2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim haklısın ama ıkınma diyorlarya basınç yapmasın diye ne bilim hapşırmakta korkutuyo beni. ama haklısın tutunacağı varsa ömrü varsa benimledir zaten.

bendede aynısı oldu aşılama bile yaptılar eşimde sıkıntı vardı bana hiç yönelmediler ısrarla rahim filmi çekin dememe rağmen..sonra tüpümün birinini işlevinin yitirilmiş olduğunu ve hidrosalpenks old.öğrendik ben aldırdım tüpümü ve doğru karar verdiğime inanıyorum..çünkü şans eseri gebelik olsa bile bebek düşüyor genelde..

birde daha 4 defa yaptım ama karın bölgemde kasılma ağrılar oluyo normal mi bu
kendini çok dinleme,sızıda oluyor,gerginlikte hatta sona doğru bem göbeğim kocaman oluyor..

hayırlara vesile olsun bakalım:)

inanmıyorum ya bişe olmaz olmaz dedik bak görüyor musunnn,ama neyseki çok erken farkettin geçmiş olsun ve bebeğin hayırlı olsun...biraz araştırırsan ohss da gebelik şansı artıyor diye bi söylenti var...yanlış anlamadıysam inşallah seninde öle olur,dr.un demiştir ama tek tedavisi bol su ve sıvı cnm...

malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44

cnm ne diim ki çok üzüldüm ama kaçıncı gününde baktırmış oldun eğer 10.dan önceyse bi daha baktır pzt.derim...örneklerini .çok yaşadık çünkü

17 kasımda florence nightingale gayrettepede de yapıldı transfer.doktorum bülent baysal hoca. 27 si test tarihim ilk tüp bebek denemem. dondurma işlemide yaptırdık. transfer edilenle aynı kalitede 2 farklı kalitede 3 embriyo donduruldu.2 transferlik bekliyo ama ben onları ikinci bebişe düşünüyorum işallah.27 si geldiğinde umarım mutluluğumu paylaşmak isterim. hepimize sağlıklı ve bol şanslı bir bekleyiş dilerim. ne kadar çok pozitif duyarsam o kadar umudum artıyor. :)))

bencede doğru karar canım.. doktorları anlamak mümkün değil bazen bende çok doktor gezdim ama sadece ikisi bana da tüplerimi aldırmam gerektiğini söyledi. ilk denememin başarısızlık sebebi tüplerimden gelen enfeksiyon olarak belirlendi doktorumu değiştirmesem işim şansa kalmış yanii. çok dikkatli davranmak lazım Allahtan imnernet var artık araştırabiliuyor insan

bende bu ay tedaviye başladım fsh yüksekliği nedeniyle. bugün 2. gün iğnelerimi vurundum. büyük heyecan var eşimde ve bende. tıp fakültesinde yaptırcam tüp bebeği. ilgi biraz az ama dr uma güveniyorum. bakalım kaç yumurta gelişecek.
şimdiye kadar çok üzdüm kendimi sıkıntıdan saçkıran oldu saçlarım döküldü. çok hassas bi ruh hali içindeydim. ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum. ve eğer tutmazsa kendimi üzmeyeceğime söz verdim. rabbim vermiyorsa vardır mutlaka bir sebebi. ve hayırlıysa eğer rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.

hayırlı olsun canım tedavin. umarım son olur.

yaa dövücem walla sızı ..pozıtıf olun..zor surecten geçiyoruz en onemlısı pozıtıf olmak...
erkenden test yapmayın ltfen morallerımızı bozmayalım..
pozıtıf olunn...opuyorum sızıııı

Coooooooookkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrr geri geldim hanımlarbil im nihayet yapıldı bugün geldi,ilk işim 230 uncu sayfadan itibaren okumak oldu,biraz zor oldu ama okudumÖNCE HLY CİM MAŞŞALLAH DİYORUM ALLAHIM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN,FOTOYA BAYILDIM BAYA DA NET CIKMIŞ,NAZAR DEGMESİN..İÇİM Bİ TUHAF OLDU YA..EGUNAL CİM HEM COOK ÜZÜLDÜM HEM COOK SEVİNDİM MAŞALLAH SENDE MELEGİNİ ALMIŞSIN,BENİ COK GÜLDÜRDÜN MELEGİNDE SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞ.SONUCUNU MERAKLA BEKLİYORUM...GECMİŞ OLSUN DİYORUM EN KISA ZAMANDA EVİNİZE GİDİN İNŞ.,VE MELEGİNLE KONUŞMAYI İHMAL ETME DUALARIM SENİNLE..BRNYNS CİM SEN NASILSIN?GERCEKTEN POZİTİFMİ CIKTI:))DAYANAMADIN DİMİ YAPTIN TESTİİNŞ.TEST GÜNÜDE MÜJDELİ HABER VERİRSİN YA SÜPERSİN HEMEN NORMAL HAYATA DÖNDÜN GEZMELER FALAN OHHH AMA VAKİT GECİYODUR NAPCAN BAŞKA:))HA BUARADA YENİ KATILAN ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM,TEDAVİNİZ HAYIRLI OLSUN..NESRİNSAVAŞ NİYE UMUDUNU KAYBEDİYOSUN KIZDIM SANA BELİRTİLERE TAKILMA HER BÜNYE AYNIMI CANIM?BEN SENDEN UMUTLUYUM RABBİM OL DEMEZSE EN KALİTELİ MERKEZEDE GİTSEN OLMAZ UNUTMA,HERŞEY NASİP İŞİ..TANEM77 VE A.AKILLI SİZLERİNDE ACISINI PAYLAŞIYORUM İNŞ.Bİ DAHAKİ SEFER DİYORUM..ACINIZI YAŞAYIN ELBETTE AMA UMUDUNUZU KAYBETMEYİN NE OLUR...

AYYYYYYY bu arada listenin en başında ben kalmışım nasıl tuhaf oldum ha haayttt liste başıyım süper..inş.sonundada hamile listesine girerimbana gelince lucrin igneye devam ediyorum yarın ginera hapım bitiyo şükür:))elevite devam..haftaya bugün antalyada olcaz inş.hanımlar buarada siz lucrin igneyi nerden yapıyodunuz?kolmu iyi göbek mi?dr umuz farketmez dedi,eşimde koldan yapıyo,ama ben merak ettim soramadımda kac gündür bil olmayınca??hergün aynı saatte,dk da yapmaya calışıyoruz bende ateş yaptı buarada,sizdede oluyomuydu?göbek daha iyiyse eşim göbişten yapcak:))heralde göbege dönsemde bi sorun olmaz..cevaplarınızı bekliyorum:))EGUNAL VE BRNYNS CİM SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUM..HOŞCAKALIN.....

bugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler

merhabalar.aralık ayında tüp bebek tedavisine gideceğim.. ama çok korkuyorum...bana yardımcı olucak biri varmı????

bugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler
oh oh sayı iyi inşallah hepsi döllenir ve kalitei embriyo olur canım sakin ol
merhabalar.aralık ayında tüp bebek tedavisine gideceğim.. ama çok korkuyorum...bana yardımcı olucak biri varmı????

merhaba canım hoşgeldin haırlı olsun tedavin. hayırdır ?

ben yeni üyeyim kusura bakmayın yanlışım olursa idare edin:) inş.hayırlı haber alırsınız ...Ben aralık ayında düşünüyorum tüp bebek fakat çok korkuyorum bu sebeple sürekli kaçtım.aslında eşimde de bendede hiç problem yok ama çocuğumuz olmuyor.. tüp bebek tedavisinden korkuyorum.İğnelerin yan etkisi oluyormu?yumurta toplama işlemi zormu?hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ve tavsiye edermisiniz? tşk...

canım gerekli testler yapıldı mı ? teşhis kondu mu ? korkmana gerek yok canım iyi bir merkez seçmen yeterli birde psikolojini sağlam tut güçlü ol. yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile yapılıyor acı duymuyorsun. ilalar kiminde etki yapıyor kiminde yapmıyor yani tedavi kişisel olarak değişbiliyor.. ben umut tüp bebekte Süleyman beyin hastasıyım memnunum. bol şans canım

oh oh sayı iyi inşallah hepsi döllenir ve kalitei embriyo olur canım sakin ol

merhaba canım hoşgeldin haırlı olsun tedavin. hayırdır ?

daha tedaviye gidemedim.doktorla görüştüm ama cesaretim yok hiç..gidenlerden veya tüp bebek tedavisi görenler bana bilgi verirse çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…