Kızlar az önce dr.la konuştuk yarın gidip testimi yaptırcam bu azap bitcek gelebilirsin dedi dua edin :26::26:
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum....
bak bide bana erken değil mi diyordun senin zaten belli aslında 22 çıktı sonuçta..bu arada bnm test sabah kalktığımda bayaa bi silinmişti yani moralmen çöktüm az evvel kan verdim ama hiç te ümidim kalnadı hemş.o testlere güvenme dedi
1 saat bitti kaldı 1 saat allahım çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi...
hem merak ediyorum hem öğrenmek istemiyorum ağlamak istiyorum acaip karmakarısık duygular sardı benii..dua edin banaaaaaaaaaa...
allahım çok fenayııımmmmmmmmmmmm...nedense testimin renginde açılma old.için ümidimi yitirdim moralim bozuldu..kızlar ,branyns test sabah kalktığınızda aynı tonda mıydı
senin anlamadım yenimi yaptın silik çıktı dün yaptığınmı silinmiş
bende dün gece bi tane daha yapmıştım test sanırım iice koyulaştı hamileyimdir heralde
oooooooooooooo valla billa hamilesin acaip koyuu...hadi canım gözün aydın şimdiden...
ben bugun tekrar yapmadım dün yaptığım teste sabah uyanınca bidaha baktım rengi açılmış biraz...
az önce ne öğrendim çatlatma iğneside hcg yi artırdığı için test benimki gibi az silik çıkabiliyormuş benm iyice moralim bozuldu kan verdim sonucumu bekliyorum
oooooooooooooo valla billa hamilesin acaip koyuu...hadi canım gözün aydın şimdiden...
ben bugun tekrar yapmadım dün yaptığım teste sabah uyanınca bidaha baktım rengi açılmış biraz...
az önce ne öğrendim çatlatma iğneside hcg yi artırdığı için test benimki gibi az silik çıkabiliyormuş benm iyice moralim bozuldu kan verdim sonucumu bekliyorum
keşke hiç test yapıp boşuna sevinmeseydim...kan sonucum çıkmak üzere ama hiç mi hiç umudum yok çok moralim bozuldu,çok üzgünüm ....
testimin çle hafif silik çıkması nın sebebi büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisiymiş ben onu bilmiyordumm....allahım mucize bekliyorumm
Canımmmm işe başlıcam evi süpürüp silicem,başlıyamıyorum sizden gelecek haberleri meraktan..45 dk sonra tekrar girip bakıcam dualarım seninle..İnşşşşşşşşşş Rabbim ol demiştir ve bebişin sımsıkı tutunmuştur annesine...
Brnynsssssss bacım innnşşş. ya hamilesin umutlandık çok..Güzel haberlere ihtiyacımız var...
Kızlar ya birşey sorucam..Ben bugün gonal-f 4. iğnemi vurulucam,bir şey hisstmem gerekiyormu,yumoş oluşmuşmudur şimdiden..Çarşamba günü ne diyecek doktor ya çok az ise yumoşlarım diye aklım çıkıyor..Birde bu hafta sonu günüm vardı..Rabbime isyan değil ama önüm arkam sağım solum kocası varikosel olan, düşük yapan kişilerle doldu taştııı.Birde tv de şu Tolga Karelin manken karısının 4 aylık hamile olduğunu görünce başladım söylenmeye..Adamda içki sigara,esrar ne varsa var...Ama garibim yurdum insanlarında sperm azlığı ,bozukluğu sorunu oluyor.Anam anlamadım yediğimiz içtiğimde var birşeyler diyorum artık..Rabbim hayırlı eylesinnnn.Yardım et ya Rabbbbbbbb!!!
cnmm ne olur üzme kendini du bakalım ne çıkıcak değerin bende çok pişman oldum hatta çok koyu olduğu halde sevinemiyorum msn de konuşuyoruz laveque ile sana yazıcak birazdan ne olur üzülme
bak bide bana erken değil mi diyordun senin zaten belli aslında 22 çıktı sonuçta..bu arada bnm test sabah kalktığımda bayaa bi silinmişti yani moralmen çöktüm az evvel kan verdim ama hiç te ümidim kalnadı hemş.o testlere güvenme dedi
1 saat bitti kaldı 1 saat allahım çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak gibi...
hem merak ediyorum hem öğrenmek istemiyorum ağlamak istiyorum acaip karmakarısık duygular sardı benii..dua edin banaaaaaaaaaa...
allahım çok fenayııımmmmmmmmmmmm...nedense testimin renginde açılma old.için ümidimi yitirdim moralim bozuldu..kızlar ,branyns test sabah kalktığınızda aynı tonda mıydı
hala aramadılar.......
bişe hissetmen tabikide gerekmiyor dinleme kendini boşver herşey olacğına varıyor zaten...
sen kesinlikle sevinmelisin zaten senin belirli bi sorunun yoktu olacağı önceden bile belliydii canım bnm...bnm gibi çift taraflı problemi olanların zaten şansı yüksek olmuyor... hala aramadıklarına göre olmadı bence....yoksa hemen ararlardı
carmencim arkadasım ,
anladıgım sen sabah test yaptın ve sılık cıktı ...
bryns ıle konustuk sımdı , uzulmussun .
bak ben sana benden ornek vereyım tatlım. ben 10. gun bakmıstım ıdrar testınde, kan testınden sonra .
dedım su 2 cızgıyı bır goreyım hayatımda :):)
gordum ama sılıktı ve degerım 25 ıdı .
sılık olur daha cok erken guzelım .
moral bozacak bır sey yok.
hepinizi çok seviyorum bnmle burda heyecanla bekliyorsunuzz..hala aramadılar ben arıyorum meşgul tlf.larıı..allahım kalbim yerinden çıkacak
carmencım cok heyecanlandım. sonucu ogrenır ogrenmez yaz emı. bu arada ben sabah test yaptım ve tek çizgi:) sen dua et hıc olmassa 2.cızgı sılık cıkmıs benım kocaman tek çizgi
offffffffffffffffffff gerilim filminde hissettim ayol kendimmiiiiiiiiiiii valla mercimeğim de daraldıııııııııııııııııııııııı hadi haberleri bekliyoruz hayırla canımmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhh takılırsın peşimeeee
yumurta rezervelerimn az oması su anda 6 tane yumurtam var kadıköy sifada tedavi görüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?