2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende bılmıyorum..hly o şekilde yapmıştı listeyı sanırım beklenen adet tarıhı olabilir.. bızde test tarıhınızı yazıyoruz..

o zaman benm sat 26 ekim son adet tarihim yanii.
bat benm bildiğim beklenen tarih ama madem test tarihini yazacaz bnm tarihim dün dü canım 15 ideğil güncelleme için ...ellerine sağlık.

kızlarr listeyle ilgili sıkıntı var herhalde.. biraz karışmış rengi biçimi boşluklar falan ben bir el atayımm ama yarın sabah atarım o eli

hamile arkadaşlarda BAT ve SAT şöyle oluyor.. SAT= yerine transfer olduğunuz tarih yazılıyor doktorlarda öyle kabul ediyor zaten.. BAT = yerinede test tarihi yazlıyor.. yani tüp bebekte öyle oluyor ben o yüzden öyle yazmıştım... bide merkezlerin eklenmesi istenmiş onu da hallederiz.. ben yarın sabah tam anlamıyla listeyi düzenlerim merak etmeyin :)

Bugun benım dogum gunummmm

canım doğum günün kutlu olsunn nice mutlu sağlıklı ve bebişli yılalrın olsun inşallah

listeyle uğraşıların için çok teşekkürler yetişememekde haklısın ben bi el atıp düzenlerim yarın sonra siz yine devam edersin ok canım

Brnynsssssssssssssss koştura koştura pazara gittim geldim senden hala haber yok...Nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Merhaba arkadaslar

ben uzun zamandır takıp edemıyorum formu amıle olan arkadaslrı tebrık edıyorum.Allah saglıklı sıhatlı kucaklarınıza almayı nasıp eder ınsallah. Tum evlak sevgısı cekenlerede hayırlısıyla hayılı zamanda saglıklı sıhatlı bebişler nadip eder inş.

Bende kasım - aralık ayında tüp bebege başlamam gerekiyordu. Garip v uzun bır surectı. Fakat bu ay adetımı beklıyordum olmadım 7 gun gecıktı acaba hamıle olabılırmıyım?

idrarda ıkıncı sılık cıktı kan testı yaptırdım onun sonucu 1685 yazıyor. Dr olmadıgı ıcın sonucu gosteremedım
bana yardımcı olursanız cok sevınırım.

8 yıllık evlıyım ve 4 yılır bu haberı duymayı beklıyorum. Ben tumler tıkalı dedıler amılıyat oldum acılmadı dedıler tup bebek yaptırdım. Daha sonra başka hastene rahım fılmı tekrar ıstedı bu sefer tupler acık dendı ne yapmalıyım bılemıyorum acıklanamayan kısırlık olabılır dedıler.

yardımcı olun kızlar heyecanlanmalımıyım bılemıyorum

mrblar bende tüp bebek yaptırıcam sanırım catlatma ıgnesı vs. dusunuluyordu ama esımın sperm testlerı cok dusuk cıktı ve tup bebek tek care gıbı gorunuyor 1ay sonra tup bebek tedavısıne baslamayı planlıyorum hersey yolunda gıderse ama hıcbırsey bılmıyorum bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılır mı

cnm hamilesin tabi bnm sonucun 56 çıktı pozitif dediler seninki bariz yüksek

canım arayabileceğin bir dr yokmu? yarın hastaneden randevu al ve git inşallah güzel bir gebeliktir., ben senin yerinde olsam geceden giderdim valla acile:)

canım tesekur edıyorum bunu duymaya cok guzel olurr benım ıcın cunku dogal olmus olur :)

inşallah hepımız bu hamerı duyarız
teşekurler canım senınde bebısın nasıl

valla inşallah iyidir belim kasıklarım sızlayınca seviniyorum varlığını göstermesinden...ama daha çok yeni inşallah büyümeye devam eder annesine tuutunur

Son düzenleme:

slm damla bende 6 yıllık evliyim 2 asılama 2 kez tüp bebek denedik maalesef olmadı dier ay tekrar baslamayı düşüyoruz. ben siteden takip ettidigim ve bildiğim kadarıyla degerin gayet ii hamilesin bence.

canım arayabileceğin bir dr yokmu? yarın hastaneden randevu al ve git inşallah güzel bir gebeliktir., ben senin yerinde olsam geceden giderdim valla acile:)

canım ya ben de dun uykusuz bı gece gecırdım bugun doktora gıttım ama sonucu gec aldım oda doguma gırmıs kendımı hevslendırmek ıstemıyorum korkuyorum
yaklasık 4 yıldır hastanelerde ugrasıyorum be cok garıp bır surec bır hastane tupler tıkalı dıye amılıyat ettı sonuc acılamaz dedı sımdıde aynı hastane fılım cektı tupler acık dedı son 1 aydır psıkolojım bozuldu sormaya korkuyorum

inşallah hepımız annelık duygusunu yasarız. MEvla hepımıze evlat sevgısı ceken herkese hayırlısıyla hayırlı zamanda saglıklı sıhatlı evaklar nasıp eylesınnn bızı bu mucızeden mahrum bırkmasınn inş.

bu ay ne duyduysam yaptım sogan suyu cörek otlu macun kecı boynuzu acaba dıyorum psıkolosık olabılırmı?

slm damla bende 6 yıllık evliyim 2 asılama 2 kez tüp bebek denedik maalesef olmadı dier ay tekrar baslamayı düşüyoruz. ben siteden takip ettidigim ve bildiğim kadarıyla degerin gayet ii hamilesin bence.

canım ınsallah bu haberı hepımız duyarız yarın dr gıdıcemm

ablamında degerlerı bu cıvarlardı ıkız cocugu var sımdı :) umarım hersey yolunda gıder gozun aydın sımdıden :)

kuzum resmen hamilesinnnn...hem de doğal yolla valla süpperrr bişey bu...sevin tadını çıkar acabamı diyene kadar kocaman kocaman hamileyim yazzz...çok tebrikler...

herkese iyi akşamlar,

ben cumartesi sabah 10 da transfer oldum. 3 embriyo konuldu. cumartesinden bu yana her yanım kırılıyor. o gıcık iğne progestane yüzünden yatamıyorum. sağa sola dönemiyorum. sıkıntılıyım biraz yani. çok erken biliyorum ama dün de bu günde zevkine test yaptık iki gündür çift çizgi? bu çizgiler bir anlam ifade ediyormu?
dilerim hepimizin kucağı dolar.............

amin inş............

kuzum nerdesin???? zaten karnım şiş kocaman bi de senden haber beklemekten iyice şiştim ayollll....

canım ınsallah bu haberı hepımız duyarız yarın dr gıdıcemm

ins güzell haberlerle gelirisn canm ama büyük ihtimal hamilesin çünkü bu cok ii bi deger ki bhcg nin normal degeri gebelik olmadığı durumlar da 0 dır. bazen ilaç kullanımına baglı arta da biliyor ama sende de böyle bir durum olmadıgına göre hayırlısıyla ins hamişsin

bnm bildiğim çatlatma iğnesinin etkisi 9-10 gün sürüyormuş o yüzden test poz.çıkar diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum....sen transferden 1 hafta geçtikten sonra yap bence inşallah poz.olur

canım bence cok erken idrar testi için bu kadar sabırsız olma kendini strese sokma. ben bu kadar erken idrarda sonuc alan duymadm hiç. 9 10 11 günlerde bazılarında özellikle çoğul gebeliklerde cıkabiliyor. ilaçlardan kaynaklı olabilir o çizgiler. ama ins bebişlerin seninledr güzel haberler vermen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…