daha tedaviye gidemedim.doktorla görüştüm ama cesaretim yok hiç..gidenlerden veya tüp bebek tedavisi görenler bana bilgi verirse çok sevinirim...
canım gerekli testler yapıldı mı ? teşhis kondu mu ? korkmana gerek yok canım iyi bir merkez seçmen yeterli birde psikolojini sağlam tut güçlü ol. yumurta toplama işlemi zaten anestezi ile yapılıyor acı duymuyorsun. ilalar kiminde etki yapıyor kiminde yapmıyor yani tedavi kişisel olarak değişbiliyor.. ben umut tüp bebekte Süleyman beyin hastasıyım memnunum. bol şans canım
oh oh sayı iyi inşallah hepsi döllenir ve kalitei embriyo olur canım sakin ol
inşallah hepsi döllenir yaa ikinci denememizden mucizeyle dönmek istiyoruz artıkinşallah tabi
yapıldı canım ...herşey iyi.bir problem yok.sebepsiz kısırlık gözüküyor..ben medicana ümrani ye gitmeyi düşünüyorum faruk beye...
Ben 19 ekimde 1.denememde negatif sonuç aldım
doktorum aralık adetinde 2.deneme yapacak bu kez daha az ilaç ile mini tüp bebek yöntemi uygulanacak
benim 7 yaşında bir kızım var daha sonra 2 kez dış gebelik geçirdim ve 2 tüpümde alındı
2.çocuk için tüp yapmak zorundayım
izmir smyra tüp bebek merkezinde yaptırıyorum
2.denemem olacak 9 yıllık evliyim 33 yaşındayım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zor bir dönem
görüşmek üzere...
bence pozitifffff hayırlıs ileeeee
Bence de pozitif ....
Yazmistim hatirlarsaniz... 8 yildir bebek ve tup bebekgin icindeyim ne yazik ki(( ve simdiye kadar arkadaslar " bir garip batma var kasiklarimda , garip bir sey... Goguslerime dokunamiyorum cok hassas... Bir garip sancilar giriyor.. Daha once olmadi boyle" gibi cumleler duydugumda hic yanildamim . O kisi hep hamile oluyor
Brnyscigimizin de beyanatlari o yondeydi ve sanirim kendisinden guzel haberi alacagiz..
ben 2 denemede hamile kaldığımı karnımdaki tuhaf histen anladım sanki böyle bir kıırtı vardı alt karnımda ve geceleri tuvalete kalkıyordum ondan anlamıştım ve positif çıktı sonra kaybettim hayırlısı bakalım en güzel duygu inşallah yakında hepimzii yaşarız.
Ben de donmuslarla hamile kalsigimda suphe ettigim tek sey gece tuvalete kalkmakti:))) hic kalkmam ama transferin 8. Gunu falan kalkmaya basladim . Soyledim bir kac kisiye gerci ne alakasi var dediler bana . Sonucta kese yok bir sey yok , idrar torbasina baski yok ama bende oyle oldu. Benim de kimyasal oldu ...
Ptesi basliyorum ben de nasipse lucrine. Surece giriyoruz bajalim hayirlisiyla
anladım canım en azından çok önemli br sorunun yok ne arkadaşlar var ne sorunlarla uğraşıyorlar şükret canım. medicana yı bilmiyorum canım ama giden arkadaşlar var sanırım sana fikir verebilrler . umarım hayırlı olur pozitif olur son olur. aynı dönemlerde başlarız sanırım
bugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler
17 kasımda florence nightingale gayrettepede de yapıldı transfer.doktorum bülent baysal hoca. 27 si test tarihim ilk tüp bebek denemem. dondurma işlemide yaptırdık. transfer edilenle aynı kalitede 2 farklı kalitede 3 embriyo donduruldu.2 transferlik bekliyo ama ben onları ikinci bebişe düşünüyorum işallah.27 si geldiğinde umarım mutluluğumu paylaşmak isterim. hepimize sağlıklı ve bol şanslı bir bekleyiş dilerim. ne kadar çok pozitif duyarsam o kadar umudum artıyor. :)))
teşekkür ederim inşallah çok endişeliyim. 27 sinde test yaptırıcam o güne kadar allah yardımcım olsun.
evet poz. ama yinede tam pozitif demek için günümü bekliyorum bakalım ne olucak moralim bozuldu çünki jelle gelen çok az bi koyu renk var acaba ne bilemedim allahhhhhhhh sabır ne olur sabırrr
canım ya acaba kimyasalın belirtsisi olabilir mi bu ? benim 8 gün tuvalete kalkmaya başladım dediğin gibi ama gecede normalde kalkmam ben 2 defa en az kalkar oldum birde idrarda koku vardı afedersin. 9 gn lekelenme oldu o gün testte çıktı gebelik sonra değerim arttı aradan bir hafta geçti ben hissettim ve test yaptım düşmüş değer şok olduk kese görmeye gidecektik tamda .. hikayemiz benziyor. bende aralık adetinde kısmetse donmuşlarla başlıyorum.
canım çok iyi sayı...inşallah hepsi 1. kalite emriş olurlar...canı yumurta toplamadan sonra protein ağırlıklı beslenmen gerek,,özellikle baklagil gurubu tüket...çabuk toparlanmanı sağlar..dr. um demişti...
sağol canım inşallah dediğin gibi olr allahın izniyle. anadolu sağlık merkezinde tedavim oluyo burda da kimse yok orada yaptıran başlamadan önce çok araştırdım ama evimize yakın olduğu için burayı seçtik artık allaha emanett:) buradaki herkesten inşallah hamiş haberlerini alırız . senin tedavin neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?