2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçıncı tüp bebek denemenizdi?

ilk denememdi canım benim ben iki kez kistten ameliyat olmuştum bekarken ikiside patlamıştı ve iç kanamaydı acık ameliyat oldum sağ tüpüm calışmıyodu soltüpte yumurta olmuştu eşimde sperm azlığı vardı ama rabbime şükür allahım hepimizin yüzünü güldürsün

COCUKSUZUM KIZLAR HAMİLE DEDİYSE ÖLESİNDİR,BEN DEGERLER KAC CIKINCA HAMİLE OLUYOSUN BİLMİYORUM AMA TEBRİK EDİYORUM CANIM,İNŞ.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN,SENDE HAMİŞLER ARASINA KATILDIN DEMEKTİR,HEMEN SANADA MAŞALLAHI KONDURAYIMBİZEDE DUA ET ARTIK:))DAMLA_V SENDE HAMİLESİN HATTA SENİN DEGERİN DUYDUGUM EN YÜKSEK DEGER İKİZDE OLABİLİR,AY YARINA KADAR NASIL DURCAN BEN OLSAM KOŞARIM BAŞKA HASTANELERİN ACİLİNE,CATLARIM SABAHA KADAR AYOLSENDE SAGLIKLA KUCAGINA AL İNŞ.TEBRİK EDERİM..BRNYNS CİM NERDESİN YA,ŞİMDİYE KADAR 50 KERE YAZARDIN KORKUTMA BİZİİNŞ.İŞİN CIKMIŞTIR BAK DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZZZZ...

etmezmiyim canım yaaa dualarım sizinle allahım bize hepimize cocugu olmayan herkese nasip etsin

amiin inşallah.bizimkiside sebebi bilinmeyen kısırlık en kötüsüde bu ya yaplmadık tedavi tahlil kalmadı ama sebeb yok vardır rabbimin bildiği allah kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın.

Bugun benım dogum gunummmm

Canım doğum günün kutlu olsun

Canım hayırlı olsunnn

Son düzenleme:
canım doğum günün kutlu olsun allah bol evlatlı uzun ömürlü yıllar versin bu yılı hamile olarak gecir.seneye kucagında cocukla doğum günü kutla inşallahhhhhhhhh........

Yarın tekrar klinikte olacağım off geçmez oldu günler çok ama çok yoruldum hele tek başına mücadele etmek benide dahada çok yoruyor ben anne olmak istiyorum eşim ise benim kadar istekli değil olmazsa olmaz diyor beni hiç anlamıyor

canımöyle düşünme onlar genelde biz stres yapmayalım diye öyle davranıyolar cünkü birinin daha sağlıklı düşünmesi ve diğerine destek olması gerekiyo bizler cok yıprandığımız için genelde bu görevi onlar üstleniyolar benim eşimde başlarda öleydi ama şimdiki halini görmen lazım sen bunlara sıkma canını biz varız yanında destek.inşallah olumlu olurda eşinin bide ozamanki halini görürsün rahat ol suan güçlüolması gereken sensin herseyi bebeğin için yapıyosun...

AMİN

Yaşadığım kötü deneyimler bende umut filan bırakmadı girdim bir yola yürüyorum umarım hayırlısı olur

canım hepimiz buyola aslında biraz ümitsiz bi okadarda olumsuz giriyoruz ben 16 yasından beri cocugu olmaz gözüyle bakılan genckızlık gecirdim küçük yerde büyüdüm bu benim hayatımı alde benden bendeki sorunlar esimdeki problemler inşallah seninddde yüzün gülecek destek arıyosan özelden numaranı yazarsan hergün arar destegin olurum sıkma canınıhepimiz yanındayız

Yok yok canım biraz farklı sanırım sıkıntı bende diye mi bukadar rahat bilmiyorum çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…