biz rapor cıkarmadan özel olarak yaptırmıstık 3600 tl ilaçlar harıç ilaçlarda 1000 tl yakın tuttu. ama raporlu olursa 2800 lira gibi fiat sölemişlerdi.800 lira gbi bi fark vardı. ilaçlarıda rapor hakkın bitmedi ise daha uygun alırsın aradaki fark birazdaha arttar
biz rapor cıkarmadan özel olarak yaptırmıstık 3600 tl ilaçlar harıç ilaçlarda 1000 tl yakın tuttu. ama raporlu olursa 2800 lira gibi fiat sölemişlerdi.800 lira gbi bi fark vardı. ilaçlarıda rapor hakkın bitmedi ise daha uygun alırsın aradaki fark birazdaha arttar
canım valla bizim de 7 milyarı geçiyor tedavi. raporla uğraşmıyor eşim napalım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez allah hayırlı bebişler nasi p etsin hepimize amin.
demekki merkezden merkeze değişiyorr fiyatıı cnmm
bnce olumlu dusun kı olumlu olsun cnmm..ıyı haberlerle gelırsın umarımm...kızlar birazdan kan vermeye gideceğim.... ama biliyorum ki negatif çıkacak.............
kızlar birazdan kan vermeye gideceğim.... ama biliyorum ki negatif çıkacak.............
kızlar birazdan kan vermeye gideceğim.... ama biliyorum ki negatif çıkacak.............
bilgiler için tesekkürler canm..kımı dıyorkı raporsuz 9-10 milyar falan tutuyor bıze suan cok geldiği için rapor çıkartmaya uğraşıyoruzz..[/QUO
ilden ile merkezden merkeze farklılık gösteriyor olabilir. kayseride fiyatlar asagı yukarı böle 200 300 tl farklılık olabiliyor merkezlere göre. ins en kısa zamandaraporu cıkarır ve biran önce tedaviye bslar hayırlısıyla bebişi kucagına alırsın
canım valla bizim de 7 milyarı geçiyor tedavi. raporla uğraşmıyor eşim napalım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez allah hayırlı bebişler nasi p etsin hepimize amin.
kanı verip geldim 2 saat sonra belli olacakmış.....
ayyy canım hadi inşallah pozitif sonuç alırsın...heyecenla bekliyorum...niye bu kadar umutsuzsun anlamadım...idrar testi falanmı yaptın daha öncesinde???
yok hayır yapmadım canım......
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
Nesrinimmm sağol gülümmmmm..İnşşşş.. c.tesi hayırlı haber verebilirim..Ama olmazsa da napıyim,bir dahaki sefere diyeceğiz artıkkkkk..Sizinle paylaşmak desteğinizi hissetmek ii geldii..
Sen nasıl oldun,toparlandınmı,tekrardan yaptınmı test??..
ne yaptın kuzum???test yaptırdın mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?