cnm valla yaptığımı yapmayın ama dediğimi yapın :)
ben zaten transferin ilk gününü ayrıntılı yazmıştım :))
eve geldik hiç yatamadım yattıkça sıkıntı geldi ağrım oldu zaten ilk 3 gece kabuslar görüp durdum
eşim boluya gidicekti bende düştüm peşine boluya gittim transferin 3. günü yani orada bol bol gezdim misafir falan ağırladık kız kardeşimin küçük kızı var onunla vakit geçirdim en çok hiç dikkat etmedim onu kucaktan indirmedim ayağımda salladım falan filan banyo meselesi transferin 2. günü duş aldım ve her 2 günde bir duş aldım herşeyi yaptım hatta şu anda temizliğim yeni bitti tabii koşmadım zıplamadım klasik günlük hayata devam kasmadan kendimi ama yorucu şeylerden kaçındım doğal olarak kısacası bu benimki
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü ve kan değerim 135.3 nasıl sizce???
hehehe canım sen naapmışsın yaa..ama guzel posıtıf olmuşsun ..
brnyns ve carmenn sizleri tebrik ediyorum çok sevindim ALLAHIM inşallah kalp atışını vede keseyi görmenizi arş ermenizi veee kucağınıza almayıda nasip eder ...anlatın bakam transferden sonra nelere dikkat ettiniz anlatın yardımcı olun bize .bende halaya katılıyorum
AYY 2 SAAT GİRMEDİM NELER OLMUŞHAMİŞLER COGALMIŞŞ..SÜPERR..NASIL DUYGULANDIM İÇİM NASIL HOŞ OLDU ANLATAMAM COOOOK AMA COOOOOOOOOOOOOKKKKKK SEVİNDİM.BRNYNS CİM TEBRİK EDİYORUM RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.HAMİŞKENDE GİRER YAZARSIN BURALARA..HLY NİN BEBEGİNE MERCİMEK DEDİK SENİNKİ NE OLDU ŞİMDİ HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ ??CARMENN CİM SENİDE COOK TEBRİK EDİYORUM,RABBİM SANADA SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.COOOK SEVİNDİM..ARTIK SİNİZ HAAA SÜPER Bİ DUYGUDUR EMİNİM ANLATILMAZ YAŞANIR EMİNİM...ARTIK BİZE HAMİŞ OLARAK DUA EDERSİNİZ..EVET HALAY CEKERİZ TABİKİ,BUGÜN SİZE YARIN BİZE DİMİ İNŞ.RABBİM BANADA GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP EDER..BENDE SİZE SEVİNÇTEN AGLADIGIM GİBİ KENDİ BEBEGİMEDE AGLARIM.İKİNİZEDE KOCAMAN NAZARLIK KOYUYORUM HADİ BAKALIM
bu arada benim 3 gün önce kullandığım jelde çok az bi koyuluk gelmişti
göğüslerim yumurta toplamadan önce acımaya başlamıştı hala felaket acıyolar ve davul görünümüne girdiler :)))
yine 3 4 gün önce sol kasığım felaket rahatsız etti beni ağrı falan olmadı ama bi batma ve sanki orada bişey varmış gibi oluyodu yürürken şimdi yok
5.günümde idrar testi yapmıştım onun resmini koydum zaten bakmışsınızdır
6. gün kanda bakıldı 22.8 çıkmıştı
dün gece yaptığım idrar testinide koydum oda baya bi koyu çıkmıştı yarın kısmetse tekrar gidip baktırcam kan testine
beni de listeye alır mısınız? benim sorunum fsh yüksekliği konya selçuklu tıp fakültesinde yapılıyor. şu an puregon ve decapeptyl iğne kullanıyorum. cuma günü kontrolüm var. ilk denemem ve 30 yaşındayım. inşallah listede olan olmayan herkesi rabbim hayırlısıyla bebek sahibi yapar....
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm................................ağlamaktan baska bişe yazamıcm hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................
evet cnm hamileyim :))) değişirsen sevinirim
tebrık ederım kızlar sızı. çok sevındım sızlerın adına.
ben de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.20 cıktı. yanı 3 gun sonrada yaptırsam degısen bırsey olmayacak. a.akıllınınkıde oyleydı olmamıstı saglık olsun.
tebrık ederım kızlar sızı. çok sevındım sızlerın adına.
ben de kan testı yaptırdım ve sonuc 0.20 cıktı. yanı 3 gun sonrada yaptırsam degısen bırsey olmayacak. a.akıllınınkıde oyleydı olmamıstı saglık olsun.
slm benim tüplerim tıkalı ve 2. denemem fulya bahceci dondurulmuş emriyon trasferi yapılacak 30 kasımda suan estraderm kullanıyorum 26 konturol günüm
aynıı ben..2 denemem dondurulmuş bende estrofem kullanıyorum.. ama canım ben umuttayım..benımde 26 kasım kontrol ...
canım sadece estrofem kullanıyosun dımı
balık yağı elevit b12 glucophage estraderm bantlar cnm senle ayynıyız gibi bişey facen varmı burdan yazıları takip etmek zor oluyorda ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?