Canım tekrarlayan düşüklerin sebebi kromozomal olabilirmi genetik test yapildimiydi sende çünkü ben tesadüfen genetik test yaptırdım esimin lazımdı ben kendiminkinide yaptırdım eşimde hersey normal bende kesinlikle düşük riski çıktı. Ve Türkiye'de fobiol adı altında gecen hapın 8 Mg yazdı genetik doktorum Almanya'da 3 aydır kullanıyorum bide spor yapıyorum vücudumu hazırlıyorum sende yapildimiydi merak ettimmalesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
canım üzülme diyeceğim ama sen yetereince üzüleceksin... rabbim sabır versin.... ben de aynı sonuçla karşılaşacağım gibi geliyor....
malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
akilli
canım üzülme diyeceğim ama sen yetereince üzüleceksin... rabbim sabır versin.... ben de aynı sonuçla karşılaşacağım gibi geliyor....
bize genetik test yapıldı arkadaşlar 10 milyar vermiştik bu teste ve tedaviye doktorum ilaçlarını bırak pazartesi tekrar test yap dedi normalde test günüm yarındı benim pazar günü olduğu için pazartesi yapacaktım testi ama dayanamayıp yaptım işte sonuç hüsran
bize genetik test yapıldı arkadaşlar 10 milyar vermiştik bu teste ve tedaviye doktorum ilaçlarını bırak pazartesi tekrar test yap dedi normalde test günüm yarındı benim pazar günü olduğu için pazartesi yapacaktım testi ama dayanamayıp yaptım işte sonuç hüsran
Peki emrio için pgd yapildimiydi merak ettim şimdi genetikte bişey çıktımı sen özleseniz görüyorsun tedavi yoksa normal hastanedemi
canım bize cgh yapıldı Ankarada Maya da bütün kromozomlara bakılan bir test 9 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıktı 2 tanesi transfer edilip kalan 1 tane dondurulmuştu ama bebeklerim van depreminde yaşadığım heyecan ve yorgunluğa dayanamadı bütün açıklaması bu işte
Merhaba canim,
Kanda pihtilasma dedigniz trombofili paneli mi oluyor? Ben de gecen hafta yaptirdim izmirde ozel bir labaratuvarda. 350 tl verdim nakit. Devlette de oluyormus ama 1 ayda cikiyormus. Bana 15 gun sonra cikar dediler labaratuvardan.
.
evet cnm devlet has. 1 ayda çıkıyo özelde 15 günde eşiminki 15 günde çıkmıştı...
brnyns; benim de kasıklarda birkaç saniye süren batmalar oluyor. göğüslerimde hassaslık hat safhada. bir de günlük hayatıma çok mu erken döndüm diye sıkıntı yapıyorum.bazen unutuyorum transfer olduğumu.
benim göğüslerim heryerim bi tuaf oldu sanki karnım 5. aylık oldu yaa bu ne şişmek böle şaştım...
transfer olan arkadaşlar sizlerde durumlar nedir? hala yatıyor musunuz yoksa siz de benim gibi günlük hayat koşturmacası içinde misiniz?
cnm çok üzüldüm keşke yapmasaydın test diycem ama faydasız ama dr. dinle belki yükselir inşlhhh tabiii pzrt bi kez daha yaptır
arkadaşlar bende idrar testi yaptım dayanamadım sonra kan testi yaptırdım burada kuzen dr. demiştim ya ona gizlice yaptırdım ama şu anda bişey sölemiycem test gününü sabredip bekliycem
ya bide benim kullandığım jel crinone 2 gündür peynir kesiği gibi geliyo ve koyu renkte gelmeye başladı böle olan varmı
canım arkadaşalarım dün karnımda şişlik var acaba ohss mi oldum diyordum yanılmamışım...dün aşkam acile geldim ve hemen yatış verdiler...yumurtalıklarım aşırı uyarılmaktan kaynaklı büyümüş o da karnımda şişlik yapmış...ilk tahlil ve ultrason sonuçlarıma göre transferi iptal edebiliriz dediler düşünün bendeki yıkımı...bu arada durumumda iyi değil ama kendimi bıraktım transfer derdine düştüm...geceyi epey yoğun geçirdim sabah yine kan verdim...transfer saatim gelmişti ama ben olmayacağını düşündüğüm için öylece yatmış bunalım takılıyordum...hastane üzerime geliyordu sanki....veeee sonuçta bi baktım bi doktor gülden hanım hemen transfere embriyonuz sizi bekliyor dediiii...bende ne ağrı ne başka bişi kalmadı hemen operasyona aldılar ve bebeğim şu an benimle ...şu an hastanedeyim sanırım bi kaç gün gözetim altında tutmak için yatıracaklar...çok zor bir gecenin ardından ağrılarım olmasına rağmen iyiyim...geçmişi okuyamadım o yüzden neler yaptınız bilmiyorum ilk fırsatta döncem ben size...
[]
arkadaşlar bende idrar testi yaptım dayanamadım sonra kan testi yaptırdım burada kuzen dr. demiştim ya ona gizlice yaptırdım ama şu anda bişey sölemiycem test gününü sabredip bekliycem
ya bide benim kullandığım jel crinone 2 gündür peynir kesiği gibi geliyo ve koyu renkte gelmeye başladı böle olan varmı
nasıl yaaaa????
şimdi sen hem idrar hem kan testimi yaptırın?
eeee sonuç ne peki???????
bence pozitifffff hayırlıs ileeeee
nasıl yaaaa????
nasıl yaaaa????
evet poz. ama yinede tam pozitif demek için günümü bekliyorum bakalım ne olucak moralim bozuldu çünki jelle gelen çok az bi koyu renk var acaba ne bilemedim allahhhhhhhh sabır ne olur sabırrr
geçmiş olsun canımmm..inşallah bi sorun teşkil etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?