahım esirgesin sizi

hoşbuldukk canımm da burda herkes ne kadar yol katetmış bolee valla ben bısey bılmıyormusum meğerr bu konu ıle ılgılı :) nese büyüklerımm bana yol gosterır sanıyorumm daha 23 yasındayımmdaa :)

canım yaşa da bakmıyor ben 29yasımdayken öğrendim acı gerçekleri ...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz sen aklına ne takılırsa sor çünkü hangi dr.a gitsen aynı isteğin şekilde aydınlatmıyorlar yoğunluktann

41 kere maşallah,allah nazardan saklasın hülyammm.yanlız bizim mercimek fındık olmuş biraz maşallah...:)

görüyor musunuz papatyada piyasada yok...sonucu öğrenen arkadaslar 2 dk.girip haber verin ya valla merak ediyoruz....
inşallahta poz.tirde tebrikleri kabul etmekten vakit bulamamışıtır...

geçmişte öyle bir enfeksiyon geçirmişim ve tüplerim hasar görmüş.tüpler tıkalı değilmiş ama işlevinde azalma olmuş doktorun söylediği.üç aşılamanında tutmamasının nedeni buymuş.:44:ve ben o rahim filmiyle şimdiye kadar 4 doktora gittim ve hiçbiri bundan bahsetmemiştihep bekle sebepsiz infertilite dediler .bu doktorda bunlardan bahsetti.rezervlerim eskiye oranla %40 azalmış bi an önce tedaviye başla dedi.bi anda başladık.pişman olmayız inşallah.çok karışık bir durumdayım ne düşünceğimi bilmiyorumm:18:

Ben iğneleri kendim yapamıyorum. Hastanede yaptırıyorum. İğnenin açısı önemliymiş. doğrıu yapılmazsa bir takım şikayetlere yol açıyormuş. Seninki ondan değildir umarım..

maşallah kız ne kadar net görünüyor allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

ayyy kız çok kıskandım seni

Hayırlı olsun nekadar güzel birşey buuuuuuu

Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip eder inşallah

maşallah allahım esirgesin sizi

çok teşekkür ederiz teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah razıı olsunn sizlerdenn inşallahhhhhhhh tez zamanda sağlıkla hayırla sizede nasip olacak bu muhteşem duyguuyuuuuuu

dualarımdasınız hepiniz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh

bu arada kızlar bnde bugün ulun beye gittim hem teşekkür amaçlı hmde kontrol için çikolata aldım gittim çok sevindi kendiliğinden gelmesine ... gerçekten çok ii bi doktor inşallah eli sizede uğurlu gelecektir

önce mşlh :) ben sana ne demiştim beni dinle bak gördünmü kaç haftalıkmış ve kalbi şanslıysan duyarsın bile dedim demi :)
bak gör diğer sölediğimdede yanılmıycam :))

kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti 6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((

Bu belirtilerin iyi seylere alamet oldugunu biliyorsun insallah canim 2 cocuk dogurmus bir kadin olaraktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…