2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EGUNAL CİM HOŞGELDİN,NİHAYET GELDİN EVİNE KİMSE BENİ GÜLDÜRMÜYO SEN BAŞLA YİNEÖZLEDİM SENİ.TEKRARDAN GECMİŞ OLSUN CANIM..BEBEGİNE İYİ BAK

canım benim bundan sonra hep beraber gülecez inşallah...bende özledim valla...güzel dileklerin için çooook sağol canım...bir anda ne olduğumu anlamadım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...bebeğimi aldım teyzesi inşallah tutunacak kuzum

ayyy şok oldum 2 hamılemız var..elim dolandı heyecandan..
listeyı duzelttım ama heyecandan yazdım bişeyler hallederım kızlar sonraa 2 nizide gocamnn

ayyy şok oldum 2 hamılemız var..elim dolandı heyecandan..
listeyı duzelttım ama heyecandan yazdım bişeyler hallederım kızlar sonraa 2 nizide gocamnn

eline sağlık tşk ederim :))

Arkadaslar brnyns ıcın de halay cekelım ..unutmayalım...

sen olmasan lavequecim kendimi gariban hissettim yarın kocaman bende yazayım bari hamileyimmmmmmmmmmm die herkesten önce öğrendik ama ne yapalım usulen yazarız bizde :)))

canım arkadaşım sen niye kocaman harflerle hamileyim yazmıyorsun...çooookkkk tebrik ediyorum idrar testini gördüm inşallah yarında son kan testini eline alırsın katlanmış bişekilde...kutlamalara hemen başlayalım yarın da kutlayacaz ama şimdiden halaya başlayalım dimi ...... : :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:...

eline sağlık tşk ederim :))

sen olmasan lavequecim kendimi gariban hissettim yarın kocaman bende yazayım bari hamileyimmmmmmmmmmm die herkesten önce öğrendik ama ne yapalım usulen yazarız bizde :)))

gariban hissetme canım hamile hisset kendini
burada sevıncler , uzuntuler bırbırıne gırıyor kuzum bazen...kımse unutmaz senı merak etme sen

brnynsssssssssss sanada kocamaaaaaaaaannnnnnnnnnn Kutluyorum gülüm senide..Kan tahlilini mi tekrarladın,sonuç artmışmı??? Çoooooooooooookkkkk sevindim..Kızlar bugün çooooooooooooooooooookk bereketli bir gün oldu..2 hamişimiz varrrr..Darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hepiniz benimle bir heyecanlandınız canlarımsınızzz aileme haber vermeden sizlere haber verdim çünkü onlar bile bizi birbirimizden iyi anlayamaz yasamayan bilemez bu zorlu süreci...hepinizi çok ama çok seviyorum...allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah...benimde hamileliğim inşallah devam eder ve kucağıma alırım sonunda bebeğimi...

çok sevindim canım . allah tamamına erdirsin. allah bizlerede nasip etsin inşallah

amin aminnnnnn inşallah allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün yarabbimmm............

canımsınnn çok teşekkür ederimm....benimde dileğim duam o yönde inşallah devamı gelir ve sonunda bebeğim doğar..

biz seninle beraber bu yola koyulduk bebeklerimizi beraber gittik aldık hastaneden beraber bekledikk...inşallah ikimizde sonuna kadar götürebiliriz hamileliğimizi tabi sadece poz.görmek yetmiyor sonuda gelir inşallah..bu arada 56 yada 59 dedi hemş.ama ben ağlamaktan heyecandan unutttum ama ya 56 ya 59 eminim:)))

kızlar bu arada brnyns a gerçekten özel bir teşekkür borçluyum çünkü biz aynı gün transfer yaptırdık ve o benden önce öğrendi sonucunu ve benm neg. olma ihtimalim var diye sevincini paylaşamadı rahat rahat....
canım hadi kocaman hamileyim yazz bakalım bekliyoruuuuuummmmmmmmmm

e gunal gecmıs olsun canım. ınsallah herseyı atlatacaksın ve pozıtıfı goreceksın..

sağol canım arkadaşım...umarım öyle olur...zaten her aşaması zor bir süreç benim için daha da zor oldu...sonu iyi olsun diyorum artık...çok öpüyorum seni...

carmennn adına çok sevindimmm yumoşun seninleee helal kerataya
ben aralık adetini bekleyen e2 degeri yüksek oldugu için ertelenen anne adayıyım ama gelin görünki ilaç beni strese sokuyorrr benim e2 degerim adetin 3 günü 99 çıktı nasıl düşücek bilmiyorummm başlayamam bile sarstı beni öyle umutsuzum kiiiii ertelemeyi düşünür oldum sizce ne yapmalıyım tecrübeli aanne adayları önerilerinizi bekliyoruzzz

Arkadaslarım cok sevınıyorum hepınız adına gercekten .
Mesajları okuyorum , bır daha okuyorum .
Halaylara bakıyorum. Sız hamıle kalanları hayal edıyorum , duygularınızı anlamaya calısıyorum , sevıncınızı hıssedıyorum .
Cok mutluyum .

ben şu an koptum kızlar hüngür hüngür ağlıyorum. brnyns seni de tebrik ederim. ne düşünceli bi insansın sen ya. valla ne diyim allah ikinizinkini de tamamına erdirsin kucağınıza almayı da nasip etsin. darısı bizim başııza artık. inşallah bu ay bende o listede adımı hamile olarak görürüm.:122::122::122::122::122::122:

veeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmm ohh ne hayettt carmencim birbirimize umut olduk ve şans getirdik valla çok sevinçliyim arkadaşım inşlh Rabbim sırada bekliyenlerinde yüzlerini güldür bu güzel anları onlarada yaşat Allahım kimseleri acı yüzünden ağlatmasın bizim gibi sevinçten ağlatsınnn

Brnysns hadı canım yaz kocamamn hamıleyımmmmmm dıyeeee
yaz da daglar taslar duysun ınsallah
duymayan kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…