2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben 3 die duymustum ama yine de netten bi yasaya bak istersen

slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla atladığım bişey olursa kusura bakmayın lütfen ....

BRNYNS canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah herşey yoluna girer hayatım sen moralini yüksek tut

kac gun var daha ?

ben dun lucrıne basladım . uzun protokol olacak benım . henuz yolun basındayım .
kromozom sorunum var. memorıalda denıyorum. aslen ızmırlıyım ama ıstanbulda tedavı oluyorum.

Selam memorialde hangi doktorda tedavi başladın canım?

ben 3 die duymustum ama yine de netten bi yasaya bak istersen

smdı bı yerde okudumm esı azosperm olanlarda asılamaya gerek duymadan tup bebek ıcın rapor verıyolarmıs..valla kafam karıstı iyice :) bıde kımı dıyor 500-600 tl sını oduyor devlet kımı de 1000-2000 tl sını...

canım sen en ıyısı nerde otuyosun ..eger ıstanbuldaysan rapor alıcagın hast. gıt herşeyı anlar onlar sana solerler.

canım sen en ıyısı nerde otuyosun ..eger ıstanbuldaysan rapor alıcagın hast. gıt herşeyı anlar onlar sana solerler.

CNM ben bursada yasıorumm zaten arastırma hastanesınden rapor cıkarmak ıcın gereklı testlerı yaptırıyoruz da nette okuyunca farklı farklı seylerr bı arkdslara sorayım dedım :) çalışıyorum ya bıde durma durma gidip soramıyorum işte

slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla atladığım bişey olursa kusura bakmayın lütfen ....

BRNYNS canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah herşey yoluna girer hayatım sen moralini yüksek tut

Günaydın BRNYNS cooooooook gecmis olsun çok üzüldüm kendine lütfen cooooook iyi bak canım kansizlik icinde cekirdekli siyah üzüm bol ye çekirdeğini çok iyi çiğnemen lazım inşallah bebisin sana sımsıkı tutunur senin için dua ediyorum acil şifalar diliyorum canım morelini Cook yüksek tut olurmu

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..

canım yaaa üzülme nolur gün doğmadan neler doğar bak doktorda c.tesi bidaha bakalım demiş stres yaparsan daha kötü olur Allah korusun . Ne mutlu sana bak eşin ne güzel destek oluyor birbirinizin kıymetini bilin herşeyin bir zamanı var bizim elimizden gelen sadece dua etmek ve doktorların dediğini yapmak inşallah c.tesi güzel sonuçlar alırsın canım kendini üzme lütfen

Millstone, her bünye her ailaca tepki vermeyebiliyor. İlaçları yada dozu değiştirmek gerekebilir.Hangi ilaçtan ne dozda kullandın?Benim ağda sadece 3 folikul vardı. Çok olup boş olacağına az olsun dolu olsun. Eşin doğru söylüyor. en ufak bir aksaklıkta vazgeçmek yok.

Çok sağol bitanemmmmmmmmmmm..Valla kafayı yememek içten değil...Düşünmemeye çalışıcam artık bakalım.C.tesiye kadar bir gelişme olur inşşş.Hayırlısı her şeyin biliyorum ama ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh işte..Aynen gülüm eşimin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum.Birde kendi annem tabiiki...Bir sürü insan haber bekliyor,anlayan var anlamayan var kiiiiiii bence bu durumları yaşamayanlar hiiiç ama hiiiç anlamıyor..Sen nasılsın?? Bebiş nasılll..Kalp atışlarını duydunuzmu??? Öpüyorum..İyi bak kendine..

egunal
canım nasıl olsun indimi şişliklerin biraz ?

biraz daha iyi gibiyim canım...valla kendimi izlemekten acaba bebeğim tutundumu diye düşünemiyorum bile... test günüme ne kadar kaldığını bile saymıyorum...düşün o kadar kendi canımın derdine düşmüşüm...canım arkadaşım sorduğun için çok sağol...inşallah sonunda da senin gibi güzel haberler verebilirim...

canım benim evet çok sinir bozucu ve üzücü bir durum ama ben iğnelere ilk başta cevap vermeyip sonrasında ani büyüme elde eden birinin hikayesini daha dün okudum...ohss olmamdan sonra bununla ilgili yazıları ararken aynı senin durumuna benzer birinin yazısına dek geldim o yüzden umudunu kaybetmek için erken...cumartesiye kadar herşey değişebilir...lütfen yıpratma kendini...eşin çok haklı ne güzel söylemiş...bu yolda bir çoğumuz ayrı ayrı zorluklarla karşılaşıyoruz pes etmek yok...

Adetin 3. gününden itibaren femaera günde iki tane kullandımmm.Gonal-f 225 vuruldum birde canımmmm. Evet sana o yüzden durmadan soruyordum,aynı durumdayız çünkü biliyorum..Cuma opun varmış,hadi hayırlısıyla 3 üde kaliteli yumoşdur inşşşşş...Bakalım ben ne yapıcammmm..Dua et bana da ne olur.. ÖPt...

Ayyyyyyyyyy gerçektenmii? Bak ağlamaya başladım şimdi tekrardannnn..Egunallllll canım benimmmm çok sağol gülümmm.Umudumu kaybetmemeye çalışıcam,gün doğmadan neler doğarrr.Çokkk nazlı çookkkk bu benim yumoşlarım napıyim. Sonuçta benim elimde olan bir şey yok..Rabbim ne takdir ettiyse onu yaşıcaz..Dua dua duaaaaa...Nolurrrrrrrrrrr...

bryns canım yazdıklarını okudum. inşallah kolayca atlatacaksın bu durumu, yurekten ınanıyorum buna. dualarım senınle ve mınık melegınle. ınsallah annesıyle cıktıgı bu yolu guzel bır ssekılde 9 ay devam ettırecek. Rabbım yuzune gülsün inşallah

millistone canım uzme kendını bu kadar stres cok onemlı bu donemde. ayrıca ınsallah cumartesı kendılıgınden buyumus olacak yumosların. ayrıca cok olması degıl kalıtelı olması onemlı. dualarım senınle. bak esınde en buyuk destekcın. elele verdıkten sonra asamayacagınız engel yoktur.

egunal sen nasılsın canım. nasıl gıdıyor bakalım hem ohss hem bebiş. ınsallah sende pozıtıfı goreceksın. moralını yuksek tut.

Haklısın canım ama annelik daha hamilelik başlamadan bile fedakarlık istiyormuş bunu en iyi bizler anlarız kaygılanman çok doğal ama bebeğinin yerini hazırlamak için bile stres yok üzüntü yok onun için kafanı dağıtmaya çalış bitanem .. Anlamayan çok insan olacaktır eminim benim duyduğum lafları arkamdan dönen dedikoduları bir bilseniz hergün ağlıyordum çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti inşallah devamında da bir sorun yaşamayız ama insanlar ettikleri laflarla kalıyorlar bizlerde hep gönlümüzden geçen olsun istiyoruz ama herşeyin bi zamanı var demekki bunun içinde en güzel dua etme şekli Hz.Alinin çok güzel bir lafı var bu şekilde dile getirmek sanırım bunu başka bi yerde daha öncede paylaşmıştım . Hz.Ali şöyşe dua edermiş Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle... inşallah Rabbim tüm bekleyen anne adaylarımızın meleğini biran önce gönderir her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum

ben şimdilik iyiyim canım sadece çok acıkıp çok uykum geliyor :26: henüz göremedim miniğimi p.tesi günü keseyi ve kalp atışlarını görmek için doktora gideceğiz Allahım tez zamanda bu heyecanı hepinize yaşatısın inşallah

Nesrinimmm sağol gülümmmmm..İnşşşş.. c.tesi hayırlı haber verebilirim..Ama olmazsa da napıyim,bir dahaki sefere diyeceğiz artıkkkkk..Sizinle paylaşmak desteğinizi hissetmek ii geldii..

Sen nasıl oldun,toparlandınmı,tekrardan yaptınmı test??..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…