günaydınn kızlarr ya ben bısey sorucamm yınee :) ınternette arastırayım derken kafam karıstı yınee..en ıyısı yasayanlardan fıkır alayım dedım..biz smdı tup bebek ıcın raporumuzun cıkması beklıoruzz yaa bı yerde yazıyorkı tup bebek raporu cıkartmak ıcın en az 2 kere asılama yapılmış olması gerekıyormuş ee bıze bundan hıc bahsedılmedıı
kac gun var daha ?
ben dun lucrıne basladım . uzun protokol olacak benım . henuz yolun basındayım .
kromozom sorunum var. memorıalda denıyorum. aslen ızmırlıyım ama ıstanbulda tedavı oluyorum.
cnm sendemi bahceci fulyadasın bende doktorun kim benim erbil
ben 3 die duymustum ama yine de netten bi yasaya bak istersen
smdı bı yerde okudumm esı azosperm olanlarda asılamaya gerek duymadan tup bebek ıcın rapor verıyolarmıs..valla kafam karıstı iyice :) bıde kımı dıyor 500-600 tl sını oduyor devlet kımı de 1000-2000 tl sını...
canım sen en ıyısı nerde otuyosun ..eger ıstanbuldaysan rapor alıcagın hast. gıt herşeyı anlar onlar sana solerler.
slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla atladığım bişey olursa kusura bakmayın lütfen ....
BRNYNS canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah herşey yoluna girer hayatım sen moralini yüksek tut
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
canım yaaa üzülme nolur gün doğmadan neler doğar bak doktorda c.tesi bidaha bakalım demiş stres yaparsan daha kötü olur Allah korusun . Ne mutlu sana bak eşin ne güzel destek oluyor birbirinizin kıymetini bilin herşeyin bir zamanı var bizim elimizden gelen sadece dua etmek ve doktorların dediğini yapmak inşallah c.tesi güzel sonuçlar alırsın canım kendini üzme lütfen
egunal
canım nasıl olsun indimi şişliklerin biraz ?
Millstone, her bünye her ailaca tepki vermeyebiliyor. İlaçları yada dozu değiştirmek gerekebilir.Hangi ilaçtan ne dozda kullandın?Benim ağda sadece 3 folikul vardı. Çok olup boş olacağına az olsun dolu olsun. Eşin doğru söylüyor. en ufak bir aksaklıkta vazgeçmek yok.
biraz daha iyi gibiyim canım...valla kendimi izlemekten acaba bebeğim tutundumu diye düşünemiyorum bile... test günüme ne kadar kaldığını bile saymıyorum...düşün o kadar kendi canımın derdine düşmüşüm...canım arkadaşım sorduğun için çok sağol...inşallah sonunda da senin gibi güzel haberler verebilirim...
canım benim evet çok sinir bozucu ve üzücü bir durum ama ben iğnelere ilk başta cevap vermeyip sonrasında ani büyüme elde eden birinin hikayesini daha dün okudum...ohss olmamdan sonra bununla ilgili yazıları ararken aynı senin durumuna benzer birinin yazısına dek geldim o yüzden umudunu kaybetmek için erken...cumartesiye kadar herşey değişebilir...lütfen yıpratma kendini...eşin çok haklı ne güzel söylemiş...bu yolda bir çoğumuz ayrı ayrı zorluklarla karşılaşıyoruz pes etmek yok...
Çok sağol bitanemmmmmmmmmmm..Valla kafayı yememek içten değil...Düşünmemeye çalışıcam artık bakalım.C.tesiye kadar bir gelişme olur inşşş.Hayırlısı her şeyin biliyorum ama ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh işte..Aynen gülüm eşimin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum.Birde kendi annem tabiiki...Bir sürü insan haber bekliyor,anlayan var anlamayan var kiiiiiii bence bu durumları yaşamayanlar hiiiç ama hiiiç anlamıyor..Sen nasılsın?? Bebiş nasılll..Kalp atışlarını duydunuzmu??? Öpüyorum..İyi bak kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?