canım benim tüplerimde küçükken geçirdiğim bir enfeksiyon nedeniyle kapandı...bende çok aldırmak istedim ama almıyolar öyle isteyince tüpleri...2 rahim filmi çektirdim tüplerimde sıvı birikmesi şişme olmadığında bir sorun teşkil etmiyormuş..sadece kapalı...öylece duruyorlar işte,takılıyolar kendi çaplarında...
geçmişte öyle bir enfeksiyon geçirmişim ve tüplerim hasar görmüş.tüpler tıkalı değilmiş ama işlevinde azalma olmuş doktorun söylediği.üç aşılamanında tutmamasının nedeni buymuş.:44:ve ben o rahim filmiyle şimdiye kadar 4 doktora gittim ve hiçbiri bundan bahsetmemiştihep bekle sebepsiz infertilite dediler .bu doktorda bunlardan bahsetti.rezervlerim eskiye oranla %40 azalmış bi an önce tedaviye başla dedi.bi anda başladık.pişman olmayız inşallah.çok karışık bir durumdayım ne düşünceğimi bilmiyorumm:18:
kendini çok dinleme,sızıda oluyor,gerginlikte hatta sona doğru bem göbeğim kocaman oluyor..birde daha 4 defa yaptım ama karın bölgemde kasılma ağrılar oluyo normal mi bu
kızlar nasılsınız ben giremiyorum fazla hala boludayım
bu gün sol kasıkta bi gariplik var yürürken bi gerginlik var sanki içerden bişey batıyo otururken çok rahatsız ediyo göğüslerimin acısı geçemedi gitti6. günüm bitiyo çok saldım ben kendimi yaaa ((
canım arkadaşalarım dün karnımda şişlik var acaba ohss mi oldum diyordum yanılmamışım...dün aşkam acile geldim ve hemen yatış verdiler...yumurtalıklarım aşırı uyarılmaktan kaynaklı büyümüş o da karnımda şişlik yapmış...ilk tahlil ve ultrason sonuçlarıma göre transferi iptal edebiliriz dediler düşünün bendeki yıkımı...bu arada durumumda iyi değil ama kendimi bıraktım transfer derdine düştüm...geceyi epey yoğun geçirdim sabah yine kan verdim...transfer saatim gelmişti ama ben olmayacağını düşündüğüm için öylece yatmış bunalım takılıyordum...hastane üzerime geliyordu sanki....veeee sonuçta bi baktım bi doktor gülden hanım hemen transfere embriyonuz sizi bekliyor dediiii...bende ne ağrı ne başka bişi kalmadı hemen operasyona aldılar ve bebeğim şu an benimle ...şu an hastanedeyim sanırım bi kaç gün gözetim altında tutmak için yatıracaklar...çok zor bir gecenin ardından ağrılarım olmasına rağmen iyiyim...geçmişi okuyamadım o yüzden neler yaptınız bilmiyorum ilk fırsatta döncem ben size...
malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
bendede aynısı oldu aşılama bile yaptılar eşimde sıkıntı vardı bana hiç yönelmediler ısrarla rahim filmi çekin dememe rağmen..sonra tüpümün birinini işlevinin yitirilmiş olduğunu ve hidrosalpenks old.öğrendik ben aldırdım tüpümü ve doğru karar verdiğime inanıyorum..çünkü şans eseri gebelik olsa bile bebek düşüyor genelde..
kendini çok dinleme,sızıda oluyor,gerginlikte hatta sona doğru bem göbeğim kocaman oluyor..
hayırlara vesile olsun bakalım:)
inanmıyorum ya bişe olmaz olmaz dedik bak görüyor musunnn,ama neyseki çok erken farkettin geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun...biraz araştırırsan ohss da gebelik şansı artıyor diye bi söylenti var...yanlış anlamadıysam inşallah seninde öle olur,dr.un demiştir ama tek tedavisi bol su ve sıvı cnm...
cnm ne diim ki çok üzüldüm ama kaçıncı gününde baktırmış oldun eğer 10.dan önceyse bi daha baktır pzt.derim...örneklerini .çok yaşadık çünkü
bende bu ay tedaviye başladım fsh yüksekliği nedeniyle. bugün 2. gün iğnelerimi vurundum. büyük heyecan var eşimde ve bende. tıp fakültesinde yaptırcam tüp bebeği. ilgi biraz az ama dr uma güveniyorum. bakalım kaç yumurta gelişecek.
şimdiye kadar çok üzdüm kendimi sıkıntıdan saçkıran oldu saçlarım döküldü. çok hassas bi ruh hali içindeydim. ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum. ve eğer tutmazsa kendimi üzmeyeceğime söz verdim. rabbim vermiyorsa vardır mutlaka bir sebebi. ve hayırlıysa eğer rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
hayırlı olsun canım tedavin. umarım son olur.
şu an belim feci ağrıyor acaba neden...adet mi oluyorum allahım hayır yaaa nolur olmimmmm...
canım ilaç almıyormusun ilaçlar adet olmaı engelliyor ama olmassınkiii
yoo ilaç kullanırken adet olanlar var bildiğim kadarıyla
oh oh sayı iyi inşallah hepsi döllenir ve kalitei embriyo olur canım sakin olbugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler
merhabalar.aralık ayında tüp bebek tedavisine gideceğim.. ama çok korkuyorum...bana yardımcı olucak biri varmı????
bugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler
ben yeni üyeyim kusura bakmayın yanlışım olursa idare edin:) inş.hayırlı haber alırsınız ...Ben aralık ayında düşünüyorum tüp bebek fakat çok korkuyorum bu sebeple sürekli kaçtım.aslında eşimde de bendede hiç problem yok ama çocuğumuz olmuyor.. tüp bebek tedavisinden korkuyorum.İğnelerin yan etkisi oluyormu?yumurta toplama işlemi zormu?hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ve tavsiye edermisiniz? tşk...
oh oh sayı iyi inşallah hepsi döllenir ve kalitei embriyo olur canım sakin ol
merhaba canım hoşgeldin haırlı olsun tedavin. hayırdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?