sanırım onları peşime ben taktımbenim yüzümden test yaptırıyolar
kızlar bana birdahaki sefere diye yazabilirsiniz artık değerim iyice düşmüş 0.22 olmuşbeklenen de buydu zaten ama bir umut işte yaptırdık yine test
carmennn ve diğer arkadaşlar inşallah sizler kavuşursunuz hayırlısı ile yavrunuza
ben uzun bir süre düşünmüyorum artık tedaviyi maddi ve manevi olarak çok yıprandık çünkü kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
kızlar bana birdahaki sefere diye yazabilirsiniz artık değerim iyice düşmüş 0.22 olmuşbeklenen de buydu zaten ama bir umut işte yaptırdık yine test
carmennn ve diğer arkadaşlar inşallah sizler kavuşursunuz hayırlısı ile yavrunuza
ben uzun bir süre düşünmüyorum artık tedaviyi maddi ve manevi olarak çok yıprandık çünkü kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Ayyyyy valla ya vardır bir hayır inşşş..Nazlı kızlar bizim bebişlerrrrr..Hale bak makina arızalanmış..Dua istiyo bizden demekki...Uffffffffffffffffffffff Carmennnn innşşş. pozitiftir.2 de tekrar bakıcam hepinizi çook öpüyorum..
Bu arada mercimeğin annesi napıyosun,iyimisinAlıştın iyice maşallah dimiiiii..
aradım hast.yi cihazlar arızalanmış 2 gibi sonuçlar belli olacakmış bendeki şansa bakınn..beklemeyin kızlar 2 den önce sonuç yokk...
nesmit biliyorsun illa çıkacak diye bişey yok sen benden de erken baktın hemm
hülyaammm kalbim yerinden cıkacak mercimeğimiz bana dua etsinn arkadas gelsin onaa...
carmencım cok heyecanlandım. sonucu ogrenır ogrenmez yaz emı. bu arada ben sabah test yaptım ve tek çizgi:) sen dua et hıc olmassa 2.cızgı sılık cıkmıs benım kocaman tek çizgi
aradım hast.yi cihazlar arızalanmış 2 gibi sonuçlar belli olacakmış bendeki şansa bakınn..beklemeyin kızlar 2 den önce sonuç yokk...
nesmit biliyorsun illa çıkacak diye bişey yok sen benden de erken baktın hemm
hülyaammm kalbim yerinden cıkacak mercimeğimiz bana dua etsinn arkadas gelsin onaa...
canım çok geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahhhhhh..
bende heyecan yaptım şimdi..ben çok inanıyorum pozitif olacağına..öyle çatlatma iğnesi o kadar hcg salgılasaydı herkesin testleri pozitif çıkardı....ayrıca o kadar bekletirsen testi herhalde silinir...
nesmit biliyosun canım herkeste bir olmuyor..demeye gerek yok bile ama yani ne çok örnekler gördük..tek çizgilerden sonra pozitif çıkan..
ben sabah lucrını yapamadım kızlar...
cunku gec aldık ve ıse gıtmem gerektı o yuzden aksama bıraktık.
eger bugun sabah yapsaydık her gun aynı saatte sabah yapmamız gerekecektı o zaman da ıse gec kalırdım , olmazdı.
sogukta durması gerekıyormus bunun da .
artık aksam yapacagım .
valla ınsallah dogru yapıyorumdur .
carmencım sen 18:30 demıssın ben de o saatte yapayım bari.
slmalar nasılsınız neler var geçmişe göz gezdirmeye gidiyim mercimek 6 haftalıkmış bu mercimek büyügünce ne olacak acaba
mercimek büyüyüncede mercimek olarak kalacak canımm ben onu öyle sevdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?