2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44
Canım tekrarlayan düşüklerin sebebi kromozomal olabilirmi genetik test yapildimiydi sende çünkü ben tesadüfen genetik test yaptırdım esimin lazımdı ben kendiminkinide yaptırdım eşimde hersey normal bende kesinlikle düşük riski çıktı. Ve Türkiye'de fobiol adı altında gecen hapın 8 Mg yazdı genetik doktorum Almanya'da 3 aydır kullanıyorum bide spor yapıyorum vücudumu hazırlıyorum sende yapildimiydi merak ettim

canım 3 deneme de negatif se arkadaşın dediği gibi araştırılması lazım ama bir neden olmalı. hangi merkezdeydin canım hepsini aynı merkezdemi yaptırdın

akilli

canım üzülme diyeceğim ama sen yetereince üzüleceksin... rabbim sabır versin.... ben de aynı sonuçla karşılaşacağım gibi geliyor....

Son düzenleme:
bize genetik test yapıldı arkadaşlar 10 milyar vermiştik bu teste ve tedaviye doktorum ilaçlarını bırak pazartesi tekrar test yap dedi normalde test günüm yarındı benim pazar günü olduğu için pazartesi yapacaktım testi ama dayanamayıp yaptım işte sonuç hüsran

akilli

canım üzülme diyeceğim ama sen yetereince üzüleceksin... rabbim sabır versin.... ben de aynı sonuçla karşılaşacağım gibi geliyor....

Bana hiç emrio transfer edilmedi ben memorialde başlıcam ve doktor kesin düşük riski var onun için pgd yapılması şart dedi yani 5 gün emrio transferinden önce embriyonun genetik analizi yapılacakmış benim durumumda

benim ilkindede ikincisinde de ilaçları bırkatırmadılar kesin testte önce ne olur ne olmaz diye doktor neden böle söylediki

Peki emrio için pgd yapildimiydi merak ettim şimdi genetikte bişey çıktımı sen özleseniz görüyorsun tedavi yoksa normal hastanedemi

Peki emrio için pgd yapildimiydi merak ettim şimdi genetikte bişey çıktımı sen özleseniz görüyorsun tedavi yoksa normal hastanedemi

canım bize cgh yapıldı Ankarada Maya da bütün kromozomlara bakılan bir test 9 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıktı 2 tanesi transfer edilip kalan 1 tane dondurulmuştu ama bebeklerim van depreminde yaşadığım heyecan ve yorgunluğa dayanamadı bütün açıklaması bu işte

Anladım çok üzgünüm gecmis olsun böyle durumlarda sabır etmekten başka bişey yapamıyor insan üzülme positif duşun herseyin hayırlısı acini seninle paylaşıyorum İns dondurulmuş bebisin tutunur bu acılar biter

malesef 3. denemem de negatif sonuç 1.44

canım ne dense boş şuan,insan böyle durumda teselliye bile tahhammül edemiyor..zor günlerde atlatmışssın..ama işte herşeyde bir hayır var demekten başka bişey gelmez...1 tanede donmuşun varmış çok güzel...inşallah o senin bebişin olur...

canım transferin hayırlı olsun....ohss ye rağmen transferini yapmışlar,inşallah pozitif sonuçlanır...

nasıl yaaaa????

şimdi sen hem idrar hem kan testimi yaptırın?

eeee sonuç ne peki???????

Son düzenleme:
bence pozitifffff hayırlıs ileeeee

nasıl yaaaa????

evet poz. ama yinede tam pozitif demek için günümü bekliyorum bakalım ne olucak moralim bozuldu çünki jelle gelen çok az bi koyu renk var acaba ne bilemedim allahhhhhhhh sabır ne olur sabırrr

nasıl yaaaa????

evet poz. ama yinede tam pozitif demek için günümü bekliyorum bakalım ne olucak moralim bozuldu çünki jelle gelen çok az bi koyu renk var acaba ne bilemedim allahhhhhhhh sabır ne olur sabırrr

canım benim hiç tedirgin olma yerleşme lekesidir oo benimde 9. günde gelmişti 10 gne kadar devam etti ara ara haff kana döndü korkma hiç hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…