EGUNAL CİM HOŞGELDİN,NİHAYET GELDİN EVİNE KİMSE BENİ GÜLDÜRMÜYO SEN BAŞLA YİNEÖZLEDİM SENİ.TEKRARDAN GECMİŞ OLSUN CANIM..BEBEGİNE İYİ BAK
ayyy şok oldum 2 hamılemız var..elim dolandı heyecandan..
listeyı duzelttım ama heyecandan yazdım bişeyler hallederım kızlar sonraa 2 nizide gocamnn
Arkadaslar brnyns ıcın de halay cekelım ..unutmayalım...
AYYY İNANMIYORUMMMMMMMM CNMMM YA NASIL SEVİNDİM VALLA BAK EE BU GÜN İKİMİZİN GÜNÜ DEMİ GEL BERABER KUTLUYALIMMM
SENİN YÜZÜNDEN BENDE SEVİNCİMİ YAZAMADIM AYY NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM KAÇ ÇIKTI DEĞERNNN
eline sağlık tşk ederim :))
sen olmasan lavequecim kendimi gariban hissettim yarın kocaman bende yazayım bari hamileyimmmmmmmmmmm die herkesten önce öğrendik ama ne yapalım usulen yazarız bizde :)))
çok sevindim canım . allah tamamına erdirsin. allah bizlerede nasip etsin inşallah
Allahım şükürler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...Dua ederek açtım pc yi...Katıla katıla ağlıyorum şu anda....Allahım sen ne büyüksün ya Rabbimm..Darısı başımıza inşşşşşşşşşşş...
Carmennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13::13:...Hayırlısıyla devamının gelmesini diliyorum Rabbimdennn..Sımsıkı tutunsun bebişin...
AYYY İNANMIYORUMMMMMMMM CNMMM YA NASIL SEVİNDİM VALLA BAK EE BU GÜN İKİMİZİN GÜNÜ DEMİ GEL BERABER KUTLUYALIMMM
SENİN YÜZÜNDEN BENDE SEVİNCİMİ YAZAMADIM AYY NASIL RAHATLADIM ANLATAMAM KAÇ ÇIKTI DEĞERNNN
ayyy canım nasıl sevindim anlatamam...ALLAH sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....evettttt transfer olmamış arkadaşları halaya davet ediyorum...
...
:118: :118: :118: :118:....[/QUOTE
halayı zaten çok severim............çok teşekkür ederim senin sonucunuda dört gözle beklicem..aman transferi olanlar sakın halaya katılmasın:))
ayyy şok oldum 2 hamılemız var..elim dolandı heyecandan..
listeyı duzelttım ama heyecandan yazdım bişeyler hallederım kızlar sonraa 2 nizide gocamnn
bizde seni gooocamannn öptükkk...listede adımı görünce bi kere daha ağladımm..çok teşekkürler emeklerine
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
e gunal gecmıs olsun canım. ınsallah herseyı atlatacaksın ve pozıtıfı goreceksın..
hepiniz benimle bir heyecanlandınız canlarımsınızzz aileme haber vermeden sizlere haber verdim çünkü onlar bile bizi birbirimizden iyi anlayamaz yasamayan bilemez bu zorlu süreci...hepinizi çok ama çok seviyorum...allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah...benimde hamileliğim inşallah devam eder ve kucağıma alırım sonunda bebeğimi...
amin aminnnnnn inşallah allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün yarabbimmm............
canımsınnn çok teşekkür ederimm....benimde dileğim duam o yönde inşallah devamı gelir ve sonunda bebeğim doğar..
biz seninle beraber bu yola koyulduk bebeklerimizi beraber gittik aldık hastaneden beraber bekledikk...inşallah ikimizde sonuna kadar götürebiliriz hamileliğimizi tabi sadece poz.görmek yetmiyor sonuda gelir inşallah..bu arada 56 yada 59 dedi hemş.ama ben ağlamaktan heyecandan unutttum ama ya 56 ya 59 eminim:)))
ayyy canım nasıl sevindim anlatamam...ALLAH sağlıkla tamamına erdirsin inşallah....evettttt transfer olmamış arkadaşları halaya davet ediyorum...
...
:118: :118: :118: :118:....[/QUOTE
halayı zaten çok severim............çok teşekkür ederim senin sonucunuda dört gözle beklicem..aman transferi olanlar sakın halaya katılmasın:))
bizde seni gooocamannn öptükkk...listede adımı görünce bi kere daha ağladımm..çok teşekkürler emeklerine
ya şimdi senin bu yazın üzerine yeni idrak ettim yarın bende alıcam 2. kez sonucumu bakalım nasıl duygulandım anlatamaminşlh burada yazcaz daha ilerleyen hamişlik maceralarımızı bak gör...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?