bende merak ettim yaaaa inşallah kötü bir sonuç almamaıştır.kızlar papatyamdan haber varmı ben göremedim sonucunu yazmadı daha heralde ayyy merak beni deli edio.......:18:
kesinikle bırakmalısın canım çok zararlı.Kızlar benim merak ettiğim bır konuda sıgara..
ben ilk denememde transferden sonra bırakmıştım..mesela aralık gıbı dondurulmuş transferım olucak ama bırakmadım sıgarayı..
aranızda kullananm varmı
kızlarr bende aranıza katıldımm.... :) bısey sorucamm bızde esmle tup bebek merkezıne gıdıp basvuruda bulunucaz ama ben bızı nelerın beklediğini çok fazla bilmiorumm kafam iyicee karıştı yaabızde kı sorun esımde hiç sperm bulunamadıı bılıyorum kı uzun bır surec beklıyor bızııı
canım strese girme bulunur mutlaka çok ilerledi tıp. Rabbim dilesin yeterki bol şansya arkdaşlar ben bişey daha sorucammm benım eşimde azospermi varya tese ameliyatı sonrasında da hıc sperm bulunamazsa tup bebektemi yaptıramayacağızz???
Maşallahhh 41 kere canımmmmm Rabbim hepimize tez zamanda inşallahh. Allah hayırlı ömür versinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mercimeğimmmmmmmmmmmm 6 haftalıkmışşşşşşşşşş bugün başka doktordaydım o kadaın becerememiş... ayrıcaaaaaaaaaaa mercimeğiminnnnnnn kalp atışalrınıda gördük çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
resmini koyayım mııııı sizeeeeeeeee
geçmişte öyle bir enfeksiyon geçirmişim ve tüplerim hasar görmüş.tüpler tıkalı değilmiş ama işlevinde azalma olmuş doktorun söylediği.üç aşılamanında tutmamasının nedeni buymuş.:44:ve ben o rahim filmiyle şimdiye kadar 4 doktora gittim ve hiçbiri bundan bahsetmemiştihep bekle sebepsiz infertilite dediler .bu doktorda bunlardan bahsetti.rezervlerim eskiye oranla %40 azalmış bi an önce tedaviye başla dedi.bi anda başladık.pişman olmayız inşallah.çok karışık bir durumdayım ne düşünceğimi bilmiyorumm:18:
kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((
canım benim göğüslerimde de acı var.... kasıklarımda daa hafif ağrı var ara ara regl ağrısı gibi oluyor.....çok hafif amaa....bilmiyorumm yyaaa
annem bebek yeleği örüyor giderken sana bırakayım dedii... bende dedim ki napcam o yeleği.... anlayacağınız bende hiçç olmayacakmış gibib bir his varr... bu birazda ilk denemem negatif olduğundan diye düşünüyorum......of offffff
birde ben bir progestan kullanıyorum vajinal alıyorum.. . bu ilaç bende acayip kaşıntı yapıyor geçen sewferde aynısı olmuştu.....annemle deliye bağladık yaaa..sabah kahvaltııı sırasında müge anlı izliyoruzzz... sonraaa moda yarışmaları.. ikindide esranın programı eşliğinde tekrar yemek... haberlerr arkasından dizi ile birlikte çay keyfi.....sonra yatışş.... 5 gündür aynııı:))))))))annemi çok seviyorum..............
ohh sefanız olsun :))))canım benim göğüslerimde de acı var.... kasıklarımda daa hafif ağrı var ara ara regl ağrısı gibi oluyor.....çok hafif amaa....bilmiyorumm yyaaa
annem bebek yeleği örüyor giderken sana bırakayım dedii... bende dedim ki napcam o yeleği.... anlayacağınız bende hiçç olmayacakmış gibib bir his varr... bu birazda ilk denemem negatif olduğundan diye düşünüyorum......of offffff
birde ben bir progestan kullanıyorum vajinal alıyorum.. . bu ilaç bende acayip kaşıntı yapıyor geçen sewferde aynısı olmuştu.....annemle deliye bağladık yaaa..sabah kahvaltııı sırasında müge anlı izliyoruzzz... sonraaa moda yarışmaları.. ikindide esranın programı eşliğinde tekrar yemek... haberlerr arkasından dizi ile birlikte çay keyfi.....sonra yatışş.... 5 gündür aynııı:))))))))annemi çok seviyorum..............
Bu belirtilerin iyi seylere alamet oldugunu biliyorsun insallah canim 2 cocuk dogurmus bir kadin olaraktan
kızlar merhaba bende çarşamba günü tedaviye başladım bu sefer hapla başlıcaz dedi doktorum salı günü yine kontrolümüz var ayy sizler yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsunuz beni şimdiden stres basıyor çok zor beklemek ya rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
merhaba herkese
yardıma ihtiyacım var.dün ilk transferim oldu. öncesindende kırıktım ama dün ve bugün çok ağır gribim. hapışırırken çok endişe duyuyorum.parol alıyorum ıhlamur bal limon ne içtiysem sanki daha da ağırlaşıyo. napıcamı bilemedim. bi sıkıntı olur mu acaba.
canım benim tüplerim tamamen tıkalıydı ve dçok iyi doktorladan tavsiye aldım benim gibi birkaç kişiden de örnekle gördüm. tüplerinde enfeksiyon ve sıvı varsa tüplerin alınması gerekiyor ben aldırdım taamen çok rahatım. Bana söylenen enfeksiyn embriyonun yaşamasını ve tutunmasını egelliyor. Doktorunla konuş sana izah eder zaten belki seninki o derece ileri değildir. ama sorman da fayda var çünki bazı doktorlar es geçiyor nasılsa bizler onlar için (bazıları için) müşteriyiz hemen olsun istemezler
Merhaba drdncim,merhaba herkese
yardıma ihtiyacım var.dün ilk transferim oldu. öncesindende kırıktım ama dün ve bugün çok ağır gribim. hapışırırken çok endişe duyuyorum.parol alıyorum ıhlamur bal limon ne içtiysem sanki daha da ağırlaşıyo. napıcamı bilemedim. bi sıkıntı olur mu acaba.
Merhaba sinemcim,kızlar merhaba bende çarşamba günü tedaviye başladım bu sefer hapla başlıcaz dedi doktorum salı günü yine kontrolümüz var ayy sizler yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsunuz beni şimdiden stres basıyor çok zor beklemek ya rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
ohh sefanız olsun :))))
ya valla 2 çocuktada veya diğer hamileliklerimdede hiç kasık böle bişey olmadı
koltuk altlarımda minacık bezeler var dokununca canım yanıyobu bi kere olmuştu ama hormonlara bağladım bi garibim yani
önce mşlh :) ben sana ne demiştim beni dinle bak gördünmü kaç haftalıkmış ve kalbi şanslıysan duyarsın bile dedim demi :)
bak gör diğer sölediğimdede yanılmıycam :))
Kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmmmm herkeseee mutlu ve pozitif geceeler...
Maşallahhh 41 kere canımmmmm Rabbim hepimize tez zamanda inşallahh. Allah hayırlı ömür versin
hee tamam sen bildin hepsiniiiiayol sonuncusunu da bilirsen sana bişi alcam söz
saolasın caımmm benimm Rabbim tez vakitte sağlıkla sizedde nasip edecektir inşallahhhhhhhhh
sen hayırlısıyla geçirde hamileliğini ben bişey istemem ama artık kadın doğum danışma hattı adıma şöle bi yer açcam :)) SORUN ANLATAYIM BİLİP SÖLÜYEYEİM DİE :)
canım yaşa da bakmıyor ben 29yasımdayken öğrendim acı gerçekleri ...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz sen aklına ne takılırsa sor çünkü hangi dr.a gitsen aynı isteğin şekilde aydınlatmıyorlar yoğunluktann
41 kere maşallah,allah nazardan saklasın hülyammm.yanlız bizim mercimek fındık olmuş biraz maşallah...:)
hoşgeldin canımm... walla herkez bu siteye bakmayın dıyo.. ama ben burdan çok şey ogrenıyorum..saolsun arkadaşlar herşeye cevap verıyolar...
araştırma hastanesı hangısı canım bende bı yandan dondurulmuş tedavısıne başlıcam bı yandan rapor için uraşıyorum..benımde tuplerım kapalı...
cnm bursada yasıyorum ben uludağ unv.tıp fakultesınden rapor almak için uğrasıyoruz herşey tamam da cvp beklıoruz ısteoff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?