2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aradım hast.yi cihazlar arızalanmış 2 gibi sonuçlar belli olacakmış bendeki şansa bakınn..beklemeyin kızlar 2 den önce sonuç yokk...

nesmit biliyorsun illa çıkacak diye bişey yok sen benden de erken baktın hemm

hülyaammm kalbim yerinden cıkacak mercimeğimiz bana dua etsinn arkadas gelsin onaa...

kızlar bana birdahaki sefere diye yazabilirsiniz artık değerim iyice düşmüş 0.22 olmuş beklenen de buydu zaten ama bir umut işte yaptırdık yine test
carmennn ve diğer arkadaşlar inşallah sizler kavuşursunuz hayırlısı ile yavrunuza
ben uzun bir süre düşünmüyorum artık tedaviyi maddi ve manevi olarak çok yıprandık çünkü kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

Ayyyyy valla ya vardır bir hayır inşşş..Nazlı kızlar bizim bebişlerrrrr..Hale bak makina arızalanmış..Dua istiyo bizden demekki...Uffffffffffffffffffffff Carmennnn innşşş. pozitiftir.2 de tekrar bakıcam hepinizi çook öpüyorum..

Bu arada mercimeğin annesi napıyosun,iyimisin Alıştın iyice maşallah dimiiiii..

Son düzenleme:

çok üzüldüm ( kısmet demekten başka bişey gelmiyo insanın aklına inşlh ara verdiğin bu dönemde tedavisiz olur bi bakmışsın hamilesin hayırlısı cnm yinede bırakma siteyi arada aç haberdar et bizi

canım benimm gerçekten zorlu bi süreç bu Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah seninde mucizen olur meleğin kendiliğinden gelir...

iiyim tatlım sen nasılsınnnnnnnnnnn alıştım çok şükürr artık süekli diikkat ediyorum kendime .. hep kısıyorum kendimi yürüyüşüm bille değişti normalde çok hızlı yürürüm ben şimdiiiiiiiiiii aheste ahestee valla kızlarrr bu süreç de gerçekten kolay değil yani iş hamile kalmakla bitmiyo derler yaa çooooooooooooooook doğğruuu... Allah ım inşallah sağlıkla daim eer hamileliklerimizi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder... sürekli iyimi büyüyomu herşey yolunda mı falan diye düşünmektenn kendimi yiyorumm şu yılbaşını atlatınca biraz daha rahatlıcam inşallahhhhhhhhhhhhh

canım çok geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahhhhhh..

bende heyecan yaptım şimdi..ben çok inanıyorum pozitif olacağına..öyle çatlatma iğnesi o kadar hcg salgılasaydı herkesin testleri pozitif çıkardı....ayrıca o kadar bekletirsen testi herhalde silinir...

carmencım cok heyecanlandım. sonucu ogrenır ogrenmez yaz emı. bu arada ben sabah test yaptım ve tek çizgi:) sen dua et hıc olmassa 2.cızgı sılık cıkmıs benım kocaman tek çizgi

nesmit biliyosun canım herkeste bir olmuyor..demeye gerek yok bile ama yani ne çok örnekler gördük..tek çizgilerden sonra pozitif çıkan..

canım hakikaten okurken ben bile gerildim sen evde beklerken neler yapıyorsun allah bilir. ama içini rahat tut. inşallah hayırlısıyla mutlu haberler alıp bize de umut kaynağı olacaksın. ben tedavinin başında olduğum için hiç heyecan hissetmiyordum. ama seninn yazdıklarını okuyunca gelecek günler geldi aklıma 15- 20 gün sonra bende aynı heyecanı yaşayacağım. allahım hepimize bol bol sabır versin.çok heyecan yapıpta kendine zarar verme. dualarım seninle. merakla bekliyorummm :26:

ben sabah lucrını yapamadım kızlar...
cunku gec aldık ve ıse gıtmem gerektı o yuzden aksama bıraktık.
eger bugun sabah yapsaydık her gun aynı saatte sabah yapmamız gerekecektı o zaman da ıse gec kalırdım , olmazdı.
sogukta durması gerekıyormus bunun da .

artık aksam yapacagım .
valla ınsallah dogru yapıyorumdur .

carmencım sen 18:30 demıssın ben de o saatte yapayım bari.

bence pozitıf :)

merhaba kızlar ben anca normal hayata işe dönünce başlayabildim kayınvaldem ve eşimin baskısıyla yattım bol ol
aramızda hamileler var galiba
şöyl bir göz attım tam okuyamadım

arkadaşlar bende tüp bebeğe bu ay başlayacağım....
3 ay önceki denememde 5 haftalık düşük yaşadım....
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...

ohss den dolayı hastanede yatıyordum daha önce yazmıştım...bugün evimdeyim çok şükür...geçmesi zaman alacakmış o yüzden kendimi takip edip olumsuz bi durumda tekrar hastaneye gidecem...bebeğimi aldım daha iyiyim ama çooooook yoruldum...geçmişi okumaya çalıştım hepinize teker teker cevap verecem ama önce biraz dinlenmem gerekiyor...

Son düzenleme:

canım sakın uzme kendını..dicek bişey yok şuanda bılıyorum ne desem boşş..
Allah bidahakı sefer yüzünü güldürür inşallah

A.akilli öncelikle cook üzüldüm canım,insan söyleyecek söz bulamıyor,akşamda dedigim gibi takdiri ilahi..inş.ara verdigin bu süre zarfında kendiliginden hamile kalırsın,rabbim hepimizin halini görüyor zaten,dualarımızıda ediyoruz inş.bigün kucaklarımız dolar.umudunu kaybetme ama lütfen arada gir yaz burayada..daha hiçbirimizin ne olcagı belli degil..benim kardeşiminde bebegi var 3,5 aylık ogluşumuz var,ben dogurttum,ben baktım,hala daha elim üzerlerinde herkonuda ben yardımcı oluyorum..aynı duyguları bende yaşıyorum.brnys cim teşekkür ederim.nesrin erken yaptın bence tahlili,daha 3 gün var herşey degişebilir,bozma moralini ya..carmenn cim sagol cevabın için.bende 18 30 da yapıyorum ignemi.boyum 1.63 kilom 66 oldu(artık şişman gruba giriyomuyum bilmem.koldan yapıyorum.ignem dışarda duruyo,dolaba koymadım.dr farketmez dedi ama insan size sorunca rahatlıyo:))bitospatsi hoşgeldin,tedavin başarılı olsun inş.sende güzel haberler ver..

canım dr.un bilgi vermedi mi sana bu konuda.
bana her akşam 8de yap sana uygunsa dedi, ben de öyle yaptım
koldan yapmamı söyledi.

oda sıcaklığında saklayın yazıyo kutuda diğer iğnelerin yanında buz verirken bunun yanında bişey vermedi eczacı, soğuk diye söylemedi de
serin yerde durabilir ama bence diğerleri gibi buzdolabına sokma, okursan oda sıcaklığı yazıyo kağıdında

slmalar nasılsınız neler var geçmişe göz gezdirmeye gidiyim mercimek 6 haftalıkmış bu mercimek büyügünce ne olacak acaba

e gunal gecmıs olsun canım. ınsallah herseyı atlatacaksın ve pozıtıfı goreceksın.
carmencım dısarı cıkıyorum sımdı ama aklım sende. ınsallah sende guzel haberler vereceksın bıze

bana cevap yazan arkadaslarım sagolun. meraktan ıste yaptım ıdrarda testı sabah erkenden kalkıp ama tek çizgi. 2. çizgiden eser yok valla. persembe kan verıcem bakalım ınsallah melegım benımledır.

mercimek büyüyüncede mercimek olarak kalacak canımm ben onu öyle sevdimmm

canım senin çocuk evlenirmiş çocul çucuğa karışırmış sen hala mercimeğim dermişşsin olmaz büyüyünce mercimek olarak kalamazya ay aya bütün baklıyatları takarız artık

bu arada benim rapor olsaydı ben bugün adt 2 günü bende başlıyacaktım ama ne yazıkki olmadddddddddddddddıııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…