kaçıncı tüp bebek denemenizdi?
[sıze=3]canım tebriklerrrr hamilesin...8. Gün için iyi bir değer....[/sıze]
canım çoook sevindim hadi inşşş. Kasım ne bereketli oldu...değerin katlanarak artar inş........gülümmmmmmmmmmmmm..
cocuksuzum kızlar hamile dediyse ölesindir,ben degerler kac cıkınca hamile oluyosun bilmiyorum ama tebrik ediyorum canım,inş.rabbim tamamına erdirsin,sende hamişler arasına katıldın demektir,hemen sanada maşallahı kondurayımbizede dua et artık:))damla_v sende hamilesin hatta senin degerin duydugum en yüksek deger ikizde olabilir,ay yarına kadar nasıl durcan ben olsam koşarım başka hastanelerin aciline,catlarım sabaha kadar ayol sende saglıkla kucagına al inş.tebrik ederim..brnyns cim nerdesin ya,şimdiye kadar 50 kere yazardın korkutma bizi inş.işin cıkmıştır bak dört gözle bekliyoruzzzz...
ilk denememdi canım benim ben iki kez kistten ameliyat olmuştum bekarken ikiside patlamıştı ve iç kanamaydı acık ameliyat oldum sağ tüpüm calışmıyodu soltüpte yumurta olmuştu eşimde sperm azlığı vardı ama rabbime şükür allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Bugun benım dogum gunummmm
Cuma günü opu'ya gidiyorum:)
Bugun benım dogum gunummmm
Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?
Canım doğum günün kutlu olsun
Canım hayırlı olsunnn
saol canım darısı sizlere olsun allhım hepimizin kucagını bebişlerle doldursun
Yarın tekrar klinikte olacağım off geçmez oldu günler çok ama çok yoruldum hele tek başına mücadele etmek benide dahada çok yoruyor ben anne olmak istiyorum eşim ise benim kadar istekli değil olmazsa olmaz diyor beni hiç anlamıyor
AMİN
Yaşadığım kötü deneyimler bende umut filan bırakmadı girdim bir yola yürüyorum umarım hayırlısı olur
AMİN
Yaşadığım kötü deneyimler bende umut filan bırakmadı girdim bir yola yürüyorum umarım hayırlısı olur
canımöyle düşünme onlar genelde biz stres yapmayalım diye öyle davranıyolar cünkü birinin daha sağlıklı düşünmesi ve diğerine destek olması gerekiyo bizler cok yıprandığımız için genelde bu görevi onlar üstleniyolar benim eşimde başlarda öleydi ama şimdiki halini görmen lazım sen bunlara sıkma canını biz varız yanında destek.inşallah olumlu olurda eşinin bide ozamanki halini görürsün rahat ol suan güçlüolması gereken sensin herseyi bebeğin için yapıyosun...
amin...herkes için hayırlısı olur inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?