2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de ikinci çizgiyi gördüm maşallah hadi hayırlısı
Tebrikler guzelim ... Hayirlisi olsun insallah.
Tekrar merhaba
Bi slm veren bile olmadi,galiba yanlis topikteyim
Hersey gonlunuzce olsun

canim hosgeldin . Hayirli tedavilerin olsun . Ben de 36 yasindayim . Benim de 4 . Basliyor yarin . Aslinda 3 de denilebilir birisi dondurulmus tedaviydi cunku. Ben de 11 yillik evliyim . Bize de sebepsiz dendi ama sonunda bende kromozom sorunu oldugu ortaya cikti. Sen baktirdin mi kromozomlarina ?

canım inşallah değerin yükselirr umudunu kaybetme senin için yasin okuyacağım bugün testin için sakın ağlama rabbim mucizesini gönderecek inşallah hepimize

Eki Görüntüle 292056

evettt hadi yorumlayın bakalımm...

makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz

Carmencim bence gayet 2. Cizgi var. Ben 10. Gunu yaptigimda da bu kadardi ancak 2. Cizgi. 2. Cizgi cikmaz yoksa. Vucut hamile kalinca beta hcg hormonu salgiliyor ve bu hormon once kana sonra idrara karisiyor. O yuzdendir ilk kanda yapin demeleri. Idrara daha gec karistigi icin idrar tahlilleri oyle net gorunmeyebilir. Ama beta hcg salgilamissin ki 2. Cizgi cikmis. Yoksa bak bak goremezsin sasi olursun

canım inşallah değerin yükselirr umudunu kaybetme senin için yasin okuyacağım bugün testin için sakın ağlama rabbim mucizesini gönderecek inşallah hepimize

Allah razı olsun senden arkadaşım inşallah Rabbim anne olmak isteyen herkeze hayırlısı ile o mutluluğu taddırır beni de içlerinden ayırmaz

Guzelim 5 super bir rakam. Daha ne olsun? 5 adet bebek demek 1 tane degil mi istedigin? Canim inan rakam super. Benim denemelerimde de birinde 5 digerinde 6 dollenmisti , ben gaytet memnundum . Mutlu ol yani.

canım ben lucrın kullandım. 14 ekımde basladım bayramın 3.gunune kadar tarıhı hatırlamıyorum. 10 unıte ıle basladım ekım 29da adet gordum ve 5 unıteye dusurduler. ben koldan vuruldum. gobek daha ıyıymıs tanıdıgım ı kadın dogumcu oyle demıstı. bence donmende bı sakınca olmaz gıbı gelıyor. zaten onlar cılt altı onemlı olan cılt altına gırmesı. umarım yardımcı olmusumdur canım. bu arada enjektoru ıterse 50 unıtelık ınsulın enjektoru alıyorsun eczaneden tanesı 50 kurus

herkese ıyı geceler kızlar duramıcam bas agrısından yatıyorum. sabah bende ıdrar testı yapıcam. ıns bende cıft cızgıyı sılıkte olsa gorurum.

ayyyyyyy çok heyecanlı yaaaaaaaa ..hadi bakalım merakla güzel haberini bekliyoruz.. .

insan hissediyo canım, bebeğin kalbi durduğunda bulantı bıçak gibi kesiliyo. ben de öyle anlamıştım. allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize
Amin guzelim insallah. Allah verip de almasin .
evet cnım çok benziyor hikaeymiz benimde hissettiğime kimse inanmadı hatta doktor bile ama bende anlamıştım. ... çok tuhaf bir duygu ... ne olursa olsun aynı heyecanla başlyor insn.

evet basliyoruz yine... Gunler gecti bir cirpida. Yarin adetin 21. Gunu, basliyoruz bakalim.

cnm inşallah görürsün çift çizgiyi bunu canı gönülden istiyoruz hepimizde hepimizin kalbi bir atıyor burada....

ya kızlar ilk çektiğimi koycaktım ama pikseli yüksek diyip duruyo bende eşimin teliyle şimdi çektim tekrar öle koyuyorum artık yorum sizin

Canim gayet resim net. Tabii kanda zamaninda yapilan sonucu gormeden insanin ici icini yer haklisin ama bence durum pozitif.
umutsuzluk neden guzelim?
tek embryo oldugu icin mi? Canim benim ne alakasi var. Tutmayacaksa 3 koyunca d atutmuyor. Bana 3 kere 3 er tane konuldu. Insanin ici bir rahat ediyor aman 3 tane var icimde diye. Ama inan dogruluk payi yok sayinin fazla olmasinin . Konulan 3 taneden de biri tutarsa zaten kalitelisi tutmus oluyor. Seninki kaliteli ise ve allahim yazdiysa sana uzulmenin gercekten hic bir geregi yok.

Arkadasim kimyasal mi diye kendini yeme neden biliyor musun? Cunku 12 gun yaptirdiginda da degerinin artmasini bekleyeceksin , yine kimyasal mi diye gececek icinden ta ki keseyi gorene kadar . Yani erken yapmis olman sana arti bir yuk getirmesin cunku yuk 12. Gunde de ayni anlatabiliyor muyum? Sonucta sen su anda gebesin . Gerisi allaha kalmis. Tevekkel olacagiz, inanacagiz. Tamam mi?

benim 2. denemem allahın izniyle dondurulmuşum var suan ilaclarımı kullanıyorum batlarımı düzenli takiyorum vucuduma buyük bi ihtimal kasım sonu bahcecide olan var doktorum erbil süper bi doktor cok yakın tanığım

canım 24 bişey mi? 2. denememde 39 yumoş,3. denememde 29 yumoş toplanmıştı ama başka merkezde..düşün bunlarında çoğu döllenmiş çoğu 5. güne gelmiş olmasına rağmen hiç dondurulmamıştı...sebepse dondurulcak kalitede olmamalarıymış...çok sinir oluyordum bu kadar embriyodan 1 tanesidemi dondurulmaz ya....ASm ye geçtim amacımız zaten yumoş sayısını azaltmaktı..ben bile artık maxi 20 yi geçmesini istemiyordum...AYdın bey sayıyı düşürmeyi başardı..ama yinede çoktu...dondurulmuş olmasına nasıl mutlu oldum anlatamam...aslında kullanılan ilaçlar herşey aynı ama işte sadece doktor değil laboratuvar embriyologlarda çok çok önemli...demekki istenilince dondurulacakta çıkabiliyormuş...

Eki Görüntüle 292056

evettt hadi yorumlayın bakalımm...

makinam net çekemediği için uzaktan aldık ama inşallah görebilirsiniz

canım sende süreci pozitif tamamlamışsın..tebriklerrrrrrrrrr

cnm ben kan testi yaptırdım bu idrar testinin ertesi günü 6. gün yani değer 22.8 çıkmıştı şimdi perşembeyi bekliyorum gerçek test günüm

oooooooooo sen işi bitirmişşin bebeğimmmm ..tamamdır bu iş....sağlıklı gebelik geçirmen dileğiyleeee

kızlarrrr...... offf yaaaa yazdıklarınızın hepsini okuyorummm... her daimm topicteyim amaa.... inanın hiç bir şey yazamıyorum..... böylee kelimelerrr tükeniyor....

hoş geldin canım....bende donmuş tedavisine başlıycam inşallahhhh...sen de umarım pozitif sonuçlar alırsın...bu arada donmuşlarla şansınını deneyecekler topiçinede bekleriz...

OHHH BEE NİHAYET İKİ ARKADAŞ CEVAP VERDİ,TAMAM HANIMLAR YARINDAN İTİBAREN EŞİME GÖBEKTEN YAPTIRCAM..NESRİN CİMMİGREN BENDE DE VAR NE BELA Bİ AGRI OLDUGUNU COOK İYİ BİLİRİM.BENDE AYNI DURUMDAYIM İLAÇ KULLANMAK İSTEMİYORUM ARTIK VE AGRIYI CEKE CEKE KENDİLİGİNDEN GECMESİNİ COOOK ZORDA OLSA 2 SEFERDİR BAŞARDIM,SANADA COOK GECMİŞ OLSUN DİYORUM.VE SAKIN KALBİNİ BOZMA DUALARIM SENİN İÇİN,RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..A.AKİLLİ İNŞ.SENDE MUCİZEYİ YAŞARSIN SANADA DUA ETCEM CANIM,GÜZEL HABERLER VERİN BİZE HAFTAYA İYİ BAŞLAYALIM HEMEN KONDURAYIM BEBİŞLERİ

hoş geldin canım....bende donmuş tedavisine başlıycam inşallahhhh...sen de umarım pozitif sonuçlar alırsın...bu arada donmuşlarla şansınını deneyecekler topiçinede bekleriz...

işallah cnm 1 denememde kanda cikti ama kese var gördüm bebek ve kalp atişi duyamadık kurtaji oldum simdi 7 ay sonra yine deniyorum ama ilkinde hayalkirikligi oldugu için artık benim için kan sonucunu almak okadarda heyecanlardınıcak beni ilkinde cok heyecanlamıştım meyer kan degil kalp atişi büyük bi heyecan olucak sen hangi hastanedesin ayın 26 konturol günüm kimler orda olucak

Lavegue teşekkürler arkadaşım...a.akilli hepimiz aglıyoruz inan ve allaha sıgınıyoruz ne gelir ondan gelir..ne derler verirse yaradan gelir yemenden vermezse ne gelir elden..yılmak yok,umutlarımız hep canlı kalcak,ve allaha sıgınmaya ondan istemeye devam etcez..rabbim herkesee,hepimize bu mutlulugu yaşatsın..bizde böyle hamiş gezelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…