kuzum nerdesin???? zaten karnım şiş kocaman bi de senden haber beklemekten iyice şiştim ayollll....
benimde adet günüm bugun göğüslerim ağrıyor belim bacaklarım sanırım heryerim ağrıyor:)) bide 2 gündür sabah kullandığım jel bu saatlerde geri çıkıyor fazlasını atıyor demişlerdi ama hepsi çıkıyor toplanmış şekilde canım sıkılıyor bu duruma.. sonucun çıkar heralde 1 saate anneliğin bir kez daha kesinleşecek inşallah..
yok yumurtlamamışsındır ağrı oluyor korkma...
aa ben kaçırdım mı yaa hamile misin??? benim dünden beri beynim sulandı azcık...
ben 8.gün yaptım silikte olsa çıktı hatta fotosu var bu topikte
canım 10. gün bhcg sonucum 135.5 çıktı,yarın 12.günüm merkeze gidicem..umarım onaylarlar onlarda:))
Sahi mi,ben 9. gün erkendir sanıyorum,8 i duyunca heyecan yaptım şimdi :) bu arada tebrik edeyim hamilesin bu durumda degil mi? Süper bir duygu olmalı.
daha mı onaylamasınlar süper .....tebrik ederim gözün aydınnnnnnnnn...bnm 9.gün 56 ya düşük sanki di mi
sanırım öyleyim:) ama diğer ark.lara göre değerim biraz düşük yarın tekrar bakılacak inşallah yükselmiştir benimde
Bugun benım dogum gunummmm
daha mı onaylamasınlar süper .....tebrik ederim gözün aydınnnnnnnnn...bnm 9.gün 56 ya düşük sanki di mi
sanırım öyleyim:) ama diğer ark.lara göre değerim biraz düşük yarın tekrar bakılacak inşallah yükselmiştir benimde
Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?
Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?
merhaba akadaşlar bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum.ben 3.tüp bebek denemesine başladım ve yine tutmayacak korkularını yaşıyorum bu sitedekileri okuyunca biraz ümitleniyorum.Tüp bebek denemesi tutan arkadaşlar kaçıncı denemenizde tuttu yazablirmisiniz çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?