2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi olmana sevindim canım aslında düşünmemen çok iyi inşallah sonunda güzel haberler vereceksiniz canım bak maşallah arkamdan bir sürü hamile geldi çok şükür sende onlardan biri olacaksın Allahın izniyle

Carmenn bugün test yapacaktı sanırım onu merak ettim ama henüz bişey yazmamış inşallah güzel haberlerle gelicek oda

ıyıyım ya toparlanmayıpta ne yapayım sankı. asıl test gunum yarın. gıdıp kan vercem ama gıtmıs olmak ıcın. cunku lekelenmem basladı. sanırım akşama adet olurum. Rabbıme sıgındım. zaten esımde gemıye gıdıyor bu ayın sonuna. yanı umutlarım baska bahara kaldı. sende sıkma canını. hala umudun var.

Yazını yorumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,olarak okuyorum,katılıyorummmm..Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz bu çok ironik gerçekten...Dua gerçekten çok güzel...Çok sağol bitanemmm..Pazartesi günü miniğinin kalp atışlarını duyup,herşeyin yolunda gitmesini diliyorum Rabbimdennn..Aminnnnnn hepimiz en kısa sürede yaşarız inşşşşşşşşşşş...

çoook geçmiş olsun, okuyunca çok üzüldüm..inanıyorum hemencecik toparlayacaksın kendini, aman lütfen olumlu düşün,herşey düzelecek..

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bi an önce sağlığına kauşursun

slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla atladığım bişey olursa kusura bakmayın lütfen ....

BRNYNS canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah herşey yoluna girer hayatım sen moralini yüksek tut

çooook geçmiş olsun canım...bir an önce toparlanmanı diliyorum...en önemlisi bebeğin seninle onu düşün yıpratma kendini...bu da bir süreç bunu da sağlıkla atlatacaksın inşallah...

Brnyns geçmiş olsun. İnşalah herşey düzelir. Gebelik öncesi kan testi yapılmamış mıydı?

millistone üzülme bak beni düşün arkadaşın o kadar zahmet verdik ümitlendik çabaladık bebek tutundu ama başka sorunlar çıktı ( üzülme ne olur

kızlar tşk ediyorum ben bu günde buradayım malesef yarın b-hcg tekrarlanıcak ama açık ve net şunu sölüyolar çok ümitlenme mecburen annemlere haber verdik ortalık karıştı ( ayyy allahım derdim yetmiyo gibi bide onun sölediklerini dinlemek zorundayım bilirsiniz işte klasik anne başımda baykuş gibi zaten geldiğinden beride ağlıyo zorla benide ağlatıyo yaaaaa töbe yarabim neyse yarın yine testlerim var ve malesef bu ilaçlara sanırım bebek falan durmuycak yada falan filan dr. başladı dün ve bu günde telde diğer embriolardan onları deneriz sen ileş demeye ( amannn neyse şuanda bebek le ilgili konuşmuycam çıkmayan candan ümit tükenmiyo bakalım...

dün o kadar çok yazı okudum ki eğer bulabilirsem kopyalarım sende okursun canım...moralini yüksek tut kötü şeyler düşünme...

egunal sen nasılsın canım. nasıl gıdıyor bakalım hem ohss hem bebiş. ınsallah sende pozıtıfı goreceksın. moralını yuksek tut.

daha iyiyim canım...kendi canımın derdine öyle bir düşmüşüm ki test günüme ne kadar kaldığını daha az önce düşünmeye başladım...transferden sonra 5 gün geçmiş...ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman aklıma geliyor bebeğim...bu çok kötü...şimdi rahat rahat test günümü beklemem gerekirken ohss ile uğraşıyorum...ALLAH ıma şükrediyorum daha kötüsüde olabilirdi...canım benim sen nasılsın???

Arkadaşım Allah mutluluğunu daim etsin

Bende çalışıyorum canım..zar zor ızın aldım.. koşa koşa gıttım ..detaylı konuştum.. benım tum evraklarım tamam .. bı kaç eksik var ama onlarda 1 gunde toplanır..
bakalım kısmet numuneden alıcam ben.. ordan bana zor alırısınız deiler ama olsun ben evraklarımla gıdım ..

canımm inan uzuldum ..iğneye devam etsen buyumezlermi..o 4 tanesı buyusun yeter ..
yokmu bı yolu inşallah tadvın ertelenmez..

İnşallah dediğin gibi olur şuan o ışığı onda göremiyorum o destek olsada olmazsada benn anne olmak istiyorum etrafımda kimseyle bunları paylaşamıyordum o buraya üye olduktan sonra bir sürü arkadaşım oldu kendimi bir rahatlamış hisediyorum ayrıca bu seferki doktrumda çok iyi

cabım başka bı topıkte okudum 9. gun negatıf alıp ..12 gun pozıtıf olan var..
canım sen yarın yaptır testını ilaçlara devam..
umudunu kaybetme ..olmasada olsun canım saglıklısın başka sefere denersın..
uzme kendını

Bilmiyorum canım yaaa. Doktor belkide vücudun yumurtalıkların ilaçları sevmedi dedi,bazen böyle olabiliyormuş..Sonradan gelişebiliyormuş..Amaaa iğneleri kesti c.tesiye kadar..C.tesi tekrar bakıcak eğer hiç gelişme yoksa tedavi iptal olucak..

inşallah canım...zaman zaman zorluklar yaşıyoruz ama misss kokularını duymak için değer...evet canım CARMENNN test yapacaktı değeri katlanarak yükselmiştir inşallah...

ne oldu bize bu aralar tam güzel haberler aldık seviniyoruz derken hastanelik olmaya başladık başı ben çekiyorum amaaa...ben çıktım çok şükür ama hala riskim var bitmedi...sende çıkacaksın bebeğinle oradan...kimsenin moralini bozmasına izin verme...önce sen iyi ol ki bebeişimizde annesinden güç alsın...kendine iyi bak canım...

çok geçmiş olsunnn

evetttt canımmm...inan bu liste işi zormuş..
sureklı takıp etmek gerekıyomuş..ben çalıştıgım için yetişemıyorum...
bebiş napıyoo..mercımek resimlerine bayıldımmm...

Canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır canım

çok sağol teyzesi bizde senin için dua ediyoruz inşallah miniğime yeni bir kardeşte senden gelir Allah herkesin yardımcısı olsun sende sakın kendini kötü hissetme önemli olan 1 tane yumurta 1 tane sperm Rabbim ol dedikten sonra 1 tanede olsa olacak çok olsa da olacak

Canım ya ne yazacağımı bilemedim valla Allah tez vakitte şifa versin ama gördüğüm kadarıyla sen güçlü bir kadınsın inşallah bunun üstesinden de gelirsin inanıyorum buna ben.. Allahım meleğini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah

aaaaaaaaa çocuksuzum da hamileymiş

tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin

eee artık nicki değiştirmek lazım

biz rapor cıkarmadan özel olarak yaptırmıstık 3600 tl ilaçlar harıç ilaçlarda 1000 tl yakın tuttu. ama raporlu olursa 2800 lira gibi fiat sölemişlerdi.800 lira gbi bi fark vardı. ilaçlarıda rapor hakkın bitmedi ise daha uygun alırsın aradaki fark birazdaha arttar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…