2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim mesajini atlamisim ben:))) demek yaptin testini.
Kasiklarindaki batmalar hayra alametmis di mi?
Sen soylememissin ama ...

daha tedaviye gidemedim.doktorla görüştüm ama cesaretim yok hiç..gidenlerden veya tüp bebek tedavisi görenler bana bilgi verirse çok sevinirim...

canım neden bu kadar tedirginasin ama güçlü olmalısın korkacak birşey yok gerçekten. benim 3 tedavim başlayacak kısmetse aralıkta. tam olarak sorun ne çıktı

yapıldı canım ...herşey iyi.bir problem yok.sebepsiz kısırlık gözüküyor..ben medicana ümrani ye gitmeyi düşünüyorum faruk beye...

Ben 19 ekimde 1.denememde negatif sonuç aldım
doktorum aralık adetinde 2.deneme yapacak bu kez daha az ilaç ile mini tüp bebek yöntemi uygulanacak
benim 7 yaşında bir kızım var daha sonra 2 kez dış gebelik geçirdim ve 2 tüpümde alındı
2.çocuk için tüp yapmak zorundayım
izmir smyra tüp bebek merkezinde yaptırıyorum
2.denemem olacak 9 yıllık evliyim 33 yaşındayım
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zor bir dönem
görüşmek üzere...

yapıldı canım ...herşey iyi.bir problem yok.sebepsiz kısırlık gözüküyor..ben medicana ümrani ye gitmeyi düşünüyorum faruk beye...

anladım canım en azından çok önemli br sorunun yok ne arkadaşlar var ne sorunlarla uğraşıyorlar şükret canım. medicana yı bilmiyorum canım ama giden arkadaşlar var sanırım sana fikir verebilrler . umarım hayırlı olur pozitif olur son olur. aynı dönemlerde başlarız sanırım

geçmiş olsun canım. ne güzel evlat kokusunu tatmışsın bizleer daha o aşamaya gelemedik hasretiyle yanıyoruz. benimde iki tüpümde alındı. inşallah hayırlı haberler veririsin.

bence pozitifffff hayırlıs ileeeee

Bence de pozitif ....
Yazmistim hatirlarsaniz... 8 yildir bebek ve tup bebegin cindeyim ne yazik ki((marifetmis gibi algilamayin sakin !!!!! ve simdiye kadar arkadaslar " bir garip batma var kasiklarimda , garip bir sey... Goguslerime dokunamiyorum cok hassas... Bir garip sancilar giriyor.. Daha once olmadi boyle" gibi cumleler duydugumda hic yanilmadim. O kisi hep hamile oluyor
Brnyscigimizin de beyanatlari o yondeydi ve sanirim kendisinden guzel haberi alacagiz..

Son düzenleme:

ben 2 denemede hamile kaldığımı karnımdaki tuhaf histen anladım sanki böyle bir kıırtı vardı alt karnımda ve geceleri tuvalete kalkıyordum ondan anlamıştım ve positif çıktı sonra kaybettim hayırlısı bakalım en güzel duygu inşallah yakında hepimzii yaşarız.

Ben de donmuslarla hamile kalsigimda suphe ettigim tek sey gece tuvalete kalkmakti:))) hic kalkmam ama transferin 8. Gunu falan kalkmaya basladim . Soyledim bir kac kisiye gerci ne alakasi var dediler bana . Sonucta kese yok bir sey yok , idrar torbasina baski yok ama bende oyle oldu. Benim de kimyasal oldu ...
Ptesi basliyorum ben de nasipse lucrine. Surece giriyoruz bajalim hayirlisiyla

canım ya acaba kimyasalın belirtsisi olabilir mi bu ? benim 8 gün tuvalete kalkmaya başladım dediğin gibi ama gecede normalde kalkmam ben 2 defa en az kalkar oldum birde idrarda koku vardı afedersin. 9 gn lekelenme oldu o gün testte çıktı gebelik sonra değerim arttı aradan bir hafta geçti ben hissettim ve test yaptım düşmüş değer şok olduk kese görmeye gidecektik tamda .. hikayemiz benziyor. bende aralık adetinde kısmetse donmuşlarla başlıyorum.

inş.canım ...tşk.ederim...medicana da aralık ayında tüp bebek yaptıracak olanların veya daha önceden yaptırmış olanlar bilgi verirse çok sevinirim...

bugun opu oldum kızlarr 11 tane yumurtam toplandı yarın arıyacaklar çok korkuyorum ağrımda var geçmedii bitse bu stresli günler

canım çok iyi sayı...inşallah hepsi 1. kalite emriş olurlar...canı yumurta toplamadan sonra protein ağırlıklı beslenmen gerek,,özellikle baklagil gurubu tüket...çabuk toparlanmanı sağlar..dr. um demişti...

teşekkür ederim inşallah çok endişeliyim. 27 sinde test yaptırıcam o güne kadar allah yardımcım olsun.

canım ya mutlu sona çok az kalmışşş...inşallah hamiş haberini alıcaz burdannn...merakla bekliyorum..

evet poz. ama yinede tam pozitif demek için günümü bekliyorum bakalım ne olucak moralim bozuldu çünki jelle gelen çok az bi koyu renk var acaba ne bilemedim allahhhhhhhh sabır ne olur sabırrr

eeee şimdiden tebrik ederim...lekelenmeyi takma nerdeyse çoğu tutunmanın en önemli göstergesi oldu...hatta bende diyorumki inşallah o 12 gün içinde leke görürümde koşa koşa kan vermeye giderim...

Kimyasala ozel bir sey oldugunu sanmiyorum ama bilemiyorum tabi.. Ama mantikli gelmiyor. Aynen ben de 2 kere kalkiyordum. Ben de 10 gun yaptim test ve aynen sende oldugu gibi ben de anladim dustugunu...hem de nasil oldu? 12 . Gun tekrar test yaptik , deger 250 cikti. O aksam da annemlere haber verdik evde kutlama yaptik. Sonra ertesi sabah uyandim, gozumu actim. Goguslerimdeki agri azalmisti... Esime dondum.. Bir sorun var , benim goguslerimin acisi azaldi dedim Nasil yani dedi! Hissediyorum , dunku gibi degil dedim . Ve biz hemen kan vermeye gittik. Degerim 220 gibi birsey olmustu. Nasil bir histir bu ben bile hayret ettim , nasil anladim ??

Insallah canim bu sefer hayalin gercek olur. Hepimizin olsun . Bende sonra da kromozom sorunu oldugu ortaya cikti. Simdi pgtler falan , heyecanli bir surec bekliyor ...

Canim,

Tebrik ediyorumBence hic takma kafaya. Ben sana 10. Gun yap demistim , cunku benim de 10 . Gunde cikmisti. Sanirim senin daha bile erken degil mi? Bence kanda da ciktiysa hic takma kafana. Bundan sonra saglikli ilerlesin diye dua et ve edecek bence. Cunku senin fiziksel hic bir derdin yok, sadece psikolojikti , o da bu sayede asildi. Lekelenme arkadaslarin da dedigi tibi yerlesme lekelenmesidir. Pek cok insanda oluyor, okuyoruz.
Kan testinin ve gununden once yapmana ragmen - saniyorum idrar da yaptin - , pozitif cikmasi allahin izniyle herseyin yolunda oldugunu gosteriyor.

Tebrik ediyorum guzelim. Cok tebrik ediyorum .

arkadaşlar kısaca yazayım önce ne kendimi umutlandırmak istiyorum ne sizi nede hayal kurmak istemediğim için yazmakda istemedim ama insan işte biliyosunuz bu durumu yapıyosun bişeyler neden hemen paylaşıyosun demi herşeyde sabırsızısss
geçen 2 akşam önce umudum1 le konuştu o akşam ben idrar testi yaptım can sıkıntısıyla bi baktım silik ama çok belli çizgi çıkıverdi yedin durdum kafayı umudum1 hemen resim çekip yolladım dayanamadım oda bana çok net olduğunu kesin var dedi neyse ama içim içimi yedi ya hormonlardan dolayı ise falan die dayanamadım ertesi akşam kuzene gittim dedim kuzicim bak bu benim çizgi gel dedi sen bekliyemiycen için rahatlasın dedi kan testi yaptık testte değer 22.8 çıktı yine içim içimi yedi halada yiyo acaba kimyasalmı falanmı die çünki ben bunu 2 kez yaşadım çizgi tmm değer tmm ama az neyse kullandığım jel peynir kesiği beyaz renkte gibi dışarı çıkıyodu ama 2 akşamdır böle koyu renkte gelmeye başladı ama yoğun değil ara ara bende dayanamadım eşim dün gece geldi bu akşam dedim böle geliyo die baktık internetten bir sürü şey yazıyo bizde aradık dr. kullandığın ilaçları aksatmadan devam et büyük ihtimalle yerleşme lekelenmesidir inşlh falan dedi tmm dedim kapadık
ya yinede ben test günüm gelip evet değerin ii diyinceye kadar ne umutlanmak nede umutlandırmak istiyorum sizide kendimide o yüzden boş boğazlık edip hemen yazdım açıklamasınıda hemen yazmak istemedim inşlh sonucum güzel olur ve size bu müjdeyi veririm ya biliyosunuz işte insan hemen seviniyo kendini kaptırıyo ve hemen paylaşmak istiyo ama heycanına yenik düşüp karşısındakileri unutuyo ne olur test gününüzü bekleyin ve kıyaslama yapmayın ne demek istediğimi anladınız herkes inşlh gönlüne göre sonuç alıcak

Günaydın hanımlar...nabersiniz?BRESHKA seni tebrik ediyorum canım RABBİM kucagına saglıkla almayı nasip etsin..bizede dua et..senin adına cok sevindim.bu zor süreci başarıyla tamamladın inş.

günaydın güzel anne adaylarıııııııııı................................
artık kalkar kalkmaz ilk işim kk ya girmek oluyor,birinizden gelecek güzel haber benide çok mutlu ediyor...umarım bugun hamileyim diye haykıran arkadasım olur....
brnyns ı bekliyorum heyecanla bakalım yarın bize ne sonuç verecek gerçi belli oldu ama genede emin olalımm..bende heyecanla bekliyorum salıyı ama hamile kalan arkadaslar gibi bariz belirtilerim yok bu da beni üzmüyor diil...lekelenme falanda yok sadece bazen hafifffff sızı hissediyorum,göğüslerimde hafif ağrıyor ama adetten öncede ağrıyorlar hep:)) neyse hadi öptüm hepiniziii..

Kızlar ben 5 ay önce endometriozis ameliyatı olmuştum. Dün dr. solda yine endo oluşmuş dedi. Henüz küçük neyseki. Solda folikul yok sadece endo var. Sağda 3 adet folikulül büyümeye devam ediyor. İğneler yumoşlarla birlikte kisti de büyütür mü? Tüp bebek süreci kisti yada kist tüp bebek sürecini nasıl etkiler bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…