bende şahin beye gidiyorum çok ilgili bi doktor.sizin kaçıncı denemeniz.
Teşekkür ederim canım ilgin için. Bugün şok oldum zaten. Yani mevzuat değişse bile bir kesinlik yoksa ski mevzuatın geçerliliğini sürdürmesi gerekir diye düşündüm. Yarın tekrar gidip görüşeceğim. Bakalım. Sonucu yazarım sizlere de.Umarım listeye ben de eklenirim.
Şimdi doktorumu aradım kızlar.Sağolsun içime su serpti sözleri. Dilekçe verip resmi olarak belge isteyin, dedi. Yarın ünv hastanesine tekrar gidip görüşeceğim bakalım. Ne olacak bilmiyorum. İnsanlar niye böyle şeyler söylerler ki, bilmiyorsan bilmiyorum de, yada bir bilene gönder değil mi. Umarım bugün duyduklarımı teyit eden bir şey söylemezler yarın gene.
ben bu ay yani kasımın başında rapor alarak hemde üniversite hastanesi olan gazi üniversitesinde 1.tüp bebek tedavimi yaptırdım...hiçbişeylede uğraşmadım...herşey tüp bebek biriminde yapılıyordu kolay oldu canım...sana söylenen gibi mevzuat değişikliği falan yok...en son değişiklik 2010 da çıkan yasayla yapıldı yeni bişey yok yani...niye böyle bişey dediler sana anlamadım...hemde devlet memuru olarak daha da kolay olmalı işlemleriniz...hatta sana ücreti hakkında bile bilgi verebilirim...ilaçlara 500tl hastaneye 1430 tl ödedik...gerisini devlet karşıladı...
ya kızlarrrrr öyle içim daralıyoki anlatamam zaman yaklaştıkça stresim artıyo nasıl kendimi rahatlatacam offfffffff iğnelerden artık tiskiniyorum irkiliyorum yaptırıken uzun protokol uygulanıyo ne kadar sürer bilmiyorum varmı böle ne kadar sürüyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:2::2::2:
kızlarrr iyi akşamlar öncelikle hamile kalan arkadaşarı çoooooooooookkk teprik ediyorum darısı başımızainşallah bende iğnelere devam ediyorum kevgire döndüm ne yapalım bebek için değer yarın kontrolum var bakalım yumoşlarım büyüdümü içim öyle daraldıki Allahım inşallah tez zamanda anne oluruz yeni yıla anne adayı olarak girmeyi nasip eyle Amin
merhaba iyi akşamlar herkese arkadaşlar
hepinizin dilekleri gerçek olur inş benimde hamile kalmamda problem var sorunun ne olduğu da tam olarak belirlenmedi tam olarak
bir düşük yaptım ondan sonra bir türlü hamile kalamdım teşhis konulduktan sonra doktor belki tüp bebek olabilir dedi banada
ben bu topiğin geçmişini okumaya çalışacağım bilgim olsun beni nelerin beklediğyle ilgili
inşallaah Yüce Allahım isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip eder
Canım, rapor için neler istediler, o konuda da bilgi verir misin? enim eşimin sperm sayısı ilkinde 10 milyon,bu sayı geçen sene çıkmıştı. Dr aşılama yapmıştı ama aşılama zamanı gelmeden yumurtalar kayboldu. Sonra yumurta takibi yaptık,2 kere. Gene yakalayamadı. Bu durum çok moralimi bozdu ve bir aç ay ara verdim, ardından eylülde tekrar karar verdim. Doktorumu da değiştirdim.Tekrar sperm tahlili yaptırdık 3 milyon çıkmıştı. 3 milyondan sonra doktorum, bu sayıyla hamile kalmanız mümkün değil, hiç düşünmeden tüp bebek demişti.Ama bu sefer de her iki yumurtalıkta da kist çıktı. Kistin geçmesi için 1 ay bekleyelim dedi doktorum, bu arada CA değerlerime baktı temiz çıktı Allahtan, sonraki adette gelin dedi, bu sefer araya Kurban Bayramı girdi, bayram döneminde uğraşmak istemedim.Şimdi diğer adetimi bekliyorum. 10 gün falan var. tekrar gideceğim ilk günü ama bu arada rapor alayım dedim böyle bir şeyle karşılaştım. Aksilik üstüne aksilik çıkıyor anlayacağınız. Önceki doktor 10 milyon sayıyla rapor veremeyiz demişti. Şimdi 3 milyon çıktı. 8 yıllık evliyiz biz.Adamı doktora gitmeye ikna edene kadar 7 sene geçti zaten. Artık zaman kaybetmek istemiyorum Yaş da 35 oldu. 3 milyon sperm sayısıyla rapor alabilir miyim, yoksa uğraşmayayım mı hiç. Çok uğraştırıyorsa vait kaybetmek istemiyorum açıkçası. Ama aradaki fark da önemsenmeyek bir miktar değil, 5-6 bini buluyormuş sanırım raporsuz. Raporlu olunca 1500-2000 arasıymış. Kafam çok karışı ve strese girdim iyice.Neler gerekiyor rapor alabilmek için bilgilendirir misiniz lütfen?
arkadaşlar bugün 12. günümdü test yapıldı..10. gün değerim 135.3 tü ve bugün bhcg değerim 1.300 lerde..bu ilerleyiş normal mi sizce? doktorum çoğul olabileceğini söyledi ama yinede hızlı bir artış gibi geldi bana ne dersiniz?? sevinemiyorum bile
kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum ben tedaviye başladım 7gündür famera kullanıyorum adetim biteli 2 gün oldu bu akşam çok az kanamam gelmiş ilaçtanmıdır acaba birde doktor benden bazı tahliller istedi çoğu normal çıktı ama rubelle ve toxoplazma yüksek çıktı baya bunlar ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?