Tebrikler guzelim ... Hayirlisi olsun insallah.ben de ikinci çizgiyi gördüm maşallah hadi hayırlısı
Tekrar merhaba
Bi slm veren bile olmadi,galiba yanlis topikteyim
Hersey gonlunuzce olsun
merhaba arkadaşlar unarımherkes iyidir carmenn brnyns inşallah kan testleriniz de pozitif çıkar kendimin çıkmış kadar sevinirim hatta şimdiden sevindim bile idrar testlerinize ben yıllardır nerdeyse her ay test yapıyorum umut işte umut fakirin ekmeği misali iki çizgili test görmedim hiç ama sizinkini görünce çok sevindim yarın yine kan testi vercem ve Allahım ne olur yarın bir mucize olsun ve o değer artsın diye dua edicem dün gece yatakta hıçkıra hıçkıra ağladım Allahım sen varsın içimdeği boşluğu dolduracak sen varsın hep vardın her varsın diyerek
Eki Görüntüle 292056
evettt hadi yorumlayın bakalımm...
makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz
canım inşallah değerin yükselirr umudunu kaybetme senin için yasin okuyacağım bugün testin için sakın ağlama rabbim mucizesini gönderecek inşallah hepimize
kızlar bugn hastaneden aradılar 11 yumuritamdan 7 si olgunmuş 7 sini döllemişler ama 5 tanesi döllenmiş yarında arıcaklar kalitelerini öğrenicez transfer günü nü öğrenicez sizce nasıl iiyi mi sonuçlar inşallah 5i de 1. kalitede olurlar
Nesrincim lucrin igneyle ilgili bişey sordum daha dogrusu bikac soru kimse cevap vermedi..kac gündür giremedim merak ediyorum,kimse lucrin kullanmadımı:44:göbektenmi daha iyi koldanmı diye sordum,bide ben 5 gündür koldan yaptım igneyi,göbek daha iyiyse dönebilirmiyim göbege diye sordum..sorularımıda sen sordun diye yazdım geri...
canım ben lucrın kullandım. 14 ekımde basladım bayramın 3.gunune kadar tarıhı hatırlamıyorum. 10 unıte ıle basladım ekım 29da adet gordum ve 5 unıteye dusurduler. ben koldan vuruldum. gobek daha ıyıymıs tanıdıgım ı kadın dogumcu oyle demıstı. bence donmende bı sakınca olmaz gıbı gelıyor. zaten onlar cılt altı onemlı olan cılt altına gırmesı. umarım yardımcı olmusumdur canım. bu arada enjektoru ıterse 50 unıtelık ınsulın enjektoru alıyorsun eczaneden tanesı 50 kurus
herkese ıyı geceler kızlar duramıcam bas agrısından yatıyorum. sabah bende ıdrar testı yapıcam. ıns bende cıft cızgıyı sılıkte olsa gorurum.
Amin guzelim insallah. Allah verip de almasin .insan hissediyo canım, bebeğin kalbi durduğunda bulantı bıçak gibi kesiliyo. ben de öyle anlamıştım. allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize
evet cnım çok benziyor hikaeymiz benimde hissettiğime kimse inanmadı hatta doktor bile ama bende anlamıştım. ... çok tuhaf bir duygu ... ne olursa olsun aynı heyecanla başlyor insn.
canım ben lucrın kullandım. 14 ekımde basladım bayramın 3.gunune kadar tarıhı hatırlamıyorum. 10 unıte ıle basladım ekım 29da adet gordum ve 5 unıteye dusurduler. ben koldan vuruldum. gobek daha ıyıymıs tanıdıgım ı kadın dogumcu oyle demıstı. bence donmende bı sakınca olmaz gıbı gelıyor. zaten onlar cılt altı onemlı olan cılt altına gırmesı. umarım yardımcı olmusumdur canım. bu arada enjektoru ıterse 50 unıtelık ınsulın enjektoru alıyorsun eczaneden tanesı 50 kurus
herkese ıyı geceler kızlar duramıcam bas agrısından yatıyorum. sabah bende ıdrar testı yapıcam. ıns bende cıft cızgıyı sılıkte olsa gorurum.
Amin guzelim insallah. Allah verip de almasin .
evet basliyoruz yine... Gunler gecti bir cirpida. Yarin adetin 21. Gunu, basliyoruz bakalim.
ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin
umutsuzluk neden guzelim?bende yarın sabah test yapacagım ıdrarda dayanamadım. az once bı arkadasımla konustum ona da 5.gun blast embrıyo konmus ve teste 3 gun kala ıdrarda sılık cıkmıs. benımde yarın 3 gunum kalıyo denıyecegım. en azından merakım gıdecek. cunku ıyıce umutsuzluga kapıldım nedense
tek embryo oldugu icin mi? Canim benim ne alakasi var. Tutmayacaksa 3 koyunca d atutmuyor. Bana 3 kere 3 er tane konuldu. Insanin ici bir rahat ediyor aman 3 tane var icimde diye. Ama inan dogruluk payi yok sayinin fazla olmasinin . Konulan 3 taneden de biri tutarsa zaten kalitelisi tutmus oluyor. Seninki kaliteli ise ve allahim yazdiysa sana uzulmenin gercekten hic bir geregi yok.ya o arkadasıma blast emb 3 tane konmus 1 tuttu ve kızı var sımdı. benımle aynı merkezde ama benım hıc sansım yok zannedıyorum. tek embrıyo cunku. offf kafayı yıcem en zoru beklemekmıs onu anladım. Raım hayırlısını versın.
koyduğum resim transferin 5. gün akşamıydı bu gün transfer günü sayılmıyosa 8. günüm yaaa içim içimi yiyo acaba gerçektenmi die üff çok büyük hata yaptım aslında erken yapmakla carmenn sende koyarmısın ??
mrb sizin uzunmu protokolmu kısamı oluyor
valla nekaadar yumurtan toplanmış 19 falan duymustum ama 24 sende duyuyorum maşallah . benim de doktorum erbru hanım benim de ilk denememde 5. güne kadar beklendi 2 embryo transfer edildi ama olmadı maalesef bu seferkine inşallah zor işlerr vallaaa
Eki Görüntüle 292056
evettt hadi yorumlayın bakalımm...
makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz
cnm ben kan testi yaptırdım bu idrar testinin ertesi günü 6. gün yani değer 22.8 çıkmıştı şimdi perşembeyi bekliyorum gerçek test günüm
benim 2. denemem allahın izniyle dondurulmuşum var suan ilaclarımı kullanıyorum batlarımı düzenli takiyorum vucuduma buyük bi ihtimal kasım sonu bahcecide olan var doktorum erbil süper bi doktor cok yakın tanığım
hoş geldin canım....bende donmuş tedavisine başlıycam inşallahhhh...sen de umarım pozitif sonuçlar alırsın...bu arada donmuşlarla şansınını deneyecekler topiçinede bekleriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?