2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım seninle ilk tanışma mesajımda ''''öyle bir isim bulmuşsun ki (çocuksuzum) kendine içim bi tuhaf oldu çok duygulandım''''diye yazmıştım...ve içimden şöyle demiştim ALLAH çocuksuzluğunu yazılarda bıraksın ve bir an önce bu nick ten kurtulsun inşallah...nasıl sevindim anlatamam...kocaman harflerle hamileyim yaz bir an önce.......biliyorsun kaderimiz aynı...bende ohss oldum hala geçmesini bekliyorum...bu durumda transferi iptal ediyorlar genelde ama bize transfer yapıldı aslında çok riskli bi durum bu...artan hcg değeri durumu artırabiliyormuşşş...şimdi nasılsın canım???...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

canım valla bizim de 7 milyarı geçiyor tedavi. raporla uğraşmıyor eşim napalım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez allah hayırlı bebişler nasi p etsin hepimize amin.

bilgiler için tesekkürler canm..kımı dıyorkı raporsuz 9-10 milyar falan tutuyor bıze suan cok geldiği için rapor çıkartmaya uğraşıyoruzz..

slmlar nasılsınız ya iki gündür giremiyorum güzel haberlerimiz varmı merak ediyorum ben bir geçmişe bakıyım hepinizi çok öpüyorum

canım valla bizim de 7 milyarı geçiyor tedavi. raporla uğraşmıyor eşim napalım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez allah hayırlı bebişler nasi p etsin hepimize amin.

ewet rapor cıkması biraz uzun sürüyormüs uyrastırıyorlarmıs. demekki her merkez farklı farklı. allah hepimizin yardmcısı olsun. insallah canm en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnn.

eğer foliküllerin büyümeyi başarırsa bence yeterde artar bile o 4 ten 2-3 ü dolu çıkar ve en az 1 i döllenir cnm bnm...bize 1 tane lazımm ki böle olmadı diyelim....emin ol herşeyin sonuna gelip herşeyi iyi zannedip neg.alacağına böyle olması daha iyi inan bana...allah herşeyin zamanını belirlemiş olması gerekn zamanın geldiyse olacak yoksa olmayacak...tekrar deneyeceksin bıkmadan usanmadan..bak en basit örneği bnm ilk tedavide 21 yum. toplandı blast.yapıldı kesine yakın konustular olacak diye ama olmadı... bak bundada 11 tane toplandı ve ben sok oldum çünkü rezerv sıkıntım yoktu ve en kötüsü sadece 3 ü döllendi ağla ağla öldüm 2 gün hadi bölünmezse diye 3üde güzel bölündü 2 sini dondurdum bile....bak blastta tutmayan şimdi tuttu kader kısmet herşeyy.biraz tevekkül edecz yapacak bişey yokk..gün doğmadan neler doğar..

aferin böle işte hem bakarsın hafta sonu kocaman olmuşlar bugun daha çarş.

kızlar birazdan kan vermeye gideceğim.... ama biliyorum ki negatif çıkacak.............

ooooooooo sen böle dersen negatif çıkar tabi,aşkolsun biz inanacazki onlar da tutunsunlar

ne yaptın kuzum???test yaptırdın mı????

cnm şimdi geldim iyi çıktı şükür 161 mmiş değerim:) darısı sana inşallah ohss oldum tutmayacak diye sakın düşünme bak bence oldu valla içime öleee doğuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…