2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 10. gün bhcg sonucum 135.5 çıktı,yarın 12.günüm merkeze gidicem..umarım onaylarlar onlarda:))

merhaba arkadaşlar
5 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
haftasonu gelsede ne olucağı belli olsa.
dün E2 ve progesteron tesi yaptırmıştım progesteron çok yüksek çıktı. nedendir bilmiyorum ama çok korkuyorum ((

ya arkadaşlar benim de hormon testimin sonucuna bakabilir misiniz .

LH : 7,61

Estradiol : 26,7

prolaktin : 26.7

TSH : 0,7

FSH : 10,08

HAFTAYA NASİP OLURSA TEDAVİYE BAŞLIYORUM UMARIM SONUÇLARIM İYİDİR. BİLEN VARSA Bİ BAKABİLİR Mİ TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN

canım 10. gün bhcg sonucum 135.5 çıktı,yarın 12.günüm merkeze gidicem..umarım onaylarlar onlarda:))

daha mı onaylamasınlar süper .....tebrik ederim gözün aydınnnnnnnnn...bnm 9.gün 56 ya düşük sanki di mi

Sahi mi,ben 9. gün erkendir sanıyorum,8 i duyunca heyecan yaptım şimdi :) bu arada tebrik edeyim hamilesin bu durumda degil mi? Süper bir duygu olmalı.

sanırım öyleyim:) ama diğer ark.lara göre değerim biraz düşük yarın tekrar bakılacak inşallah yükselmiştir benimde

canım bence 9.güne göre değerin iyi hiiiiiççç aklını karıştırma...unutmaki katlanarak gidiyor bu değer...katlanmıştır yaniiii...

brnyns umarım sevinçten uçuşa geçmişsindir de bizi unutmuşsundur...Endişelenmeye başladım vallaaaaaaaaaaaa..Ters giden bir şeyler mi var diyeeeeeeeeeeee..Rabbim yardım etttt...

Kızlar nasılsınızz. işlerim yoğun bu hafta bakamadım iki gğnde dolmuş sayfalar yine.. umarım herşey yolundadır gelişmeler var mı? hepinize sevgiler ve dualar

bence gayet iyi değerin,yarın mutlu haberi vereceksin bize carmennn ben eminim :))

kızlar ikinci gün 52 idi lucrin fostimon kullanıyorum bu gün 7.gün değerim 193 çıktı.bu değerler normal mi?

Kızlarrrr dayanamadım bugün 8. Günüm gittim kan testi verdim değerim 19.11 cıktı pozitif olduğuna göre hamileyim sanırım demi inanamadım inanamıyorum annemle birbirimize bakıp bakıp aglıyoruz perşemde tekrar yaptırcam 8.günde 19.11 nasıl sizce hamileyim yazmalımıyım?

merhaba akadaşlar bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum.ben 3.tüp bebek denemesine başladım ve yine tutmayacak korkularını yaşıyorum bu sitedekileri okuyunca biraz ümitleniyorum.Tüp bebek denemesi tutan arkadaşlar kaçıncı denemenizde tuttu yazablirmisiniz çok merak ediyorum.

Arkadaşlar adetin 3.günü bu testleri yaptırdım anlayan var mı sonuç nasıl ben bir şey anlamadım da???
1yıldır bebeğimiz olmuyor onun için yaptırdım.

estradiol(e2) 56
fsh 7.98
Lh 3.48
serbest t3 2.8
serbest t4 0.69
tsh 1.42

tebrik ederim arkadaşım bence kesinlikle hamilesiin.8.gün için iyi bir değer şimdiden kutluyorum

kaçıncı tüp bebek denemenizdi?

Canım gerideki sayfalara bakrsan orada yazıyor..Bir listemiz var ve kaçıncı olduğu yazıyor ama zor olabilir tabiiki bulmak..

canım tebriklerrrr hamilesin...8. gün için iyi bir değer....

Canım çoook sevindim hadi inşşş. Kasım ne bereketli oldu...Değerin katlanarak artar inş........gülümmmmmmmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…