biraz daha iyi gibiyim canım...valla kendimi izlemekten acaba bebeğim tutundumu diye düşünemiyorum bile... test günüme ne kadar kaldığını bile saymıyorum...düşün o kadar kendi canımın derdine düşmüşüm...canım arkadaşım sorduğun için çok sağol...inşallah sonunda da senin gibi güzel haberler verebilirim...
Nesrinimmm sağol gülümmmmm..İnşşşş.. c.tesi hayırlı haber verebilirim..Ama olmazsa da napıyim,bir dahaki sefere diyeceğiz artıkkkkk..Sizinle paylaşmak desteğinizi hissetmek ii geldii..
Sen nasıl oldun,toparlandınmı,tekrardan yaptınmı test??..
Haklısın canım ama annelik daha hamilelik başlamadan bile fedakarlık istiyormuş bunu en iyi bizler anlarız kaygılanman çok doğal ama bebeğinin yerini hazırlamak için bile stres yok üzüntü yok onun için kafanı dağıtmaya çalış bitanem .. Anlamayan çok insan olacaktır eminim benim duyduğum lafları arkamdan dönen dedikoduları bir bilseniz hergün ağlıyordum çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti inşallah devamında da bir sorun yaşamayız ama insanlar ettikleri laflarla kalıyorlar bizlerde hep gönlümüzden geçen olsun istiyoruz ama herşeyin bi zamanı var demekki bunun içinde en güzel dua etme şekli Hz.Alinin çok güzel bir lafı var bu şekilde dile getirmek sanırım bunu başka bi yerde daha öncede paylaşmıştım . Hz.Ali şöyşe dua edermiş Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle... inşallah Rabbim tüm bekleyen anne adaylarımızın meleğini biran önce gönderir her aklıma geldiğinde hepiniz için dua ediyorum
ben şimdilik iyiyim canım sadece çok acıkıp çok uykum geliyor :26: henüz göremedim miniğimi p.tesi günü keseyi ve kalp atışlarını görmek için doktora gideceğiz Allahım tez zamanda bu heyecanı hepinize yaşatısın inşallah
çoook geçmiş olsun, okuyunca çok üzüldüm..inanıyorum hemencecik toparlayacaksın kendini, aman lütfen olumlu düşün,herşey düzelecek..
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bi an önce sağlığına kauşursun
cnm çok geçmiş olsun üzme kendini stresede sokma bebeğin seni bırakmamış Allaha şükür sevin buna. serumunuda yer evine gidersin bebeğinle inş. Benim tüp bebek tedavisinden tanışdığım bi arakadaşım var oda çok zayıf olduğu için ilaç tedavisi kullanıo daha halen zayıf ama 1 ay sonra tüp bebeğe başlıcak.inşallah oda böyle sorunlar yaşamaz anne olmak için can atıyo cnm benim ya o geldi aklıma sen böyle zayıflık falan diyincebebeğinin varlığını düşün onunla geçirceğin güzel günleri düşün ve mutlu mutlu uykuya dal sabah sapasağlam kalk )))öptüm
slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla atladığım bişey olursa kusura bakmayın lütfen ....
BRNYNS canımmm çok geçmiş olsun yaa inşallah herşey yoluna girer hayatım sen moralini yüksek tut
çooook geçmiş olsun canım...bir an önce toparlanmanı diliyorum...en önemlisi bebeğin seninle onu düşün yıpratma kendini...bu da bir süreç bunu da sağlıkla atlatacaksın inşallah...
Günaydın hanımlar herkese güzel bigün diliyorum..bugün temizlik yapcam malum cumartesi yolculuk var,evimi temiz bırakıp gideyim:))işlerim bitince gelirim yine..brnyns cim seni dün merak etmiştik zaten,bişeyler ters gitti diye düşündük,korkuttun bizi..inş.bi an önce saglıgına kavuşursun,düzelirsin,dualarım seninle canım..bebegin için kendini toparla ne olur,onu kucagına alcagın günleri düşün,iyi düşün,mis kokusunu düşün,bebegin sana güç olsun inş.kendini sakın bırakma,herşey gecer sonu güzel olsun...iyi haberlerini bekliyorum bugün:))ahh bu degerler..düşük tansiyon sorun oluyomu hamileyken acaba?benimde öle 9 6 larda geziyo..
bryns canım yazdıklarını okudum. inşallah kolayca atlatacaksın bu durumu, yurekten ınanıyorum buna. dualarım senınle ve mınık melegınle. ınsallah annesıyle cıktıgı bu yolu guzel bır ssekılde 9 ay devam ettırecek. Rabbım yuzune gülsün inşallah
millistone canım uzme kendını bu kadar stres cok onemlı bu donemde. ayrıca ınsallah cumartesı kendılıgınden buyumus olacak yumosların. ayrıca cok olması degıl kalıtelı olması onemlı. dualarım senınle. bak esınde en buyuk destekcın. elele verdıkten sonra asamayacagınız engel yoktur.
egunal sen nasılsın canım. nasıl gıdıyor bakalım hem ohss hem bebiş. ınsallah sende pozıtıfı goreceksın. moralını yuksek tut.
Brnyns geçmiş olsun. İnşalah herşey düzelir. Gebelik öncesi kan testi yapılmamış mıydı?
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
Ayyyyyyyyyy gerçektenmii? Bak ağlamaya başladım şimdi tekrardannnn..Egunallllll canım benimmmm çok sağol gülümmm.Umudumu kaybetmemeye çalışıcam,gün doğmadan neler doğarrr.Çokkk nazlı çookkkk bu benim yumoşlarım napıyim. Sonuçta benim elimde olan bir şey yok..Rabbim ne takdir ettiyse onu yaşıcaz..Dua dua duaaaaa...Nolurrrrrrrrrrr...
egunal sen nasılsın canım. nasıl gıdıyor bakalım hem ohss hem bebiş. ınsallah sende pozıtıfı goreceksın. moralını yuksek tut.
ooooooooooooooffffffffff ben yaaaaaa okadar kaptırmışımki kendimi tedavilere hayattan kopmuşum yarın eşimin doğum günüymüş kendi hatırlattı bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdin diyince benim jeton düştü allahım ne büyüksün cok mutluyuz
CNM ben bursada yasıorumm zaten arastırma hastanesınden rapor cıkarmak ıcın gereklı testlerı yaptırıyoruz da nette okuyunca farklı farklı seylerr bı arkdslara sorayım dedım :) çalışıyorum ya bıde durma durma gidip soramıyorum işte
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr.çooooooooooooook kötüyüm,sinirlerim bozulduuuuuuuuuuuu..Sağda sadece folikül var 4 tane veeeee onlarda büyümemiş.Dr ya kasım senin için iyi bir dönem değil yada ilaçları vücudun,yumurtalıkların sevmedi dedi.İğneyi kestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Cumartesi tekrar çağırdı belki sonradan büyürler dedi.Cumartesiye kadar hiç ilaç içmicem,iğne vurulmayacağım.Büyük ihtimalle iptalllllllllllllllll olucak tedaviiiimmmm.Ben ne yapıcam yaaaaaaaaaaa.Eşim ayağımız tökezledi diye yürümekten vamı geçiyoruz aşkım dedi...İyice ağlamaya başladımmmmmmmmmmmmmm..Şooooooooookkkkkkk bir şekilde dr un odasından asansöre kadar yürüdüğümü hatırlıyorum,eve zor attım kendimi...Dua edin ne olurrrrrrrrrrrrr..
Sen sakin aldanma o tavirlara guzelim. Cocuksuzumun dedigi gibi onlar bize destek olmak icin duygularini gizliyorlar.kaldi ki oyle olsun.. Senin kadar istemesin . Ne cikar ki? Sen istiyorsun ve hic istemeyn bir adam dahi olsa o kucugun yuzunu gorunce oyle bir baba olur ki sen bile inanamazsin .
dogru diyorsun canim . Bak benim de kromozom sorunum bar. Insallah saglikli emnryo bukunur diye dua eder oldum .
Bende çalışıyorum canım..zar zor ızın aldım.. koşa koşa gıttım ..detaylı konuştum.. benım tum evraklarım tamam .. bı kaç eksik var ama onlarda 1 gunde toplanır..
bakalım kısmet numuneden alıcam ben.. ordan bana zor alırısınız deiler ama olsun ben evraklarımla gıdım ..
canımm inan uzuldum ..iğneye devam etsen buyumezlermi..o 4 tanesı buyusun yeter ..
yokmu bı yolu inşallah tadvın ertelenmez..
İyi olmana sevindim canım aslında düşünmemen çok iyi inşallah sonunda güzel haberler vereceksiniz canım bak maşallah arkamdan bir sürü hamile geldi çok şükürsende onlardan biri olacaksın Allahın izniyle
Carmenn bugün test yapacaktı sanırım onu merak ettim ama henüz bişey yazmamış inşallah güzel haberlerle gelicek oda
kızlar tşk ediyorum ben bu günde buradayım malesef yarın b-hcg tekrarlanıcak ama açık ve net şunu sölüyolar çok ümitlenmemecburen annemlere haber verdik ortalık karıştı ( ayyy allahım derdim yetmiyo gibi bide onun sölediklerini dinlemek zorundayım bilirsiniz işte klasik anne başımda baykuş gibi zaten geldiğinden beride ağlıyo zorla benide ağlatıyo yaaaaa töbe yarabim neyse yarın yine testlerim var ve malesef bu ilaçlara sanırım bebek falan durmuycak yada falan filan dr. başladı dün ve bu günde telde diğer embriolardan onları deneriz sen ileş demeye ( amannn neyse şuanda bebek le ilgili konuşmuycam çıkmayan candan ümit tükenmiyo bakalım...
kızlar merak ettiniz biliyorum ama telden girebildim ancak yazabiliyorum
çok kötü şeyler oldu benim bünye kötü diyip duruyodum ya bu gün dr. giderken fenalaştım öle böle gittik malesef kan değerlerim yerle bir hemoglam falan işte kan sayımı yapıldı b-hcg hepsine bakıldı kan değerim normal 136. çıktı ama ne tansiyon ne kan değerleri normal bahçeci fulyanın tam karşısında acıbadem fulya var oradayım şu andada zaten eski hastanem ve malesef yatış verildi yarın tekrar kan değerlerime bakılcak falan işte serum bilmem ne takıldı yatıyoruz bakalım dr. kötü konuştu bu halle bu hamilelik gitmezmiş migrenim tuttu aynı zamanda yani kısacası çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hiç bişeye sevinemiyorum en son bunu bebek yüzünden ameliyatımda yaşamıştım ve toparlanmam 6 ay sürmüştüne olcak bilmiyorum yarın ayrıntılı konuşcaz dr.la offf dolmayan çile işte (
tans,yonum 7.2 düşük baygınlık geçirmişim
kalp 120-150 arası çarpıntı var nefes nefese
hemogram raporu
dio hemen hemen hepsi düşük
kızlarr listeyle ilgili sıkıntı var herhalde.. biraz karışmış rengi biçimi boşluklar falan ben bir el atayımm ama yarın sabah atarım o eli
hamile arkadaşlarda BAT ve SAT şöyle oluyor.. SAT= yerine transfer olduğunuz tarih yazılıyor doktorlarda öyle kabul ediyor zaten.. BAT = yerinede test tarihi yazlıyor.. yani tüp bebekte öyle oluyor ben o yüzden öyle yazmıştım... bide merkezlerin eklenmesi istenmiş onu da hallederiz.. ben yarın sabah tam anlamıyla listeyi düzenlerim merak etmeyin :)
canım doğum günün kutlu olsunn nice mutlu sağlıklı ve bebişli yılalrın olsun inşallah
listeyle uğraşıların için çok teşekkürler yetişememekde haklısın ben bi el atıp düzenlerim yarın sonra siz yine devam edersin ok canım
çok sağol teyzesi bizde senin için dua ediyoruz inşallah miniğime yeni bir kardeşte senden gelir Allah herkesin yardımcısı olsun sende sakın kendini kötü hissetme önemli olan 1 tane yumurta 1 tane spermYazını yorumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,olarak okuyorum,katılıyorummmm..Aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz bu çok ironik gerçekten...Dua gerçekten çok güzel...Çok sağol bitanemmm..Pazartesi günü miniğinin kalp atışlarını duyup,herşeyin yolunda gitmesini diliyorum Rabbimdennn..Aminnnnnn hepimiz en kısa sürede yaşarız inşşşşşşşşşşş...
millistone üzülme bak beni düşün arkadaşın o kadar zahmet verdik ümitlendik çabaladık bebek tutundu ama başka sorunlar çıktı( üzülme ne olur
kızlar tşk ediyorum ben bu günde buradayım malesef yarın b-hcg tekrarlanıcak ama açık ve net şunu sölüyolar çok ümitlenmemecburen annemlere haber verdik ortalık karıştı ( ayyy allahım derdim yetmiyo gibi bide onun sölediklerini dinlemek zorundayım bilirsiniz işte klasik anne başımda baykuş gibi zaten geldiğinden beride ağlıyo zorla benide ağlatıyo yaaaaa töbe yarabim neyse yarın yine testlerim var ve malesef bu ilaçlara sanırım bebek falan durmuycak yada falan filan dr. başladı dün ve bu günde telde diğer embriolardan onları deneriz sen ileş demeye ( amannn neyse şuanda bebek le ilgili konuşmuycam çıkmayan candan ümit tükenmiyo bakalım...
smdı bı yerde okudumm esı azosperm olanlarda asılamaya gerek duymadan tup bebek ıcın rapor verıyolarmıs..valla kafam karıstı iyice :) bıde kımı dıyor 500-600 tl sını oduyor devlet kımı de 1000-2000 tl sını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?